Engelen boodschap voor oktober

Lieve lezer,

Zo als elke maand weer een liefdevolle boodschap van de engelen om ons heen. Voel je vrij de boodschap te lezen. Je vind de boodschap van de engelen voor oktober 2019 hieronder:

Engelen boodschap

De dagen worden korter en de zon laat zich wat minder zien. Wanneer je voelt dat je wat extra kleur, energie en licht kan gebruiken weet dan dat bloemen en ook de geuren van bloemen je hierbij kunnen helpen. De energie van bloemen herinneren je aan het licht en hun prachtige kleuren stralen en maken je vrolijk. Doe jezelf gerust een bos cadeau, maar ook een bloemen foto’s kunnen je helpen de prachtige lichte energie van bloemen op te pikken.

Als alles soms moeizaam lijkt te gaan en niet vanzelf weet dan dat je soms ook kan en mag kiezen voor de makkelijkere weg. Er zijn altijd opties. Dit kan al zijn even afstand en rust nemen en op een later moment weer verder gaan tot aan kiezen voor deuren die goed voelen en wel open gaan. Voel altijd bij jezelf wat voor jou goed voelt.

Gun jezelf regelmatig rust, heb vertrouwen en durf controle soms wat los te laten. Niet alles kan in één dag. Laat groeien wat mag groeien en laat gaan wat er mag gaan. Blijf bij jezelf en volg je hart, vanbinnen weet je al de weg.

Dankjewel engelen ♥

Ik hoop dat deze engelen boodschap je liefde, licht en heling mag brengen! Wil je graag elke maand een gratis engelen boodschap ontvangen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse engelen boodschap. Inschrijven kan je HIER doen ♥

Love & Light Rosanne

Vorig bericht
Het is even wat rustiger..
Volgend bericht
8 signalen dat er engelen bij je zijn!

Gerelateerde berichten

8 reacties. Reactie plaatsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu