engelen readingLieve lezer,

Onlangs mocht ik weer een engelen boodschap ontvangen. De boodschap kun je hieronder lezen:

Weet dat jij jezelf zo nu en dan mag belonen. Het is oké om iets voor jezelf te doen. Gun jezelf zo nu en dan een verse bos bloemen met al hun helende energie uit de natuur, wat tijd voor jezelf, een warm bad of lekkere douche. Geniet van deze kleine maar fijne dingen en je zal meer bij jezelf komen en meer bij jezelf kunnen blijven. Ook zal het je helpen je energie meer bij jezelf te houden waardoor sterker wordt en je meer in je kracht komt te staan.

Weet ook dat je lief mag zijn voor jezelf via je gedachten en woorden. Wees wat minder streng voor jezelf en denk liefdevol over jezelf. Je hoeft je geen zorgen te maken of je wel goed genoeg bent, want dat ben je. Je bent heel, compleet en je bent liefde. Omarm jezelf zoals je bent en je zal voelen dat je nu al goed genoeg bent.

Wanneer jij je zorgen maakt over een situatie, probeer hoe moeilijk ook je zorgen los te laten, vragen ons de engelen om hulp je gedachten stroom rustiger te maken en je te helpen je zorgen los te laten. Ontspan en heb vertrouwen in jezelf en de situatie. Door los te laten geef jij het de kans om positief voor je uit te werken. Heb vertrouwen in dat wat je nodig heb er altijd voor je is. Je hebt alles wat je nodig hebt op dit moment, je mag jezelf en voor openstellen en het zal op je pad ontvouwen. Hoe meer jij vertrouwt hoe meer je zal zien dat alles er voor je is om dat te doen wat je graag wilt. Soms moet je creatief zijn en soms geduldig, maar blijf positief om zo het positieve te kunnen zien.

Weet dat we er altijd voor je zijn, je ons altijd mag vragen je te helpen en je mag vertrouwen op dat wat je ziet en voelt.

Liefs de Engelen

De engelenkaarten die ik heb getrokken bij deze boodschap:
engelen boodschap

De engelenkaarten zijn afkomstig uit: Dagelijkse leiding van je engelen – Doreen Virtue

 

Love & Light, Rosanne

Mag ik je nog wat vragen? Ik zou het leuk vinden als je een reactie wilt achterlaten onderaan deze pagina wanneer je iets aan deze engelen boodschap hebt gehad. Ook zou ik het leuk vinden als je deze boodschap van de engelen wilt delen op social media via de knoppen hieronder, dankjewel! 

Heb jij je al ingeschreven voor de gratis engelen nieuwsbrief? Regelmatig ontvang je dan engelen boodschappen in je postvak! Je kan je inschrijven via de button hieronder.

engelen tekens herkennen

 

, ,
Vorig bericht
Rozenkwarts, de betekenis en werking van deze edelsteen!
Volgend bericht
De engelen van creativiteit

Gerelateerde berichten

6 reacties. Reactie plaatsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu