Engelen boodschap voor oktober 2020

Lieve lezer van deze boodschap,

Hieronder vind je de engelen boodschap voor oktober 2020. Voel je vrij de boodschap te lezen. ♥

engelen boodschap oktober

Engelen boodschap oktober 2020

Het hele leven is een stukje geven en een stukje nemen. Zelfs een simpele uitademing is geven en nemen. Van ieder die wat energie van jou krijgt, krijg je ook een stukje mee terug. Denk eens aan alles wat je mag leren. Van leuke ervaringen, maar ook van minder leuke ervaringen. Je geeft een stukje maar je neemt ook weer een stukje mee. Wellicht niet altijd het stukje wat je graag had gewild, maar probeer te ontvangen wat er ook op je pad komt. Probeer het stukje wat ‘het’ je geeft, leert of brengt en alles wat er voor je is te zien en te ontvangen.

We weten dat het leven als een oceaan aan ervaringen is. Als leuke prachtige golven die je weer doen leven tot aan golven die je wellicht liever zou inruilen voor een kalme zee. Weet dat het leven niet te controleren valt. Probeer dan ook los te laten wat je niet kan tegenhouden, maar geef je over aan de zee en zwem mee. Zwem mee met de stroom van jouw leven. Neem elke druppel wijsheid in je op en vertrouw in overgave.

Vertrouw. Vertrouw op jezelf, het leven en op de leiding die je mag ontvangen van alle liefdevolle lichtwezens om je heen. Of jouw levensgolven op dit moment ruw zijn of rustig en kalm, we zijn er altijd om je heen. De leiding die je ontvangt via tekens, via inspiratie, via inzichten en gevoelens zijn manieren waarop we met je communiceren. We staan altijd om je heen. We moedigen je aan dienstbaar te zijn naar jezelf, naar anderen en naar de wereld om je heen. Wanneer je, je afvraagt wat jouw doel is, wanneer je, je afvraagt waarmee jij dienstbaar bent, vergeet dan niet dat elk klein dienstbaar gebaar naar een ander en naar de wereld bij draagt aan het grotere geheel. Volg je hart, volg je inspiratie en volg vooral je ware zelf. Want, jij bent jouw levensdoel.

Liefs de Engelen

Dankjewel engelen ♥

Ik hoop dat deze engelen boodschap je liefde, licht en heling mag brengen.

Warme engelen groet,

Rosanne

Wil je graag elke maand een gratis engelen boodschap ontvangen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse engelen boodschap. Inschrijven kan je HIER doen ♥

 

Vorig bericht
Herken jij de liefdevolle raad van je beschermengel?
Volgend bericht
Edelstenen opladen, 2 manieren om je stenen op te laden!

Gerelateerde berichten

33 reacties. Reactie plaatsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu