De engelen en hun vleugels

Engelen vleugels engelen vleugels

Engelen staan natuurlijk bekent om hun prachtige met veren bedekte vleugels die zachtheid en pure liefde uitstralen. Vleugels die je beschermen en de engelen omhoog kunnen brengen naar de bron, hun thuis. Toch kom je ook vleugels tegen die eruit zien als puur licht en flarden van energie. Hoe zit het nou met engelen vleugels wanneer je een engel waarneemt?

Engelen waarnemingen

De engelen worden door mensen op verschillende manieren waargenomen. Zo worden er engelen gezien met vleugels en ook engelen gezien zonder vleugels. De engelen zonder vleugels nemen vaak tijdelijk de vorm van een mensenlichaam aan. Zo kunnen ze ons helpen, raad geven of op weg helpen hier op aarde. Deze engelen verdwijnen vaak ongemerkt ineens weer en zijn vervolgens nergens meer te bekennen wanneer ze gedaan hebben waarvoor ze hier naar aarde kwamen. Wanneer de persoon die bezocht werd vraagt of anderen de persoon (de engel) gezien hebben is dit heel vaak niet zo. Ook worden engelen gezien als nevel van energie, energie flarden in verschillende kleuren of als oplichtende vonken. En natuurlijk ook gewoon als de engelen die wij allemaal kennen met de prachtige vleugels! Hoe de vleugels eruit zien kan per persoon verschillen. De een ziet de vleugels van engelen als prachtige heldere energie en de ander als vleugels vol veren.

Engelen zien vleugels engelen

Vraag je je af hoe het kan dat engelen verschillend worden waargenomen? Weet dan dat engelen allerlei vormen kunnen aannemen en zich in allerlei gedaantes kunnen manifesteren. Dit klink misschien een beetje eng maar is het helemaal niet! Een engel ziet en weet hoe jij hem of haar zal herkennen als engel of ook wel als een lichtwezen vol liefdevolle energie van god.

Wanneer je een engel mag zien verschijnt deze dan ook op de manier die voor jou herkenbaar is als engel. Wanneer jij gelooft en geleerd hebt dat engelen vleugels vol prachtige en zachte veren zitten dan zal een engel ook op die manier aan je verschijnen. Als jij geleerd heb dat een engel er net zo uit zien als jij en ik, met gewone kleding aan en alleen met vleugels op zijn of haar rug, dan zal de engel zo aan je verschijnen. Maar ook wanneer jij gelooft dat de vleugels van engelen bestaan uit prachtige fonkelden en stralende energie dan is dat de manier waarop een engel aan je verschijnt.

Het is wat jij gelooft of geleerd hebt

Het is dus helemaal afhankelijk van jou en wat jij gelooft. De engelen nemen de vorm aan die voor jou vertrouwt en goed voelt zodat je weet dat het een engel was die je kwam bezoeken of helpen. Het maakt dat ook niet uit hoe een engel er in jouw innerlijke wereld uit ziet. De engelen passen zich daaraan aan. Je kunt engelen ook altijd verstaan of je nou Spaans, Duits, Nederlands of welke andere taal dan ook spreekt. Engelen zullen met je communiceren op een manier die voor jou herkenbaar is in een taal die voor jou begrijpelijk is.

Hun kennis gaat veel verder dan wij mensen kunnen begrijpen, verder dan ruimte en tijd. Wanneer ze je bezoeken weten ze dan ook hoe en in welke taal ze met je kunnen communiceren. Dit kan via woorden zijn die letterlijk hoort, innerlijk zien, weten, voelen of ook via engelen tekens en symbolen.

Engelen vleugels en religies een engel waarnemen

In verschillende religies kom je dan ook verschillende goddelijke wezens tegen waarbij de engelen vleugels en gedaante van goddelijke wezens er anders uit zien. Je komt dan ook overal ter wereld andere engelen tegen met verschillende engelen vleugels dit is afhankelijke van de cultuur en het geloof van de mensen. Mijn geloof is dan ook dat vele van deze wezens in essentie een afsplitsing van het goddelijke, oftewel dat het de engelen zijn alleen dan in een anders jasje dan zoals wij ze kennen.

De Serafijnen en de Cherubijnen

Engelen kunnen meer dan twee vleugels hebben. Engelen die gezien worden met meer dan 2 vleugels zijn de Serafijnen en de cherubijnen.

De serafijnen zijn de engelen die het dichts bij god staan. Het zijn ontzettend krachtige en machtige engelen. Serafijnen zijn pure liefde voor god. De serafijnen staan bekent om hun vurige energie en hun vurige liefde voor god.

Cherubijnen staan na de serafijnen het dichtstbij god, hoewel we deze engelen vaak kennen als de schattige baby engeltjes zijn het werkelijk ontzettende krachtige engelen die ook gezien worden met meer dan twee engelen vleugels. Soms met 4 en soms met 6 vleugels. Je kunt hier meer lezen over engelen soorten.

Engelen vleugels om je heen voelen

Wanneer je de engelen mag waarnemen met hun prachtige vleugels, dan kan je wanneer je contact maakt met de engelen en hen vraagt je te omringen met hun energie soms ook de engelen vleugels voelen. Dit voelt heel veilig, geborgen en warm. Dit kan je doen wanneer je dit nodig hebt of op welke moment dan ook. Vaak helpt het wel om van te voren wat te mediteren of te ontspannen. Zo verhoog je je de trilling van je energie waardoor het makkelijker wordt voor je engelen om je te bereiken. Vraag dan gerust je engelen je te beschermen, te omringen en je te omwikkelen met hun engelen vleugels. Voel dan wat er gebeurt. Soms zijn het hele kleine sensaties in je lijf zoals tintelingen. Of een gevoel van veiligheid of een gevoel van een warme deken.

De vleugels van engelen

De vleugels van engelen staan natuurlijk symbool voor de engelen, spiritualiteit en het goddelijke. Wanneer je veertjes op je pad vindt en regelmatig veertjes tegenkomt weet dan dat er engelen bij je zijn. Engelen laten veertjes voor ons achter zodat wij deze kunnen herkennen als van onze engel. De engelen laten je via die manier weten dat je niet alleen bent, begeleid wordt en beschermt wordt. Engelen zijn creatieve wezens en laten graag tekens achter door middel van veertjes, maar ook via vele andere engelen tekens.

Pure liefde en licht engel verschijning

Engelen bestaan uit pure liefdevolle energie en puur licht. Of je ze nou met of zonder vleugels mag zien je weet diep vanbinnen wanneer het een engel is die je mag zien. Het kunnen prachtige goddelijke vonken zijn, licht flarden, grote prachtige wezens met vleugels en ook engelen in mensen gedaante komen vaak voor. Hoe dan ook sta ervoor open. Ze helpen je graag, ze begeleiden je graag en steunen je graag. Laat het toe, nodig ze uit. Je leven zal op vele manieren rijker aanvoelen. Wat jij gelooft, wilt zien of geleerd hebt maakt voor de engelen niet uit. De engelen zijn puur energie die door alle tijd en ruimte kunnen bewegen en dan ook niet vast zitten aan een enkele vorm.

Weet dan dat er ook geen goed of fout is in wat jij gelooft en ziet. Wanneer je vanbinnen voelt dat het goed is vertrouw daar dan op. Wanneer je een engel hebt gezien die er anders uit ziet dan op de bekende plaatjes maar jij vanbinnen weet dat wat een engel, vertrouw dan op je hart!

 

Ik wens je heel veel liefde en licht toe!

Liefs Rosanne

Mag ik je nog wat vragen? Ik zou het leuk vinden van je te horen, laat gerust een reactie achter onderaan deze pagina! En voel je vrij dit artikel te delen via de social media knoppen hieronder.Β Ik ben je dankbaar voor je hulp!

Heb jij je al ingeschreven voor de gratis engelen nieuwsbrief? Regelmatig ontvang je dan engelen boodschappen in je postvak! Je kan je inschrijven via de button hieronder.

engelen tekens herkennen
Menu