Engelen boodschap voor juli 2020

Lieve lezer van deze boodschap,

Hieronder vind je de engelen boodschap voor juli 2020. Voel je vrij de boodschap te lezen. ♥

engelen boodschap juli

Engelen boodschap juli 2020

Wat is jouw werkelijke waarheid? Jouw binnenwereld is jouw waarheid. Wat je voelt is waar voor jou, wat een ander vind, mag en kan zijn waarheid zijn. We willen hiermee zeggen dat niet ieders waarheid gelijk hoeft te zijn. Jouw waarheid erkennen en leven is niet altijd makkelijk. Het maakt het makkelijker wanneer anderen ons laten weten dat die waarheid er mag zijn, maar weet dat vooral jij degene bent die mag zeggen dat jouw waarheid er mag zijn. Laat jouw waarheid er zijn, net als de waarheid van een ander. Vind elkaar in die verbinding van het vrij laten in het laten zijn en in het daadwerkelijke ‘zijn’.

Weet dat niet alles in één keer duidelijk hoeft te zijn of dat je niet alles in één keer hoeft te kunnen. Leren is wat je mag en doet. Dat is al voldoende. Leren om je waarheid te voelen, te leven en de ander die te laten leven. Leren door ervaringen. Kijk naar wat je haalt uit al jouw leerervaringen en eer en koester jouw leermomenten. Het maakt je, het verrijkt je en het laat je groeien.

Het laat je groeien als een boom die steeds verder zijn weg vind naar het licht. Met zijn of haar wortels steeds steviger in de grond. Jouw wortels, jouw verhaal. Het zijn jouw takken die je draagt als een levensboom vol kennis en bewustzijn. Heb vertrouwen in dat wat je weet en voelt en heb vertrouwen in jouw takken.

Hoewel het misschien niet zo voelt, vloeit er nu veel kennis, veel licht en veel bewustzijn de wereld in. Het licht straalt en we hopen je vanaf hier vertrouwen te kunnen geven. Vertrouwen in jou, vertrouwen in jouw waarheid en vertrouwen in het licht.

Dankjewel engelen ♥

Ik hoop dat deze engelen boodschap je liefde, licht en heling mag brengen.

Warme engelen groet,

Rosanne

Wil je graag elke maand een gratis engelen boodschap ontvangen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse engelen boodschap. Inschrijven kan je HIER doen ♥

 

, ,
Vorig bericht
Wat is innerlijk weten?
Volgend bericht
Engelen als liefdevolle menselijke boodschappers!

Gerelateerde berichten

19 reacties. Reactie plaatsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu