Aartsengel Raziël, de kracht en betekenis van deze liefdevolle aartsengel!

Aartsengel Raziël

aartsengel raziel Aartsengel Raziël is een ontzettend krachtige aartsengel. De aartsengel wiens naam betekent dat hij de geheimen van god kent. De naam Raziël betekent dan ook: ‘geheim van god’. De betekenis van de naam van deze aartsengel geeft prachtig mooi weer waar de kracht ligt van aartsengel Raziël!

Betekenis en kracht van Aartsengel Raziël

Raziël is een aartsengel die bekend staat als hij die geheimen van het universum en het goddelijke licht kent. Hij staat dicht bij de goddelijke bron. Hij staat zo dichtbij dat hij alle wijsheid en geheimen kent. Daardoor kan hij je helpen met allerlei onderwerpen hier op aarde. Denk aan hulp bij het manifesteren van wensen en doelen, het ontdekken en aanroepen van je goddelijke kracht en ook deelt hij graag spirituele waarheden.

Spiritueel begeleider

Doordat aartsengel Raziël bekend staat als een spiritueel begeleider en als leraar in esoterische lessen kan je hem gerust om hulp vragen bij allerlei spirituele onderwerpen. Je kan hem zien als een liefdevolle krachtige begeleider of leraar. Ook wanneer je meer wilt vertrouwen op je intuïtie of je heldere kanalen als helderziendheid wilt openen of ontwikkelen kan je hem om hulp vragen. Denk bijvoorbeeld hem te vragen stappen aan te reiken die je kan zetten dit te doen. Of hem om hulp te vragen eventuele blokkades die je ervaart de waarheid te zien los te laten.

Inzichten

Wanneer je iets niet begrijpt of ergens graag meer over wilt weten dat kan je Raziël vragen je de waarheid te laten zien en je inzichten te brengen die je verder helpen. Schroom dan ook niet deze krachtige liefdevolle aartsengel aan te roepen wanneer je spiritueel wilt groeien en graag inzicht in of over een onderwerp wilt. Onthoud natuurlijk wel dat engelen vaak subtiel communiceren, wanneer we om hulp vragen is het aan ons het antwoord te kunnen horen door onze gedachten tot rust te brengen en te luisteren naar wat er binnenkomt.

Manifesteren aartsengel raziel

Wij mensen hebben allemaal de goddelijke kracht om vanuit een zuivere liefdevolle intentie te manifesteren. Aartsengel Raziël inspireert je graag deze kracht in jezelf aan te roepen om liefde en licht in je leven te manifesteren. Vraag hem ook hierbij weer gerust om hulp, begeleidingen inspiratie als je voelt dat je dit nodig hebt.

Blokkades loslaten en vorige levens

Aartsengel Raziël is ook een aartsengel die je kan helpen bij het helen van vorige levens. Hij help je graag blokkades los te laten en je goddelijke kracht te omarmen. Zodat jouw prachtige ziel zijn goddelijke kracht kan omarmen, je spiritueel kan groeien en je jouw spirituele waarheid kunt leven.

De edelsteen die past bij de energie van Raziël aartsengel raziël

Wanneer je graag contact wilt maken met Raziël is er een prachtige edelsteen die je hierin kan ondersteunen. De edelsteen die je hiervoor kunt gebruiken is een heldere bergkristal. Deze kan je bijvoorbeeld bij je dragen of gebruiken tijdens meditaties.

De kleur van de energie van aartsengel Raziël

Aartsengel Raziël staat bekend om zijn prachtige energie die de kleuren draagt van de regenboog.

Aartsengel Raziël aanroepen en om hulp vragen

Wanneer je graag hulp wilt ontvangen van Raziël kan je hem liefdevol je vraag stellen. Zijn krachtige veelomvattende liefdevolle energie zal je wijsheid en inzichten brengen wanneer je hier om vraagt. Wees niet bang het fout te doen, maar stel gewoon je vraag. Zolang jouw intentie zuiver en liefdevol is en de engelen je kunnen helpen dan zullen ze dit doen. Mocht je het leuk vinden, je kan hier meer lezen over engelen hulp: Hoe vraag je de engelen om hulp? Wanneer je graag wilt verbinden met de krachtige energie van aartsengel Raziël om heb bijvoorbeeld om uitleg of inzichten te vragen kan je de volgende oefening gebruiken. Pas en vul de oefening gerust aan naar je eigen wens en behoefte, volg gerust je eigen gevoel hierin!

Meditatie oefening aartsengel raziel

Ga zitten op een rustige plek. Pak er eventueel pen en papier bij om inzichten en gevoelens op te schrijven straks wanneer je deze mag ontvangen. Wanneer je fijn zit sluit je je ogen. Adem dan rustig en bewust een paar keer diep in en blaas je rustig weer uit. Doe dit tot je je meer ontspannen voelt. Open dan je hart voor aartsengel Raziël door enkel de liefdevolle en uitnodigende intentie te voelen. Neem dit liefdevolle gevoel even in je op en vraag aartsengel Raziël dan met de volgende woorden om inzichten en uitleg:

Lieve aartsengel Raziël, help mij alstublieft mezelf open te stellen voor de waarheid. Laat mij op een diep niveau helder begrijpen en zien hoe het werkelijk zit. Help mij mijn angsten los te laten die mij tegen houden diepere inzichten te krijgen en te ervaren. Laat mij alstublieft de waarheid zien, voelen en of horen over: (vul hier zelf een onderwerp in waar je inzicht over wilt ontvangen). Help mij open te staan voor jouw liefdevolle antwoorden en help mij alstublieft deze te kunnen ontvangen. Dankjewel!

Ontvangen

Laat dan rustig de antwoorden tot je komen. Soms kan het helpen je ogen gesloten te houden en gewoon enkel te voelen. Je hoeft niets te doen, alleen maar te ontvangen. Vertrouw op jezelf en wat er binnenkomt! Wanneer je voelt dat de informatie stroom voldoende is open je rustig weer je ogen. Schrijf gerust je inzichten en gevoelens op als je dit fijn vind.

Vaak ontvang je via gevoelens en innerlijke beelden informatie. Ook kan het voor komen dat je letterlijk inzichten krijgt die plots binnen komen, of dat je een liefdevolle stem hoort antwoorden. Vertrouw daarin op je jezelf en jouw manier van ontvangen. Mocht het niet gelijk lukken te ‘ontvangen’ weet dan dat het soms wat oefening vraagt jouw manier van ontvangen te leren kennen. Gun jezelf wat tijd en probeer het gewoon nogmaals. En vergeet na afloop aartsengel Raziël niet te bedanken voor zijn hulp en energie!

De oefening hierboven kan je voor allerlei onderwerpen gebruiken waar je meer over wilt weten. Pas de woorden gerust aan naar je eigen gevoel.

Ik hoop dat je wat aan dit artikel hebt gehad en aartsengel Raziël een beetje hebt mogen leren kennen!

Warme engelen groet,

Rosanne

Deel gerust jouw ervaring of gevoel hieronder deze blog, ik vind het altijd leuk om van je te horen! En voel je vrij dit artikel te delen via de social media knoppen hieronder. Ik ben je dankbaar voor je hulp!

Wil je graag elke maand een engelen boodschap in je postvak ontvangen? Je kan je hieronder GRATIS inschrijven. Elke maand ontvang je dan een engelen boodschap in je postvak! ♥

engelen tekens herkennen
,
Vorig bericht
Engelen boodschap voor mei
Volgend bericht
Engelen boodschap voor juni

Gerelateerde berichten

4 reacties. Reactie plaatsen

  • Vanavond bracht ik mijn zoontje van 5 naar bed en bij het zingen van het slaapliedje vroeg ik welke naam zijn engel heeft, Gabriël zei hij
    Ik weet alleen dat engelen bestaan, maar wie wat doet weet ik niet, dus nu op deze site even opgezocht. En wat lees ik tot mijn verbazing….deze aartsengel helpt bij kindervraagstukken! Leuk!

    Beantwoorden
  • Hoi Rosanne, dank je wel voir de uitleg van aardsengel Raziël. Meerdere malen trek ik kaarten waarin staat dat ik hem om hulp mag vragen. Weet nu welke weg ik mag gaan.
    Dank je wel

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu