De helende energie van bloemen!

Bloemen en hun helende energiede helende energie van bloemen

Bloemen zijn niet alleen prachtig ze hebben ook ieder hun eigen energie. Merk jij ook altijd op dat het je goed doet een prachtige bos bloemen in huis te hebben of wordt je altijd vrolijk van de prachtige kleuren van bloemen die je tegenkomt? Weet dan dat dit de prachtige helende werking is die bloemen energie op onze ziel heeft.

Bloemen energie

Ieder bloem straalt een bepaalde energie uit. Geeft een bepaald gevoel en heeft een eigen unieke werking op onze ziel. Bloemen zijn vaak prachtige schepsels om te zien. De heldere intense kleuren en de fijne geuren. Ze stralen hun eigen unieke licht uit. Bloemen energie is voor iedereen voelbaar. Wanneer jij blij wordt van bloemen om je heen, weet dan dat dit hun prachtige en fijne energie is! Hun energie die liefde, vreugde, rust, vrede en licht brengen.

Herken je dat dat je oog altijd naar een bos bloemen wordt getrokken wanneer deze op tafel staan? Dat je de bloemen altijd even wilt ‘voelen’ door ze aan te raken en kun je gefascineerd zijn door de prachtige vormen en kleuren van bloemen? Voor mij persoonlijk geldt dit in ieder geval wel. Ik hou van bloemen en de fijne energie die ze in huis brengen. Wanneer dit voor jou herkenbaar is kan het je helpen jezelf regelmatig te omringen met de prachtige wonderen uit de natuur!

Welke bloemen zijn jouw favoriet? bloemen en hun helende energie

Welke bloemen vindt jij prachtig? En welke kleuren trekken jou altijd aan? Welke bloemen maken jou blij? Iedere bloem staat voor een eigen unieke spirituele betekenis en boodschap. Zo staat bijvoorbeeld lavendel voor het loslaten van onrust en tot rust komen. De tulp voor tijd voor ontspanning en de witte roos voor zuiverheid en een herinnering aan het zuiveren van jouw eigen energie van negatieve energie.

Engelen en bloemen

Heel vaak wanneer ik een engelen reading geef vertellen de engelen mij dat ik mag doorgeven dat het kan helpen je te omringen met bloemen. Engelen en bloemen zijn niet alleen nauw met elkaar verbonden, de engelen willen ons er ook vaak aan herinnering dat bloemen heel helend kunnen werken en ook een helende uitwerking kunnen hebben op onze ziel.

De engelen die bloemen helpen groeien, beschermen en helpen stralen wordt ook wel fairy’s, elfen, natuurengelen of natuurwezens genoemd. Zonder dat wij het vaak zien en door hebben worden ook de bloemen, de planten en de hele natuur geholpen waar kan door energetische wezens. Wees lief voor de natuur om je heen en help deze wezens hiermee een handje, ze zullen je dankbaar zijn!

Vraag de engelen gerust om hulp!

de helende energie van bloemen

De engelen helpen je graag bloemen op je pad te brengen die voor jou op dat moment helende kunnen zijn. Vraag hen gerust je hierbij te helpen. Dit kan je doen door het hen gewoon te vragen. Of je kan een van de engelen gebeden hieronder hiervoor gebruiken, vul ze gerust aan naar jouw eigen behoefte en wens:

Lieve engelen en lieve beschermengel, welke bloemen kunnen mij helpen bij het voelen van vreugde in mijn leven op dit moment. Willen jullie mij tekens geven en leiden naar een bloem die mij hierbij kan helpen? Dankjewel lieve engelen.

Of bijvoorbeeld:

Lieve engelen en lieve beschermengel, welke bloemen kunnen mij helpen bij het het loslaten van de onrust in mij en het vinden van rust? Willen jullie mij leiden naar deze bloem en tekens geven die mij helpen deze bloem te vinden. Dankjewel engelen.

Wanneer je de engelen om hulp vraagt en om begeleiding vraagt weet dan dat het belangrijk is open te staan voor de engelen tekens op je pad. Laat je leiden door je intuitie en vertrouw op dat wat je ziet, hoort, voelt en weet. Vertrouw op de liefde van de engelen en jouw beschermengel om je heen. En laat de prachtige energie van bloemen toe en sta open voor de helende werking die bloemen kunnen hebben.

Love & light

Rosanne

Mag ik je nog wat vragen? Ik zou het leuk vinden van je te horen, laat gerust een reactie achter onderaan deze pagina! En voel je vrij dit artikel te delen via de social media knoppen hieronder. Ik ben je dankbaar voor je hulp!

Heb jij je al ingeschreven voor de gratis engelen nieuwsbrief? Regelmatig ontvang je dan engelen boodschappen in je postvak! Je kan je inschrijven via de button hieronder.

engelen tekens herkennen
, , , , ,
Vorig bericht
Engelen om hulp vragen, hoe doe je dat?
Volgend bericht
HSP en engelen, welke engelen kunnen je helpen?

Gerelateerde berichten

3 reacties. Reactie plaatsen

 • Wat een mooi geschreven stukje was dit, is voor mij ook heel herkenbaar, ik trok ook altijd al naar Lavendel toe, wil het ook altijd in onze tuin hebben, als ik geurzakjes heb, is het 9 van de 10 keer Lavendel.
  Ik heb net afgelopen week een bosje Ranonkel gekocht, vind ik ook wel een beetje een Roos, hoe mooi, want ik voel altijd heel veel onrust in mijn hoofd, ik wil daar zo graag vanaf, mijn gedachten gaan vaak alle kanten op, als dit kan helpen, zou geweldig zijn, mocht je nog andere tips hebben, heel graag.
  Ben ook al begonnen met de bergkristal bij me te dragen, in mijn broekzak, oja nogmaals bedankt voor je mooie website, ben zo dankbaar dat ik deze heb ontdekt, en de beschermengelen als het ware opnieuw ontdekt heb ???

  Beantwoorden
 • Rosanne - Het engelen dagboek
  20 april 2020 12:38

  Heel graag gedaan Rita, ik hoop dat de ranonkels je mogen helpen!
  Vanaf hier wens ik je heel veel liefde en licht toe ♡

  Dankjewel voor de lieve reactie!

  Warme engelen groet,
  Rosanne

  Beantwoorden
 • Marie-José
  2 maart 2021 13:01

  Hallo Rosanne,

  Wat een mooie, lieve, inspirerende feel-good site heb je gemaakt en wat zijn je stukjes mooi 💜 ik krijg er altijd een goed gevoel van als ik hier iets lees. Ik ben me nog maar kort bewust van engelen om me heen maar put er zoveel positiviteit uit! We zijn inderdaad nooit alleen! Door de engelen zijn al veel bijzondere dingen op m’n pad gekomen en ik heb het volste vertrouwen in de toekomst want er is onvoorwaardelijke liefde in mijn leven en ik ben niet meer verdrietig of eenzaam. Hoe gelukkig kan een mens zijn, als hij/zij het maar toe laat. Jij draagt veel bij voor velen aan deze bewustwording en dus vergroot je geluk en liefde in de wereld, dat wilde ik toch even tegen je zeggen en je daarvoor bedanken! Heel veel liefs en ga zo door.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu