Engelen boodschap voor maart

engelen boodschapEngelen boodschap voor maart

Lieve lezer,

Zo als elke maand weer een liefdevolle boodschap van de engelen om ons heen. Voel je vrij de boodschap te lezen. Je vind de boodschap van de engelen voor maart 2020 hieronder:

Engelen boodschap

Soms voelt het alsof alles maar lijkt te duren, dat het niet wil of lijkt het zelfs tegen te zitten. Lief mens weet dan dat overvloed iets is wat er altijd is. Denk aan de overvloed van engelen om je heen. We zijn er altijd voor je ook als je ons niet ziet. Hoewel het lijkt dat we niet altijd wat doen, doen we toch wat we kunnen. Laat de moed dan ook niet zakken wanneer iets niet lijkt te lukken, maar heb vertrouwen. In jezelf, in ons en de wereld om je heen.

Weet dat wanneer je je alleen voelt of het voelt alsof je je verbondenheid even kwijt bent dat je altijd om tekens mag vragen. Wellicht krijg je ze al, vertrouw dan op dat kleine blije gevoel wat het je geeft wanneer je ze ziet. Weet ook dat het niet erg is even niet verbonden te zijn. We nemen het je niet kwalijk en we hopen dat jij jezelf het ook niet kwalijk neemt. Weet dat het wel weer komt. Vertrouw op het diepe weten wat er altijd in je aanwezig is.

Wil je graag meer je licht laten schijnen? Groot of klein, jouw licht is er om te stralen en we moedigen je aan! Weet dat wanneer je het eng vind te delen, te leven en te doen aartsengel Uriel je kan helpen. Hij helpt je graag het vertrouwen te vinden om jouw licht te omarmen. Vraag gerust zijn hulp.

Geloof in jezelf lief mooi mens, ook al voelt het soms alsof je het alleen moet doen of alleen bent dat ben je niet. Weet dat er ook voor jou oneindige liefdevolle energie van je engelen om je heen is. Neem je tijd en heb vertrouwen, jij en jouw licht zijn het vertrouwen en het stralen waard!

Dankjewel engelen ♥

Ik hoop dat deze engelen boodschap je liefde, licht en heling mag brengen! Wil je graag elke maand een gratis engelen boodschap ontvangen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse engelen boodschap. Inschrijven kan je HIER doen ♥

Warme engelen groet,

Rosanne

Vorig bericht
Intuïtief engelenkaarten kopen die bij je passen, hoe doe je dat?
Volgend bericht
Aura kleuren, ontdek de betekenis ervan!

Gerelateerde berichten

23 reacties. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu