Engelen boodschap voor februari 2021

Lieve lezer van deze boodschap,

Hieronder vind je de engelen boodschap voor februari 2021. Voel je vrij de boodschap te lezen. ♥

Engelen boodschap februari 2021 engelen boodschap februari

Weet dat je jezelf op waarde mag schatten. Je bent net zo waardevol als ieder ander. Je bent een onderdeel van een prachtig en wonderlijk universum. Een universum waarin alles verbonden is. Waarin alles nodig is, waarin jij nodig bent. Sta jezelf toe jezelf op waarde te schatten. Jezelf en alles in het universum is even waardevol. Durf je plek, je ruimte en je licht in te nemen. Je verdient het net zo goed als alle anderen en alles om je heen.

Heb vertrouwen in het licht. Vertrouwen in de hulp die er voor je is. Er is altijd hulp wanneer je hierom vraagt. Soms ontvouwt hulp zich anders dan je hoopt of wilt, probeer het licht in alles te zien wat er op je pad komt. Vertrouwen opent deuren en en laat liefde en licht groeien.

Wanneer je jezelf bent en bent wie je bent, geloof er dan in en vertrouw er dan op dat je dan je mooiste versie van jezelf bent. Van binnen en ook van buiten. Wanneer jij waardeert wie je bent vanbinnen en vanbuiten zal je natuurlijke schoonheid uitstralen. Je bent een prachtig onderdeel van het licht wat prachtig is zoals het is.

We willen je er via deze weg aan herinneren dat je jezelf mag waarderen, je jezelf op waarde mag schatten en dit mag omarmen. Heb vertrouwen in het licht, in jezelf en wie je bent, een prachtige liefdevol onderdeel van een wonderlijk universum.

Dankjewel engelen ♥

Ik hoop dat deze engelen boodschap je liefde, licht en heling mag brengen.

 

, ,
Vorig bericht
Aartsengel Haniël, de liefdevolle betekenis en kracht van deze engel!
Volgend bericht
Een groet van licht van aartsengel Michaël

Gerelateerde berichten

49 reacties. Reactie plaatsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu