De Aartsengelen en hun kleuren!

Welke kleuren hebben de energieën van de aartsengelen? aartsengelen kleuren

Iedere aartsengel heeft zijn of haar eigen voelbare en zichtbare energie. Zo heeft de energie van elke aartsengel een eigen kleur. Een kleur waar je een aartsengel kunt herkennen. Ben je benieuwd welke kleuren aartsengelen hebben? Lees dan mee!

Aartsengelen en hun energie

Engelen energie is altijd liefdevol en warm, maar toch kan je iedere aartsengel herkennen aan zijn of haar eigen unieke energieveld. Je kan de aanwezigheid van een aartsengel herkennen door hun voelbare of zichtbare energie. Denk aan een krachtige energie, stralende of juist een vrouwelijke of mannelijke energie. Iedere engel heeft dan ook een eigen energie die hij of zij met zich mee brengt. Je kan de energie van aartsengel waarnemen in kleuren, want ook qua kleur brengt iedere aartsengel zijn eigen liefdevolle en sprankelende energieveld in een bepaalde kleur mee.

Aartsengelen kleuren

Elke liefdevolle aartsengel heeft een prachtige kleur die staat voor zijn of haar energie. Hieronder vind je van alle aartsengelen en hun kleuren:

Gabriël kleur: koper

Michaël kleur: diepblauw / paars

Jofiël kleur: fuchsia

Sandalfon kleur: turquoise

Rafaël kleur: groen

Metatron kleur: zowel roze als groen

Raquël kleur: aqua blauw

Haniël kleur: lichtblauw

Chamuël kleur: zachtgroen

Raziël kleur: regenboog kleuren

Uriël kleur: geel

Azraël kleur: zacht geel

Zadkiël kleur: donker blauw

Ariël kleur: licht roze

Jeremiël kleur: violet

Engelen energie zien aartsengelen kleuren

Zie jij regelmatig vonken, lichtflitsen of lichtbollen? Weet dan dat engelen energie voor ons menselijke ogen vaak via deze weg zichtbaar is. Wanneer je regelmatig lichten, korte flitsen van licht of licht puntjes ziet weet dan dat de engelen bij je zijn en dat je de energie van een engel waarneemt. Zie je altijd een bepaalde kleur? Grote kans dat er een liefdevolle aartsengel bij je is!

Soms worden aartsengelen via anderen kleuren herkent

Hoewel de kleuren van de aartsengelen die je hierboven kan vinden het meeste voorkomen kan het het toch zijn dat jij een andere kleur ziet bij een aartsengel. Het komt dan ook vaker voor dat mensen de aartsengelen via anderen kleuren waarnemen. Voel jij dat er een bepaalde aartsengel bij je is maar neem je een andere kleur waar? Twijfel dan niet aan je intuitie, maar vertrouwen op wat je voelt. Engelen zitten niet vast aan kleuren of een bepaalde vorm en kunnen daardoor ook op anderen manieren aan je verschijnen.

 

Ik hoop dat je wat aan dit artikel hebt gehad! Laat onder aan dit artikel gerust een berichtje achter, ik vind het altijd leuk van je te horen. En als je het leuk vindt helpt mij gerust door dit artikel te delen op social media via de knoppen hieronder, dankjewel!

Liefs Rosanne

Heb jij je al ingeschreven voor de gratis engelen nieuwsbrief? Regelmatig ontvang je dan engelen boodschappen in je postvak! Je kan je inschrijven via de button hieronder.

engelen tekens herkennen
,
Vorig bericht
Engelen boodschap januari 2020!
Volgend bericht
Hooggevoelig en overprikkeld? Komt tot rust met hulp van de engelen!

Gerelateerde berichten

8 reacties. Reactie plaatsen

 • Hallo Rosanne, ik heb een boekje met een aantal andere kleuren bij de aartsengelen en het verwart me soms. Jouw kijk hierop zet me ook weer aan het denken hoe ik hier het liefste mee omga en dit wil ik graag delen. Je schrijft al dat dit de meest voorkomende kleuren zijn en dat een ieder vooral daarin de eigen intuitie moet volgen. Fijn dat je het op deze manier brengt. Ik merk dit ook steeds vaker bij andere onderwerpen over engelen of spiritualiteit, b.v. ook bij getallen.
  Ik volg dan ook steeds vaker hierin mijn eigen intuïtie (wat w.s. ook de bedoeling is 🙂 van de reis)
  Ik vind het fijn om als het ware mijn eigen lijstje van betekenissen te maken die ik intuïtief aanvoel . Daar kan internet me mee op weg helpen of bv. jouw blog, maar ik merk dat ik me steeds meer innerlijk laat leiden. De engelen energie zien vind ik overigens een erg leuke om ook eens op te gaan letten

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   3 februari 2020 10:57

   Hoi Elke,

   Bedankt voor je reactie! Het kan inderdaad heel goed dat je ergens anders leest over andere kleuren. Die kleuren zullen dan de ervaring van die schrijver zijn 🙂 De waarheid is afhankelijk van je eigen waarheid. Ik snap wellicht dat het wat verwarrend kan zijn, maar je eigen gevoel vertelt je altijd jouw (de) waarheid! Volg dan ook gerust je innerlijke leiding en wat jouw engelen je laten zien.

   Warme engelen groet,
   Rosanne

   Beantwoorden
 • Lieve Rosanne,

  Super leuk artikel, ik vind het altijd leuk om je artikelen te lezen. I ❤️ Angels ik voel vaak hun aanwezigheid, ik heb nooit echt op kleuren gelet dat ga ik nu zeker doen.
  Keep on going ?

  Liefs Brenda

  Beantwoorden
 • Ik ben heel geintresseerd in engelen.het boeit my zo

  Beantwoorden
 • Lieve Rosanne,
  de krachtige kleurenvelden met hun specifieke positieve energieën mag ik nog steeds waarnemen. Enkele vertelden mij hun naam. Deze visioenen vergeet ik nooit; ze zijn in mijn geheugen gegrift. Ze helpen mij om het vertrouwen in de Engelen te bewaren. Wat een zegen om intens blij en dankbaar voir te zijn !

  Beantwoorden
 • Hallo Rosanne, ik heb veel aan de informatie over de kleuren vd A Engelen. Haniel is vandaag bij mij geweest, ook Jophiel en Uriel tijdens een meditatie. Dank je wel voor deze mooie site. 🥰

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu