Engelen boodschap voor maart 2021

Lieve lezer van deze boodschap,

Hieronder vind je de engelen boodschap voor maart 2021. Voel je vrij de boodschap te lezen. ♥

engelen boodschap

Engelen boodschap

Hoewel alles soms voelt en lijkt op wanorde en chaos en het misschien zelfs voelt alsof alles een donkere kant opgaat, vertrouw dan op de kosmische orde die altijd aan het werk is. Vertrouw op het goede en dat alles goed is zoals het is om te komen waar het mag zijn. Probeer door de sluier die er over wanorde en chaos kan liggen heen te kijken om te zien dat de kosmischte orde altijd aan het werk is. 

Vind de vrede in jezelf op te varen op vertrouwen. Vind in jezelf ruimte om te zijn door te omarmen dat liefde sterker is dan al het andere. Liefde is er altijd en overal. Door de liefde in alles te zoeken creëer je ruimte om te vertrouwen op alles. Op dat alles gaat zoals het mag gaan. Met dat vertrouwen creëer je vrede en rust in jezelf om de controle los te laten en mee te varen met de stroom van het leven. Je creëert ruimte om jouw licht te laten stralen en daarmee mee te werken en te bouwen aan het prachtige licht op aarde.

Zorg goed voor jezelf. Vul je energieveld met liefde en wees ook liefdevol naar je lichaam toe door er goed voor te zorgen. Aartsengel Rafaël helpt je hier graag bij. Vraag hem gerust om idee, inspiratie en motivatie om goed voor jezelf en je lichaam te zorgen.

Wanneer er steeds iets is wat je aandacht vraagt of wanneer er steeds een gevoel of emotie naar boven komt geef dit dan de ruimte. Je gevoel, je emoties en ook je lichamelijke gevoel zijn signalen, een vorm van communicatie en liefdevolle leiding. Schenk er aandacht aan en kijk wat het je wilt vertellen. 

Dankjewel engelen ♥

Ik hoop dat deze engelen boodschap je liefde, licht en heling mag brengen.

 

 

, , ,
Vorig bericht
Een groet van licht van aartsengel Michaël

Gerelateerde berichten

11 reacties. Reactie plaatsen

 • Hi Rosanne, wat een mooie engelenboodschap weer, en weer zo waar, ik had het zelf, zoeken naar het ja, waarna, tot ik inderdaad aartsengel Rafaël om hulp vroeg, en echt waar vandaag gaat het al een stuk beter, alleen nog moe, maar dat komt door al het denken, en zoeken. Dank dank, zal gelijk ff naar de website gaan 😍😍😍😍

  Beantwoorden
 • Regina Bijstra
  5 maart 2021 19:44

  Dankjewel lieve Rosanne voor jou mooie boodschap 🙏💖

  Beantwoorden
 • Maartje Hooiveld
  5 maart 2021 22:13

  Lieve Rosanne, bedankt weer voor de mooie boodschap; ik ben elke maand weer verheugd, als ik een nieuwe engelenboodschap in mijn mailbox vindt. Ik vraag vaak hulp aan “mijn” engel, ik zal ook eens hulp vragen aan aartsengel Rafael. Dank!
  Groetjes, Maartje

  Beantwoorden
 • Nicole Lintermans-van der Loo
  6 maart 2021 09:20

  Lieve rosanne
  En de mooie boodschap is echt zo waar.ik wil je er erg voor bedanken en alle liefs ook van mij.groetjes nicole🍀

  Beantwoorden
 • Nicole Massant
  6 maart 2021 11:06

  Lieve Rosanne ik dank je voor de mooie boodschappen van de engelen. Die heb ik echt nodig want mijn fysieke lichaam is ziek. Ik ben begin januari begonnen met orthomoleculaire geneeskundige omdat ik zoveel last had, ik lijd al 20 jaar aan polyneuropathie en fybromialgie en de medische wereld heeft me nooit echt kunnen helpen. Ik roep mijn engelen altijd aan om me te steunen en me de juiste weg te tonen. Vandaag ben ik al twee keer terug op mijn bed gaan liggen en dan probeer ik in verbinding te komen met onze Vader en de engelen maar de pijnen zijn zo hevig dat het me niet meer lukt en toch weet ik dat het voor mij veel verbetering zou geven. Ik blijf hopen dat er een dag zal komen dat ik beterschap zal krijgen. Ik wens je een hele mooie dag Rosanne en dank je wel voor je prachtige boodschappen. Lieve groetjes

  Beantwoorden
 • Rosanne - Het engelen dagboek
  6 maart 2021 11:53

  Hoi lieve Nicole,

  Wat naar om te horen dat je al zo lang lichamelijke klachten hebt. Ik hoop ook dat er beterschap voor je mag komen ♡ Vanaf hier wens ik je heel veel liefde, licht en heling toe!

  Liefs Rosanne

  Beantwoorden
 • Lieve Rosanne, mooie Engel. Wat ben dat ik jouw website op mijn pad mocht verwelkomen. Prachtig cadeau 😇🧚‍♀️🧚‍♂️
  Super mooie website en mooie webshop. De teksten die je schrijft zijn een ware hulp, dank je.
  Ik krijg geregeld bezoek van engelen en in mijn schoot is een project aan het groeien wat te maken heeft met bergen en heuvels. Wonder boven wonder : toen ik me inschreef voor jouw engelenboodschappen, moest ik aangeven dat ik een mens was. Weet je wat? Ik moest de foto’s met heuvels of bergen aanduiden. Wow, zo fenominaal 😍 daarbij kreeg ik over mijn hele lichaam rillingen, super.😍
  Ik ga verder genieten van al jouw mooie onderwerpen en wil je duizendmaal danken 🙏🙏🙏🙏🧚‍♀️🧚‍♂️
  Lieve, warme groet. Erika

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu