Engelen boodschap januari 2020!

Lieve lezer van deze boodschap, engelen boodschap

Er staat weer een nieuw jaar voor de deur. Tijd voor de eerste engelen boodschap van 2020! Je kunt de boodschap hieronder lezen:

Je staat weer aan het begin van een nieuwe jaar. Tijd om vooruit te kijken. Er ligt een jaar voor je vol mogelijkheden. Het kan een vruchtbaar jaar worden waarbij ideeën geboren worden, nieuwe energie stroomt en er nieuwe inzichten worden opgedaan. 

Wij de engelen hopen dat je woede en angst achter je hebt kunnen laten in 2019. Wanneer dit niet zo is kijk dan eens naar wat en wie kan ik vergeven. Jezelf, een persoon of een situatie? Hoe moeilijk vergeven soms ook is, boosheid in je mee dragen is nog veel moeilijker. Onthoud ook dat je vergeven ook doet voor jezelf. Zo laat je de energie weer stromen.

Geduld wordt soms op de proef gesteld op aarde, maar toch willen we je vragen geduld te hebben. Met jezelf, met anderen, met je wensen en met de wereld. Probeer ondertussen te kijken naar wat er al wel is en wat wel lukt en is bereikt. Je zal zien dat het er dan sneller is dan je denkt!

Neem deze maand en dit jaar ook de tijd om te herstellen wanneer je voelt dat dit nodig is. Misschien mag je jezelf de ruimte geven te herstellen van oude pijnen of van dagelijkse dingen die je veel energie kosten. Geef jezelf daar in ieder geval de ruimte toe.

Neem ook de tijd om eens rustig je plannen te bekijken. Denk nog eens na en voel vooral bij alles wat je denkt of je hart daar laat weten of het het juiste voor je is. We willen je eraan herinneren dat je de harts energie belangrijk is om te volgen om iets ook werkelijkheid te laten worden.

 

Dankjewel engelen!

Ik wens je een prachtig 2020 toe!

Lieve lezer van deze boodschap, ik wens je prachtig 2020 toe vol liefde, gezondheid, licht en vol liefdevolle engelen momenten!

Warme engelen groet,

Rosanne

 

Ik hoop dat deze engelen boodschap je liefde, licht en heling mag brengen! Wil je graag elke maand een gratis engelen boodschap ontvangen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse engelen boodschap. Inschrijven kan je HIER doen ♥

 

,
Vorig bericht
Mijn persoonlijke december gedachten en dankjewel!
Volgend bericht
De Aartsengelen en hun kleuren!

Gerelateerde berichten

16 reacties. Reactie plaatsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu