Engelen als liefdevolle menselijke boodschappers!

Engelen als menselijke boodschapper engelen als menselijke boodschappers

Engelen laten op vele verschillende manieren weten dat ze er zijn! Als ze ons helpen kunnen ze ons ook op vele verschillende manieren helpen. Zo verschijnt een engel ook wel eens als liefdevolle menselijke boodschapper. Het kan heel goed dat je wel eens geholpen bent door een engel die eruit zag als mens zonder dat je wist dat je eigenlijk door een engel werd geholpen.

Hulp op het juiste moment

Wanneer we liefdevolle raad nodig hebben of om hulp vragen dan kunnen we engelen hulp ontvangen via engelen tekens als veertjes, muntjes, engelen getallen en allerlei anderen tekens. Maar engelen kunnen ook verschijnen als mens om een boodschap over te brengen of hulp te bieden die op dat moment nodig is.

Een engel die komt helpen als mens

Wanneer een engel komt helpen als mens dan verschijnt de engel tijdelijk in een mensenlichaam en ziet er dan net zo uit als jij en ik. Maar vaak is het zo dat engelen wanneer ze tijdelijk een menselijk gedaante aannemen ze plots verschijnen. Ze lijken dan vaak vanuit het niets te komen. Ineens zijn ze er en lijken dan ook nog precies het juiste te zeggen of te doen. Het juiste voor wat op dat moment nodig is. Vaak is het ook zo dat wanneer je op deze manier raad of hulp ontvangt de engel vervolgens weer in het niets lijkt weg te gaan. Je wilt diegene nog bedanken voor de hulp maar blijkt al weg en nergens meer te bekennen.

Engelen zijn bijzondere wezens en helpen op vele manieren. Kan jij je een situatie herinneren dat je van iemand die je nog nooit had gezien de juiste hulp of raad kreeg voor dat moment? Het kan heel goed dat het een liefdevolle engel was die je kwam helpen met je pad hier op aarde!

Warme engelen groet,

Rosanne

Deel gerust jouw ervaring of gevoel hieronder deze blog, ik vind het altijd leuk om van je te horen! En voel je vrij dit artikel te delen via de social media knoppen hieronder. Ik ben je dankbaar voor je hulp!

Wil je graag elke maand een engelen boodschap in je postvak ontvangen? Je kan je hieronder GRATIS inschrijven. Elke maand ontvang je dan een engelen boodschap in je postvak! ♥

engelen tekens herkennen
,
Vorig bericht
Engelen boodschap voor juli 2020
Volgend bericht
Engelen boodschap voor augustus 2020

Gerelateerde berichten

2 reacties. Reactie plaatsen

  • Kwam in 2018 een onbekende tegen op een camping waar ik mee naar toe was genomen omdat ik niet lekker in mijn vel zat (burn-out). vertelde deze man dat ik niet lekker in mijn vel zat. Meer vertelde ik hem niet. Hij zei ga jij maar eens van baan verandren en ga maar weer eens tekenen. Ik had nog nooit getekend en kon het ook niet. Hij vertelee mij nog zoveel meer wat hij nooit kon weten. Ik was helemaal perplex. Na dit gesprek was ik helemaal overdonderd. Hoe kon dit? Wie was hij? Hoe wist hij dit alemaall? Dit gesprek heeft mij niet losgelaten. Ben gaan tekenen en snap nu nog steeds niet hoe het kan dat ik zulke mooie tekeningen maak. Heb deze persoon proveren op te sporen dit is jammer genoeg niet gelukt. Ben hem dankbaar dat hij mijn creativiteit heeft aangewakkerd. Zo bijzonder.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu