Boeken over engelen engelen boeken

Lees jij graag boeken over engelen? Ik vind het zelf altijd heerlijk om verhalen over engelen te lezen. Het brengt je altijd weer een stukje dichter bij de energie van de engelen die altijd voelbaar is wanneer je op wat voor manier dan ook contact met hen probeert te zoeken. Door over engelen te lezen kom ik zelf altijd weer een stukje dichter bij de energie van de engelen. Er zijn vele boeken over engelen geschreven wie weet heb je er al een aantal gelezen. Toch wil ik hieronder een paar van mijn engelen boeken tips met je delen, wie weet zit er ééntje bij die je nog niet kende en heb je wat aan mijn engelen boeken tips!

Engelen boeken lees tips:

Hieronder een paar engelen boeken tips van boeken die ik zelf ook met veel plezier heb gelezen.

♥ Engelen in mijn haar, Lorna Byrne

Een bijzonder boek over het verhaal van Lorna en de engelen om haar heen. Het is bijzonder om te lezen over de band tussen de engelen en Lorna. 

Je kunt hier meer vinden over het boek

♥ Getallen van de engelen, Doreen Virtue

Een handig boek om te hebben wanneer de engelen om jou heen graag met je communiceren via getallen. In dit boek vind je de betekenissen van getallen 0 tot en met 999 waardoor je makkelijk een getal kunt opzoeken wanneer je graag de boodschap achter een getal wilt weten.

Je kunt hier meer lezen over het boek

♥ Als een engel je komt helpen, Hans Stolp

Een prachtig boek vol verhalen en ervaringen over engelen! Ik heb het met heel veel plezier gelezen. Verhalen als deze brengen mij altijd weer vertrouwen en hoop. De engelen energie die dit boek met zich mee brengt heb ik als heel vertrouwt en liefdevol ervaren!

Je kunt het boek hier vinden en het eventueel aanschaffen

♥ Ontmoetingen met engelen, Doreen Virtue

Een boek vol prachtige engelen ervaringen en verhalen. Dit boek heeft mij door de bijzondere ervaringen vertrouwen in de engelen en in alles om me heen geven. Ik krijg nooit genoeg van lezen over prachtige engelen ervaringen. Wanneer je daar graag over leest is dit boek zeker een aanrader

Je kunt hier meer lezen over het boek

♥ Engelen op je pad, Cathelijne Fhilippo

Een heel fijn en leuk boek over engelen om te lezen. Dit boek staat vol oefeningen, ervaringen van Cathelijne en informatie over engelen. Ook door dit boek is de liefdevolle engelen energie voelbaar waardoor het heerlijk is om te lezen.

Je vind hier meer informatie over het boek

♥ De heilige geschiedenis, het verhaal volgens engelen mystici en andere bovennatuurlijke wezens, Jonathan Black

Dit is wellicht een iets ander boek om te lezen dat de anderen boeken over engelen hierboven. Het is een pittig boek om te lezen is mijn ervaring, maar de verhalen over de geschiedenis en de rol van de engelen zijn bijzonder. Wanneer je de tijd neemt om het te lezen en de verhalen op je in te laten werken geeft het je vele inzichten en een andere blik op de geschiedenis zoals wij die uit onze ‘school boeken’ kennen. Het is leuk om eens gelezen te hebben en het verruimt je blik op de geschiedenis zoals de meeste van ons deze kennen.

Je kunt het boek hier vinden en het eventueel aanschaffen

♥ Assertiviteit voor engelen op aarde, Doreen Virtue

Vind jij het net als ik vaak ook lastig op te komen voor jezelf? Wanneer je hooggevoelig bent voelt je eigen grenzen aangeven al snel als een ander te kort doen, althans voor mij vaak wel. In dit boek helpt Doreen je liefdevol assertief te zijn naar jezelf en naar anderen. Een fijn boek om te lezen en doet je zelfvertrouwen en zelf liefde goed op een fijne en positieve manier.

Je kunt hier meer lezen over het boek

Heb jij nog engelen boeken tips? boeken over engelen

Al deze engelen boeken heb ik met liefde en plezier gelezen en wellicht mogen ze jou ook wat brengen. Heb jij nog engelen boeken tips die niet in dit rijtje staan? Laat gerust een reactie achter onderaan deze pagina.

Veel lees plezier!

Lieve engelen groet, Rosanne

Mag ik je nog wat vragen? Ik zou het leuk vinden van je te horen, laat gerust een reactie achter onderaan deze pagina! En voel je vrij dit artikel te delen via de social media knoppen hieronder. Ik ben je dankbaar voor je hulp!

Heb jij je al ingeschreven voor de gratis engelen nieuwsbrief? Regelmatig ontvang je dan engelen boodschappen in je postvak! Je kan je inschrijven via de button hieronder.

engelen tekens herkennen

 

,
Vorig bericht
Engelen boodschap december
Volgend bericht
Mijn persoonlijke december gedachten en dankjewel!

Gerelateerde berichten

4 reacties. Reactie plaatsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu