Engelen boodschap voor april

Engelen boodschap voor april engelen boodschap

Lieve lezer,

Zo als elke maand weer een liefdevolle boodschap van de engelen om ons heen. Voel je vrij de boodschap te lezen. Je vind de boodschap van de engelen voor april 2020 hieronder:

Engelen boodschap

Hoe verwarrend deze tijd misschien ook kan zijn. We hopen dat je door deze laag hun kunt kijken. Weet dat alles ook op dit moment goed kan zijn zoals het is. We begrijpen het wanneer dit niet zo lijkt en voelt, maar we willen je laten weten dat er altijd meer is dan je kunt zien. Heb vertrouwen! Overal is een kant van licht en een kant van donker. Ondanks dat het donker nu erg aanwezig is, komt het licht toch steeds meer naar voren om door alles heen te stralen.

Wanneer je gevoelig bent voor energie weet dan dat je altijd terug mag keren naar binnen. Daar is rust, liefde en wijsheid altijd aanwezig als je er voor open staat. Wanneer je voor een liefdevol kind zorgt wat gevoelig is voor alles om zich heen, belicht dan ook de liefdevolle kanten van de wereld die er ook altijd zijn. Aartsengel Metatron helpt je graag en geeft je graag raad om, om te gaan met gevoeligheid. Ook wil Metatron je laten weten dat je liefdevolle hulp aan gevoelige kinderen kunt bieden door ze werkelijk te zien en te horen. Laat ze zijn en geef ze het vertrouwen wat ze nodig hebben.

Zachtaardige liefdevolle energie groeit en mag gedeeld worden, met jezelf en met de wereld. Omring je met deze liefdevolle energie en wees niet bang dat je ideeën om iets te doen als raar of gek overkomen. Heb vertrouwen in je verlangen en je inspiratie. Via je werkelijke hartsverlangen en via inspiratie spreken wij met je en moedigen we je aan je hart en je ziel de ruimte te geven.

We hopen dat je vertrouwen hebt ook wanneer het misschien allemaal even onzeker voelt. Weet dat we altijd voor je klaar staan en helpen je graag waar we kunnen. We weten dat we niet alles weg kunnen nemen maar onze liefde kunnen we je altijd geven. We steunen je en we houden van je, altijd!

Dankjewel engelen ♥

engelen gebed

Ik hoop dat deze engelen boodschap je liefde, licht en heling mag brengen! Wil je graag elke maand een gratis engelen boodschap ontvangen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse engelen boodschap. Inschrijven kan je HIER doen ♥

Via deze weg wil ik je liefde en licht sturen, zorg voor jezelf en pas goed op jezelf en anderen komende tijd. Weet dat je de engelen altijd om hulp mag vragen, ook nu. Hoewel ze niet alles kunnen wegnemen, kunnen ze wel liefde en licht brengen! In het plaatje hiernaast of hierboven deel ik kort engelen gebed wat je kan gebruiken liefde en licht aan te roepen. Pas en vul het gerust aan naar je eigen gevoel.

Warme engelen groet,

Rosanne

 

 

Vorig bericht
Praten met engelen, maak contact met jouw engelen!
Volgend bericht
Bergkristal, de werking en betekenis van deze edelsteen!

Gerelateerde berichten

20 reacties. Reactie plaatsen

 • Ramona Roelans
  3 april 2020 19:32

  Wat fijn dat ik hier gekomen ben.
  Het geeft mij veel Kracht
  Dank je wel.
  Ik kijk uit naar de nieuwe boodschappen.

  Liefde en Licht
  Warme Hartgroet

  Ramona

  Beantwoorden
 • Nicole Lintermans-van der Loo
  3 april 2020 21:13

  Lieve rosanne
  Dankjewel voor je fijne en lieve boodschap die altijd klopt.??

  Beantwoorden
 • Karola Pundt
  3 april 2020 21:25

  Dankjewel Roseanne, naar twee weken quarantaine heb ik het virus Corona goed doorstaan. Elke dag geloofde ik erin dat het beter werd. Jou lieve woorden doen mij goed . Liefde ? vertrouwen in de mens dat is wat teelt .???

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   6 april 2020 11:26

   Wat goed te horen dat je het goed hebt doorstaan Karola! En wat mooi te lezen dat liefde en vertrouwen je hebt mogen helpen ♡
   Liefs Rosanne

   Beantwoorden
 • Dankjewel Roseanne Voor je lieve wijze woorden. Ik kijk er elke keer naar uit. Ik hoop dat mijn gezin gespaard mag worden van corona, dat mijn zoon een baan gaat krijgen na 1 jaar werkeloos te zijn en dat ik de inspiratie van de engelen mag krijgen voor mijn werk.

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   6 april 2020 11:28

   Dankjewel voor je lieve reactie Marie! Vanaf hier liefde en licht gewenst en ik hoop met je mee ♡

   Beantwoorden
 • Zo mooie boodschap. Ik geloofd in hun en tot nu niks gebeurt in deze corona gedoe. Al hoewel ik buiten moet af en toe. Zo iets van ze beschermen me.

  Beantwoorden
 • Dank je wel voor deze boodschap.

  Beantwoorden
 • Dank je voor deze mooie boodschap..

  Beantwoorden
 • Christiane
  4 april 2020 22:21

  Dankjewel voor deze mooie boodschap. Drie weken geleden 14 dagen geveld door milde coronasymptomen. Maar steeds voelde en voel ik me gesteund door engelenkracht. Het licht en de liefde waarmee ze je omringen is immens ♥♥♥

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   6 april 2020 11:30

   Graag gedaan Christiane! Ik hoop dat het inmiddels weer goed met je mag gaan ♡
   Wat mooi te horen dat je de engelen liefde steeds om je heen mocht ervaren, een heel fijn gevoel!

   Liefs Rosanne

   Beantwoorden
 • Dank je wel voor weer een mooie lieve boodschap en kracht

  Beantwoorden
 • Regina Bijstra
  6 april 2020 07:02

  Dankjewel lieve rosanne voor deze mooie boodschap
  Een hele lieve groet terug en blijf gezond ??

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   6 april 2020 11:32

   Dankjewel voor je lieve reactie Regina! Ik wens jou ook liefde, licht en gezondheid toe ♡

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu