Aartsengel Michaël, leer deze krachtige engel kennen!

De kracht van aartsengel Michaël Aartsengel Michaël

Aartsengel Michaël is een van de bekendste aartsengelen. Zijn naam vind je in meerdere religies terug. Aartsengel Michaël is een krachtige aartsengel wiens naam betekent: ‘Hij die als god is.’ Ook vind je ‘hij die op god lijkt’ wel eens terug als de betekenis van zijn naam. Er valt heel veel over deze aartsengel te vertellen, lees je mee?

Aartsengel Michaël en zijn kracht

Michaël is een krachtige en vurige aartsengel met een mannelijke energie. Zijn energie is diep blauw tot paars van kleur en voelt sterk, krachtig en veilig aan. Het licht van deze engel is heel helder, zuiver en ontzettend krachtig. Aartsengel Michaël staat ook bekent als een beschermer. Je kunt hem herkennen aan zijn goddelijke zwaard waarmee hij energetische koorden kunt doorsnijden wanneer je hem hierom vraagt.

Beschermer

Aartsengel Michaël biedt je graag bescherming in allerlei situaties, denk aan allerlei situaties waarin je jezelf onveilig voelt. Vraag dan gerust om zijn bescherming door er gewoon om te vragen. Maar ook beschermt Michaël de zuivere engelen energie tijdens engelen readingen en het schrijven van engelen boodschappen. Wanneer je een engelen kaart voor jezelf trekt vraag dan ook altijd om zijn bescherming zo weet je dat je een zuivere boodschap zult ontvangen van je engelen.

Aartsengel Michaël helpt je graag je levensdoel te vinden!

We zijn hier allemaal op aarde met een doel. Om ons unieke steentje bij te dragen en ons te ontwikkelen als ziel voordat we terugkeren naar het licht. Aartsengel Michaël helpt en inspireert je graag door engelen tekens op je pad sturen wanneer je hem vraagt je te helpen bij het vinden van jouw steentje oftewel je levensdoel. Michaël is een aartsengel die niets liever heeft dan dat wij ons levensdoel leven zodat we vanuit ons hart ons eigen unieke licht laten schijnen over de aarde. Vraag hem dan ook gerust om hulp, begeleiding en tekens. Wanneer je vertrouwt op je hart en je intuitie dan kan je zijn goddelijke leiding horen!

Zelfvertrouwen aartsengel michael

Je helpen herinneren wie je werkelijk bent en je helpen bij het versterken van je zelfvertrouwen doet Michaël graag. Hij is ook degene die de lichtwerkers hierop aarde steunt en de weg wijst naar de stem van hun intuitie. Vraag hem gerust om hulp wanneer je regelmatig aan jezelf twijfelt. De krachtige energie van Michaël kan je helpen je eigen kracht te ontdekken en te waarderen. Hij je herinnert je graag aan wie werkelijk bent, een prachtige liefdevol, krachtige kind van het goddelijke licht!

Koorden doorsnijden

Aartsengel Michaël is de aartsengel die je graag helpt je eigen energie te bewaken. Met zijn goddelijke zwaard snijd hij energetische koorden door. Dit zijn energetische koorden tussen jou en mensen waar je contact mee hebt of hebt gehad in het verleden. Deze koorden kunnen je energie kosten. Je kunt het een beetje zien als snoepen van je energieveld. Je kan Michaël op elke moment van de dag vragen deze koorden voor je door te snijden zodat jouw energie bij jou blijft.

Zuiveren van je energie veld en de ruimte om je heen

Ook kan je aartsengel Michaël vragen je energie veld te reinigingen. Hij is een engel die je graag helpt energetische blokkades door angsten, onzekerheden te helen. Dit kan je doen door Michaël te vragen oude energie en energie die je niet meer nodig hebt zoals bijvoorbeeld angsten uit je energieveld te verwijderen. Wees gerust specifiek wanneer je hem om hulp vraagt. Wanneer je dit niet doet zal hij zomaar een andere onbewust angst kunnen helen in plaats van de angst die je bedoelde.

Wanneer je bijvoorbeeld merkt dat een ruimte waarin je leeft of werkt beklemmend voelt of wanneer een ruimte je een ander onprettig gevoel geeft kan je aartsengel Michaël vragen de ruimte voor je te zuiveren. Dit kan je doen door het hem gewoon te vragen. Door hem bijvoorbeeld te vragen de ruimte energetische te zuiveren en de energie in de kamer weer in balans te brengen. Je zal merken dat de ruimte daarna prettiger en lichter aanvoelt.

Beschermen van je energie veld

Merk je dat je energie vaak van de ene naar de andere kant vliegt, kan je behoorlijk leeg zijn na het contact met mensen of kan je ontzettend moe zijn na het bezoeken van drukke plekken? Vraag aartsengel Michaël dan je te helpen je energie bij je te houden en je energieveld te beschermen. Vraag hem gerust je te omringen een koepel van engelen licht en visualiseer hoe dit liefdevolle licht je omringt en hoe het enkel liefdevolle en fijne energie doorlaat als een soort zeef. Door dit een paar keer per dag te visualiseren zal je merken dat je energie meer bij jou blijft.

 

Aartsengel Michaël aanroepen en om hulp vragen Aartsengel Michaël

Mijn persoonlijke ervaring met Michaël om hulp vragen is dat hij zeer snel en krachtig kan helpen. Voordat je de vraag bij wijze van heb uitgesproken is hij al voor je aan het werk. Je kan aartsengel Michaël altijd om hulp vragen. Je zal hem nooit bij een belangrijkere taak of hulp vraag van iemand anders wegroepen. Engelen energie kan op meerdere plekken tegelijkertijd zijn. Dit komt omdat engelen niet vast zitten aan ruimte en tijd en ook niet aan een lichaam.

Hoe kan je aartsengel Michaël aanroepen?

Aartsengel Michaël kan je met veel dingen helpen. Zo kan je zijn hulp vragen bij het behouden van je energie en ook bij het reinigen van je energieveld. Hij helpt en inspireert graag bij vragen over levensdoel en zelfvertrouwen. En hij staat natuurlijk betekent als beschermer, vraag gerust zijn hulp wanneer je je onveilig voelt. Weet dat je enkel en alleen je vraag hardop of in gedachten hoeft uit te spreken en dat de engelen je altijd zullen horen. Dit is dan ook hoe je aartsengel Michaël kunt aanroepen en om hulp kunt vragen. Wil je meer lezen over manieren hoe je engelen om hulp kunt vragen en hoe engelen helpen? Lees dan ook: Hoe vraag je de engelen om hulp?

De edelsteen die bij aartsengel Michaël hoort

De sugiliet is de steen die hoort bij aartsengel Michaël. Dit is een prachtige diep paarse edelsteen die staat voor de krachtige en beschermende energie van Michaël.

Meditatie en visualisatie oefening aartsengel michaël

Wil je graag contact leggen met aartsengel Michaël en zijn beschermende blauwe energie ontvangen zodat jouw energie meer bij jou blijft? Dan kan deze oefening je helpen. Zoek een rustige plek op en ga lekker zitten of liggen op een manier die voor jou prettig is. Het is fijn als je even de tijd hebt en niet gestoord kunt worden.

Voor je begint adem je rustig een paar keer diep in en uit. Terwijl je dat doet maak je contact met jezelf en maak je weer verbinding met jezelf door te voelen wat je voelt. Stel jezelf in gedachten de volgende vraag: ‘Hoe is het met me?’ En voel… Je gevoel durven voelen is contact maken. Neem je tijd en adem daarna rustig op je eigen tempo door.

Nu je meer in verbinding staat met jezelf en je hart is het tijd om aartsengel Michaël uitnodigen en te vragen om zijn bescherming tijdens deze meditatie oefening. Dit kan je doen door hem hardop of in gedachten uit te nodigen in de ruimte waar je je bevind. Een voorbeeld hiervoor is: Lieve aartsengel Michaël wil je mij alstublieft beschermen en omringen met jouw liefdevolle engelen energie tijdens deze oefening.

De blauw paarse energie van aartsengel Michaël

Zie en voel nu dat de krachtige en liefdevolle blauw paarse energie van Michael jou omringt. De energie van aartsengel Michaël omringt je als een beschermlaag en je voelt dat je veilig bent. Veilig om te zijn wie je bent. Neem dit gevoel in je op. Vraag Michaël dan gerust om je vandaag te helpen je eigen energie te behouden als je dat prettig vindt. Bedank aartsengel Michaël dan voor zijn aanwezigheid, zijn hulp en zijn energie. Adem rustig nog een keer in en uit en voel hoe jouw energie nu bij jou is en van jou is. Ga dan rustig in je eigen tempo weer verder met je dag.

Weet dat je deze oefening overal en altijd kan doen. Je kan er een korte versie van maken door in gedachten aartsengel Michaël aan te roepen en te vragen of hij met zijn blauw paarse energie je wilt beschermen. Je zal merken dat het je helpt je energie beter te behouden.

Ik hoop dat je wat aan dit artikel hebt gehad!

Liefs Rosanne

Mag ik je nog wat vragen? Ik zou het leuk vinden van je te horen, laat gerust een reactie achter onderaan deze pagina! En voel je vrij dit artikel te delen via de social media knoppen hieronder. Ik ben je dankbaar voor je hulp!

Heb jij je al ingeschreven voor de gratis engelen nieuwsbrief? Regelmatig ontvang je dan engelen boodschappen in je postvak! Je kan je inschrijven via de button hieronder.

engelen tekens herkennen
, ,
Vorig bericht
Wat als je het vertrouwen in de Engelen even kwijt bent..
Volgend bericht
Engelen boodschap december

Gerelateerde berichten

13 reacties. Reactie plaatsen

 • Liesbeth Wouters
  26 november 2019 15:11

  Bij toeval ontdekte ik Uw site- wat mooi en zuiver en duidelijk- dank U wel.
  Meteen heb ik de link ook doorgestuurd naar een groep mensen die dagelijks een bericht van mij ontvangen en ook graag meer willen weten over het werk van de Engelen.
  Ik dank U voor al het werk en energie en wens U veel succes toe bij al uw goede werken en ontmoetingen.
  Vriendelijke groetjes van Liesbeth Wouters.
  http://www.hartelijkheidjes.nl/

  Beantwoorden
 • Paul Zieltjens
  5 februari 2020 12:13

  Wat een mooie site die me verder helpt met het vinden van mijn doel (of steentjes zoals het bestond beschreven). De aartsengelen Michaèl, Rafaèl, Gabrièl, en Metatron had ik al enigszins leren kennen, en om hulp gevraagd in verscheidene situaties. Maar vele anderen kende ik nog niet. Ook de manier van hulpvragen zoals beschreven op de site heeft een positief effect gehad ( ons thuis voelt zo veel lichter en weer positief).
  Dank je voor alle informatie op de site.
  Vriendelijke groeten, Paul Zieltjens

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   5 februari 2020 14:10

   Hoi Paul, bedankt voor je reactie, het doet me goed te horen dat Het Engelen Dagboek je mag helpen!

   Warme engelen groet,
   Rosanne

   Beantwoorden
 • Bedankt, nu is me duidelijk hoe het vragen gaat, maar ook dat bedanken (dankbaar zijn uiten) belangrijk is.

  Beantwoorden
 • Annemiek van der Krogt
  22 december 2020 10:50

  Dankjewel voor je uitleg, heel fijn om te weten dat en hoe ik aardsengel Michaël kan vragen te helpen.

  Beantwoorden
 • Ria Carbonez
  5 januari 2021 14:30

  Voel me goed met dit te lezen en heb er al goeie dingen resultaten mee bekomen.
  Ria.

  Beantwoorden
 • wat een prachtige energie van engelen zo dankbaar groetjes linda claus

  Beantwoorden
 • Michel 🔮
  1 maart 2021 23:46

  Goed bezig Rosanne🥰

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu