Engelen boodschap voor september

boodschap van de engelen

Lieve lezer,

Zo als elke maand weer een liefdevolle boodschap van de engelen om ons heen. Voel je vrij de boodschap te lezen. Je vind de boodschap van de engelen voor september 2019 hieronder:

Engelen boodschap

Weet dat je wat gebeurd is niet kunt veranderen. We zouden je willen meegeven dat je het mag loslaten zodat je weer verder kunt en zo weer ruimte maakt voor nieuwe dingen op je pad en in je leven die je vreugde zullen brengen. Vasthouden aan wat is geweest verandert het verleden niet. Misschien had je gewild dat je dingen anders had gedaan, weet dan dat je door het vasthouden van, je jezelf niet de kans geeft het anders te doen. Je kan jezelf pas de kans geven wanneer je loslaat. En wees niet bang, loslaten is niet vergeten, het is accepteren en kijken naar de toekomst.

Wees niet zo hard voor jezelf. Je doet altijd het beste wat je op dat moment kan doen en in je mogelijkheden ligt. Je mag jezelf juist belonen voor je harde werk. Voor je kracht en je moed. Elke stap hoe klein dan ook is er één. Durf te geven, maar nu vooral ook te ontvangen. Maak tijd voor jezelf en gun jezelf plezier. Durft te ontvangen.

Heb je een idee of een plan? Weet dan dat de engelen je aanmoedigen om de wensen van je hart serieus te nemen. Wil je graag iets opzetten of is het een klein idee waar je mee rondloopt? Weet dan dat doen wat je hart je ingeeft je energie zal geven. En nee, soms is het niet altijd makkelijk. Roept het weerstand op en misschien wel angsten, maar weet dan dat je ook kleine stappen kan en mag zetten. Elke kleine stap draagt bij aan die grote stap. Volg vooral je gevoel en je hart. Als iets jou blij maakt en goed voelt durf dan op jezelf te vertrouwen. 

Dankjewel engelen ♥

Ik hoop dat deze engelen boodschap je liefde, licht en heling mag brengen! Wil je graag elke maand een gratis engelen boodschap ontvangen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse engelen boodschap. Inschrijven kan je HIER doen ♥

Love & Light Rosanne

,
Vorig bericht
HSP en engelen, welke engelen kunnen je helpen?
Volgend bericht
Engelen zijn liefdevolle goddelijke lichtwezens!

Gerelateerde berichten

8 reacties. Reactie plaatsen

 • Ik ben sprakeloos maar mijn engelenboodschap doet me weer inzien dat ik ECHT op mezelf kan vertrouwen en dat het echt de moment wordt om dingen uit het verleden los te laten… Bedankt mijn engeltjes dat jullie er voor me zijn!!!

  Beantwoorden
 • Dank Rosanne, voor deze prachtige engelenboodschap. Ook deze boodschap is weer precies hetgeen aansluit bij de fase waarin ik zit . En wil erop vertrouwen dat de engelen me bij dit proces zullen en willen helpen!

  Een mooie zondag, Rosanne,
  Elisabeth

  Beantwoorden
 • Prachtig hoopvolle boodschap.
  Dankjewel ❤️❤️❤️❤️

  Beantwoorden
 • Nicole Lintermans-van der Loo
  1 september 2019 18:23

  Dankjewel rosanne,
  Alles wat je zegt geeft me net die duw die ik nu erg nodig heb.ook in verband met mijn onderzoeken in het ziekenhuis wat nu erg spannend word.
  Liefs nicole

  Beantwoorden
 • Dankjewel voor deze mooie boodschap, . ???

  Beantwoorden
 • Ria van Opdorp Roozen
  2 september 2019 00:09

  Ria van Opdorp
  Ik ben al ongeveer 40 jaar vaak depressief en als ik die mooie engelenboodschap lees krijg ik toch weer de kracht om de volgende dag aan te kunnen. Dank je wel. Nicole

  Beantwoorden
 • Ria van Opdorp Roozen
  2 september 2019 00:12

  Dank je je wel Rosanne voor de mooie woorden daar.

  Beantwoorden
 • Prachtig. Deze boodschap geeft me weer een stukje zelfvertrouwen en kracht wat ik nodig heb op dit moment. X

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu