Een groet van licht van aartsengel Michaël

Een liefdevolle groet van Aartsengel Michaël

Onderlaatst toen ik een liefdevolle lichtgroet mocht ontvangen van aartsengel Michaël realiseerde ik me dat subtielere engelen ervaringen vaak niet zo snel gedeeld worden. Wat jammer is omdat engelen vaak juist subtiel aanwezig zijn.

Het zijn vaak de verhalen over engelen die gedeeld worden waarbij de ervaringen groots, intens en overweldigend liefdevol zijn. Begrijp me niet verkeerd dit is prachtig om te ervaren en prachtig om over te lezen. Maar wat ik merk is dat mensen vaak verlangen naar deze grote ervaringen en daardoor de kleinere ervaringen minder waardevol vinden of afdoen als gedachte spinsels. In dit berichtje deel ik een kleine subtiele engelen ervaring die ik onlangs mocht hebben met de aanwezigheid van aartsengel Michaël. Via mijn ervaring hoop ik dat je weet dat engelen zich veel vaker subtiel laten zien dan groots. En ik hoop dat je hiermee wellicht zelf de aanwezigheid van de engelen in alles meer kunt gaan herkennen. En dat je iedere liefdevolle ervaring hoe klein of hoe groot dan ook koestert.

Een groet van licht

Ik lees graag over engelen, dat zal je ongetwijfeld wel weten als je hier vaker komt. Zo was ik ook aan het lezen over engelen toen aartsengel Michaël even gedag kwam zeggen. In het boek wat ik aan het lezen was ging het hoofdstuk over engelen in je dromen en dan vooral de aanwezigheid van aartsengel Michaël. Er stonden prachtige droomervaringen in van mensen. Mensen die hun verhaal vertelde over hoe ze aartsengel Michaël ontmoetten in hun slaap en hoe ze tijdens hun dromen beschermd werden.

Heel even was ik teleurgesteld dat ik Michaël in mijn dromen niet vaak ontmoet. Wel mocht ik andere prachtige engelen ontmoeten, ervaringen die ik nog altijd koester. Over die ervaringen zal ik in een andere blog een keer meer over vertellen. Want mede door die droomervaringen is Het Engelen Dagboek ontstaan! Maar terwijl ik verder las in mijn boek ging er heel even door mijn hoofd dat ik ook graag aartsengel Michaël vaker in mijn dromen zou willen tegenkomen.

Prachtige blauwe vonken

een groet van licht aartsengel

Toen ik ondertussen verder las verschenen er ineens prachtige blauwe vonken van licht voor mijn ogen. Het is moeilijk te omschrijven maar ik denk dat blauwe vonken het best in de buurt komen van wat ik zag. Prachtige blauwe vonken op en rond de pagina’s van mijn boek. Het gevoel van vertrouwen viel direct over me heen. Ik wist dan ook direct dat het Michaël was die op deze manier even gedag kwam zeggen en liet weten dat hij er wel degelijk is. Niet alleen als ik slaap, maar ook als ik gewoon wakker ben. Dankjewel aartsengel Michaël voor je lieve licht groet!

Zo zie je maar ieders ervaring is uniek en anders. Soms klein en soms groot. Sta dankbaar open voor de manier waarop de engelen zich aan jou kenbaar maken. En als je de engelen om je heen (nog) niet kunt zien, vertrouw dan op dat subtiele liefdevolle tekens om je heen die er voor iedereen zijn wanneer je ervoor openstaat.

 

 
, ,
Vorig bericht
Engelen boodschap voor februari 2021
Volgend bericht
Engelen boodschap voor maart 2021

Gerelateerde berichten

2 reacties. Reactie plaatsen

  • Wat geweldig mooi, dat je deze ervaring met ons wilt delen, inderdaad hoe mooi zijn de kleine dingen, die je soms wel/ niet opmerkt, als ik heel eerlijk ben probeer ik vaker van de kleine, juist de kleine zogenaamde simpele dingen te genieten, hoe waardevol zijn juist die, zoals nu de mooie omslag van t weer, van kou naar de mooie zon, alles er om heen, nogmaals dank dank voor je mooie woorden.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu