Engelen boodschap voor juni

engelen boodschap juni

Lieve lezer van deze boodschap,

Hieronder vind je de engelen boodschap voor juni 2020. Voel je vrij de boodschap te lezen. ♥

Engelen boodschap juni 2020

Het is de tijd van loslaten. Loslaten wat niet werkte, wat niet goed voelt en wat niet past bij jou. Verwelkom nieuw. Oude gewoonte kun je juist nu vervangen door gewoonte die goed voelen voor jou. Volg daarin je gevoel. Laat je niet leiden door de massa, maar laat je leiden door je hart. Jij weet waar je heen wilt en waar je heen mag.

De poort van licht is er voor iedereen. Het is er altijd, ook voor jou. Het licht draag je in je en de poort bevind zich in je. Voel, word stil en zak dieper in jezelf. Verbind jezelf met dit prachtige liefdevolle en warme licht wanneer je wilt, door te voelen in jezelf wat gevoeld mag worden en de rust in jezelf op te zoeken.

Heb vertrouwen. Vertrouwen in jouw positieve intenties die komen vanuit de liefdevolle plek binnen in jou; je hart. Richt je op je binnenwereld en laat je niet afleiden door angst, druk van buiten af en onrust van buiten af. We weten dat dit soms lastig is. Maar door steeds weer terug te gaan naar jou eigen intentie, de intentie en het verlangen van je hart zal je meer rust ervaren en steeds meer het licht in jou gaan vinden en ervaren.

Vertrouwen op het licht om je heen en in jezelf, het is er altijd!

Dankjewel engelen ♥

Ik hoop dat deze engelen boodschap je liefde, licht en heling mag brengen.

Warme engelen groet,

Rosanne

Wil je graag elke maand een gratis engelen boodschap ontvangen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse engelen boodschap. Inschrijven kan je HIER doen ♥

 

Vorig bericht
Aartsengel Raziël, de kracht en betekenis van deze liefdevolle aartsengel!
Volgend bericht
Wat is innerlijk weten?

Gerelateerde berichten

28 reacties. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu