Engelen boodschap voor september 2020

Lieve lezer van deze boodschap,

Hieronder vind je de engelen boodschap voor september 2020. Voel je vrij de boodschap te lezen. ♥

engelen boodschap september

Engelen boodschap september 2020

Soms mogen we ons zelf toestaan wat meer te spelen en plezier te hebben. Neem je gedachten, angsten en jezelf niet altijd serieus maar durf door de ogen van het innerlijke kind in jou naar jezelf te kijken. We bedoelen hiermee: sta jezelf toe te spelen, weer te ontdekken en jezelf te verwonderen. Er is altijd licht te zien als je jezelf toe staat het te zien en je er voor openstelt. Laat spelende en lichte energie toe en verwonder je over het licht en het plezier die het je kan brengen. We bedoelen hiermee niet dat focussen of serieus met iets omgaan niet goed is, maar we hopen dat je jezelf meer plezier gunt. We hopen dat je gaat voor je dromen, maar onderweg niet vergeet te genieten en te spelen. We hopen dat je gelooft in jezelf, in dat wat jou plezier en liefde brengt en dat je jezelf toe staat hier mee bezig te zijn.

We helpen je onderweg altijd door liefdevolle raad tegen je te fluisteren. Vertrouw op ideeën die je vreugde brengen en dingen die je goed doen voelen. Vertrouw op dat wat je mag ontvangen. Laat jezelf niet van de wijs brengen door gedachte, meningen en anderen. Dat wat voor jou goed is kan voor een ander heel anders zijn. Net als dat dat wat jou vreugde en licht brengt voor een ander anders kan en mag zijn. Sta jezelf toe te geloven en te vertrouwen op je eigen koers, op je eigen ideeën en verlangens.

Liefs de Engelen

Dankjewel engelen ♥

Ik hoop dat deze engelen boodschap je liefde, licht en heling mag brengen.

Warme engelen groet,

Rosanne

Wil je graag elke maand een gratis engelen boodschap ontvangen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse engelen boodschap. Inschrijven kan je HIER doen ♥

 

Vorig bericht
Spirituele boeken tips!
Volgend bericht
Herken jij de liefdevolle raad van je beschermengel?

Gerelateerde berichten

18 reacties. Reactie plaatsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu