Engelen boodschap voor december 2020

Hoewel het echt zo is kan ik me amper voorstellen dat dit alweer de allerlaatste engelen boodschap van het jaar 2020 zal zijn. Wat is de tijd weer snel gegaan. Ik ben heel dankbaar voor iedere boodschap die ik heb mogen ontvangen en heb mogen delen hier op Het Engelen Dagboek, enorm dankbaar voor iedereen die ze elke maand komt lezen en voor alle liefdevolle reacties, dankjewel daarvoor! De allerlaatste boodschap van 2020 kan je hieronder vinden. Net als elke maand voel je vrij de hieronder boodschap te lezen. ♥

engelen boodschap december

Engelen boodschap voor december 2020

Wanneer je graag iets wilt blijf dan niet stil staan door gedachten die je van de wijs brengen. Wanneer je voelt dat een beslissing voor jou de goede is vertrouw dan op je gevoel. Er zijn altijd verschillende mogelijkheden en verschillende uitkomsten. Heb vertrouwen in je eigen beslissingen en vertrouw erop dat de uitkomst zal zijn zoals deze mag zijn. Een uitkomst die je een ervaring brengt, wijsheid en licht.

Wanneer je soms verwarring voelt of niet helemaal kan voelen waar je heen wilt vertrouw dan op jezelf en de boodschappen en tekens die je ontvangt, maar blijf niet te lang stil staan als de verwarring voortkomt uit angst of onzekerheid. We hopen dat je jezelf het vertrouwen gunt actie te ondernemen en te doen wat goed voelt voor jou.

Hoewel er op deze wereld energieën zijn die hard en donker voelen, zijn er ook zeker heel erg veel die liefdevol en licht zijn. Als je voelt dat je behoefte hebt aan dit liefdevolle licht verbind jezelf er dan mee op de manier die voor jou fijn is. Weet dat je hierin jezelf mag zijn en dat ieder het mag doen op zijn eigen unieke manier en vergeet daarmee ook jezelf niet. Wees niet bang dat anderen het wellicht raar zullen vinden wat jij leuk vindt of graag doet om je te verbinden met het licht om je heen. Vertrouw op jezelf en geef jezelf de ruimte te zijn zoals je bent.

Dankjewel engelen ♥

Dit was hem dan alweer de laatste boodschap van het jaar 2020. Ik hoop dat deze engelen boodschap je liefde, licht en heling mag brengen. Van de week zal ik net als vorig jaar mijn persoonlijke december gedachten delen. Ik heb leuk nieuws over Het Engelen Dagboek te delen waar ik dan wat meer over zal vertellen. Misschien nog tot bij mijn december gedachten en anders wil ik je alvast hele fijne, liefdevolle en gezonde feestdagen wensen en op naar een mooi, gezond en liefdevol 2021!

( Mijn december gedachten met leuk nieuws staan online! Mocht je het leuk vinden je kan het hier meer lezen : Mijn persoonlijke december gedachten 2020 ♥)

Een liefdevolle engelen knuffel,

Rosanne

Wil je graag elke maand een gratis engelen boodschap ontvangen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse engelen boodschap. Inschrijven kan je HIER doen ♥

 

,
Vorig bericht
Engelen energie, voel jij je aangetrokken en thuis bij deze energie?
Volgend bericht
Mijn persoonlijke december gedachten!

Gerelateerde berichten

35 reacties. Reactie plaatsen

 • Zeer verhelderend en invoelend

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   3 december 2020 20:39

   Wat mooi om te horen Josje! ♥

   Beantwoorden
  • susan van der graaf
   3 december 2020 21:14

   Dankjewel voor deze mooie zinvolle woorden , lieve josje ik wens jou en familie heelveel geluk en gezondheid en liefde vollen deze laatste maand en zeker voor het komende jaar 2021, liefs susan

   Beantwoorden
 • Regina Bijstra
  3 december 2020 20:27

  Dankjewel lieve Rosanne voor deze mooie boodschap wens jou liefdevolle en gezellige kerstdagen toe
  Liefs regina Bijstra 💜

  Beantwoorden
 • Wat geweldig dit, precies de gedachtengang waar ik zo mee worstel, ik had net, het verslag van jouw gelezen, voor ik dit las, en echt, het gaat precies maar dan ook precies over mijn geduld, de rust wat ik zoek, zo mooi dit, prachtig, wat geniet ik, dat ik dit altijd mag blijven volgen, Dank, Dank, Dank, lieve Rosanne 😍😍😍, heel veel fijne feestdagen alvast😘

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   3 december 2020 20:54

   Wat mooi en bijzonder om te horen Rita, dankjewel voor je lieve reactie!
   Jij ook alvast hele fijne liefdevolle dagen gewenst ♥♥

   Beantwoorden
 • Wat een mooie engelenboodschap weer, zo doeltreffend weer, dat het mij weer mag helpen, inderdaad mij te helpen, precies waar ik mee bezig ben, geduld en rust in mijn gedachten te krijgen, je eigen gevoel, ik wens hele fijne feestdagen toe, 😍😍

  Beantwoorden
 • Marle Leisink
  3 december 2020 21:27

  Deze boodschap geeft mij veel kracht. Heb Ik ook echt nodig om te blijven geloven in de weg die ik nu ga. Heel fijn deze bevestiging. Bedankt lieve Engelen. Ik wens iedereen liefdevolle feestdagen toe 🙏🌹

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   4 december 2020 14:30

   Wat mooi om te horen Marle ♥️ Voor jou ook hele fijne en liefdevolle feestdagen gewenst!

   Liefs Rosanne

   Beantwoorden
 • Karola Pundt
  3 december 2020 22:13

  Dankjewel Roseanne voor deze mooie woorden. Sinds ik jou engelen boodschap van jou ontvang is er veel bij mij verandert en dat alleen in de positieve zin . Mijn leven is zoveel mooier en rustiger . Er woord van mij gehouden en wat is de liefde 💓 toch geweldig mooi. Recht uit mijn hart dankjewel en fijne kerstdagen en een super fijn 2021. 🥂👩‍❤️‍👨🥰 lieve groet Karola ♥️

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   4 december 2020 14:33

   Heel graag gedaan lieve Karola, wat mooi om te lezen dat de boodschappen je mogen helpen ♥️
   Ik wens jou ook hele fijne en mooie dagen toe en een heel fijn en liefdevol 2021!

   Lieve groetjes terug ♥️♥️

   Beantwoorden
 • Lieve Rosanne,
  Dank je wel voor deze boodschap, ik ben bezig met beide dochters om ze te laten voelen dat ze mogen aanvaarden wat ze voelen en dat ze ook op hun eigen intuitie mogen afgaan, dus dit is zo wie zo een prachtige kaart voor hun maar natuurlijk ook voor mij.
  Rest mij nog je te bedanken voor de prachtige boodschappen elke maand weer lees ze heel graag, en dan wil je graag warme en liefdevolle kerstdagen wensen en een mooie jaarwisseling met heel veel mooie engelen inspiraties voor het nieuwe jaar en blijf vooral gezond.
  Liefs Joke

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   4 december 2020 14:35

   Heel graag gedaan Joke ♥️
   Ik wens jou ook prachtige dagen toe en een mooi liefdevol en gezond 2021!

   Liefs Rosanne

   Beantwoorden
 • Margot De Beys
  4 december 2020 08:13

  Dank je wel Rosanne voor jou bemoedigde woorden. Ik wens je een gelukkig en creatief 2021 toe en succes met je website !!!

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   4 december 2020 15:08

   Dankjewel lieve Margot ♥️ Ik wens jou ook hele fijn dagen toe en een mooi , gezond en liefdevol 2021!

   Beantwoorden
 • Lieve rosanne
  Ik ben en blijf altijd bij je omdat het toch zo goed helpt bij mij.
  Dankjewel voor je mooie boodschappen van ook dit jaar.
  Liefs nicole🍀

  Beantwoorden
 • Nicole Massant
  4 december 2020 09:40

  Lieve Rosanne bij deze wil ik je bedanken voor de maandelijkse boodschap van de Engelen die je met ons wil delen. Ik wens je dan ook voor 2021 een jaar vol liefde. Ik zou al de lichamelijke pijnen willen achterlaten in 2020 en een nieuw jaar 2021 met een zuiver fysieke lichaam om nog meer te kunnen genieten van de boodschappen van ons Engelen. Met veel liefde, Nicole

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   4 december 2020 15:22

   Lieve Nicole,
   Heel graag gedaan ♥️ Ik wens jou ook hele fijne dagen toe en ik hoop mee dat je wens voor gezondheid in het nieuwe jaar mag uitkomen!

   Veel liefs Rosanne

   Beantwoorden
 • Lieve Rossane, bedankt voor je Liefdevolle boodschap..
  Maandelijks keek ik uit voor een nieuw bericht. Het heeft me veel gebracht! Een liefdevol, warm kerstfeest en een gezond 2021. Liefs Jeanette. 💜💫

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   4 december 2020 15:24

   Graag gedaan lieve Jeanette ♥️
   Ik wens jou ook een mooi kerstfeest en een mooi en liefdevol nieuwjaar!

   Beantwoorden
 • Lieve Rossane, wat een mooie boodschap. Dank je wel hiervoor. Ik wil jou en je dierbare liefdevolle kerstdagen en een gezond 2021 toewensen. Lieve groetjes Ingrid

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   4 december 2020 15:32

   Heel graag gedaan Ingrid ♥️
   Ik wens jou ook hele fijn en mooie dagen toe en een heel mooi en gezond 2021!

   Liefs Rosanne

   Beantwoorden
 • Marjo lemmens
  4 december 2020 19:56

  Lieve Rosanne bedankt voor de mooie boodchap 💗

  Beantwoorden
 • dank je wel voor deze mooie boodschap geeft me weer wat steun bij de keuze die ik gemaakt hebt. bedankt
  marlies

  Beantwoorden
 • Bedankt voor de mooie boodschappen die je iedere maand deelt. Het geeft mij iedere x zoveel kracht en bevestiging om een moeilijke periode af te sluiten en verder te gaan. Het wordt mij steeds meer duidelijk dat ik heel veel heb moeten doorstaan om te leren en te groeien in het leven. Ik voel me steeds meer verbonden met Engelen en krijg daar dagelijks bevestigingen van door getallen en vaak ook witte veertjes. Ik ben hoog sensitief en voel de energieën van hun. Het geeft me zoveel rust. Bedankt voor jouw deel daarin 🙂

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   9 december 2020 10:21

   Hoi Martijn,

   Heel graag gedaan, het doet me goed te horen dat de boodschappen je mogen helpen ♥️

   Liefs Rosanne

   Beantwoorden
 • Heel erg bedankt voor je lieve engelen boodschappen
  Ik wens jou alle goed toe en ik hoop dat je nog heel lang de boodschappen mag doorgeven. Ik dank de engelen voor jou en ik wens jou ook heel mooi en liefdevolle kerstdagen en voor het nieuwe jaar heel veel liefden geluk.

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   9 december 2020 10:26

   Graag gedaan Sjaan ♥️ Dankjewel voor je lieve woorden!
   Ik wens jou ook hele fijne kerstdagen toe en een mooi en liefdevol 2021 ♥️

   Liefs Rosanne

   Beantwoorden
 • Isabel Sijmons
  6 december 2020 11:10

  Lieve Rosanne, ik mag nu al een tijdje die inspirerende maandelijkse boodschappen ontvangen. Iedere keer zo doeltreffend. Nu is mij opgevallen dat mijn hond bij iedere boodschap bij mij gaat zitten en rustig wordt. Het is een gepassioneerde jachthond die extreem gevoelig is. Dus lieve Rossane de Engeltjes leveren aan iedereen, via jou, kracht, licht en liefde. Dank daarvoor en mooie dagen voor jou en je loveones dagen gewenst en blijf gezond.

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   9 december 2020 10:28

   Wat mooi en bijzonder Isabel ♥️
   Ik wens jou en je familie ook hele fijne, gezonde en liefdevolle dagen toe!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu