Edelstenen opladen, 2 manieren om je stenen op te laden!

Hoe kan je edelstenen opladen? edelstenen opladen

Terwijl ik dit bericht schrijf was het afgelopen nacht een prachtige heldere volle maan. Een mooi moment om je edelstenen op te laden. Je kan edelstenen opladen op verschillende manieren. Hoe je dit doet en wat mijn favoriete manier is om edelstenen op te laden vertel ik je hieronder, lees je mee?

Engelen en edelstenen

Als je hier op Het Engelen Dagboek bent is de kans groot dat je graag met engelen bezig bent of graag over engelen leest. Omdat edelstenen energieën kunnen zuiveren en versterken wat engelen contact makkelijker kan maken, gebruik ik graag edelstenen. Ik noem edelstenen ook weleens fonkelende wonders want dat zijn het voor mij. Ze zijn prachtig en heb ze heel graag om me heen. Wanneer jij ook graag edelstenen om je heen hebt of gebruikt tijdens engelen contact is het goed je stenen regelmatig te reinigen en weer op te laden.

Manieren om edelstenen op te laden

edelstenen opladenJe kan edelstenen en kristallen op verschillende manieren opladen. Ik denk dat een van de bekendste en meest gebruikte manier is het opladen in maanlicht. Maar naast opladen in maanlicht kan je ook zonlicht gebruiken. Je kunt er hieronder meer over lezen.

Edelstenen opladen bij volle maan

Opladen in volle maan is eigenlijk heel makkelijk en dan ook gelijk mijn favoriete manier. Je kan stenen op een (veilige) plek buiten neerleggen zodat ze het maanlicht kunnen opnemen. Laat ze gedurende de nacht liggen in het maanlicht en je stenen zullen worden opgeladen. De energie van de volle maan is hiervoor wel krachtigst. Maar ook een paar dagen voor en na volle maan is de energie van de maan krachtig genoeg om je stenen op te laden.

Zelf leg ik mijn stenen het liefst met volle maan buiten om op te laden. Hoewel ik het hierboven heb over buiten neerleggen van stenen heb om ze op te laden, is dit niet perse nodig. Dit heeft mijn persoonlijke voorkeur, maar ook door glas kan het licht van de maan je stenen opladen. Wanneer je niet in de mogelijkheid bent je stenen buiten op te laden dan kan je ze ook gewoon binnen achter het raam neerleggen. Ook door het glas worden je stenen dan door het maanlicht weer helemaal opgeladen.

Edelstenen opladen in zonlicht

Zonlicht kan ook edelstenen opladen. Je kan stenen in het zonlicht neerleggen om ze zo weer helemaal op te laden. Let wel op want niet iedere steen soort kan goed tegen direct zonlicht. Een amethist is hiervan een voorbeeld, net als een rozenkwarts en de engelen steen, de celestien. Er zijn nog meer stenen die niet houden van direct zonlicht. Wanneer je deze stenen toch graag met de kracht van de zon wilt opladen zorg er dan voor dat je ze afdekt met een doek zodat ze niet direct in het licht liggen. De kracht van de zon zal je stenen dan weer helemaal opladen.

Ik hoop dat je wat aan dit artikel hebt gehad!

Warme engelen groet,

Rosanne

Deel gerust jouw ervaring of gevoel hieronder deze blog, ik vind het altijd leuk om van je te horen! En voel je vrij dit artikel te delen via de social media knoppen hieronder. Ik ben je dankbaar voor je hulp!

Wil je graag elke maand een engelen boodschap in je postvak ontvangen? Je kan je hieronder GRATIS inschrijven. Elke maand ontvang je dan een engelen boodschap in je postvak! ♥

engelen tekens herkennen
Menu