Engelen boodschap voor juli 2019!

Een boodschap van de engelen voor juli engelen boodschap juli

Lieve lezer, ook voor de maand juli heb ik de engelen gevraagd iets aan ons mee te geven. Voel je vrij de boodschap van de engelen hieronder te lezen.

Lieve lezer van deze engelen boodschap,

Weet dat je nu op dit moment precies bent zoals je mag zijn. Wij zouden willen dat jij jezelf kon zien door onze ogen. Dan zou je zien en voelen dat het waar is wat we zeggen en je precies bent waar je mag zijn, wie je mag zijn en dat je mag houden van wie je bent. Vergeef jezelf de dingen die je soms niet lekker zitten, die je in de weg zitten of niet altijd makkelijk af gaan.

Vind rust in het idee dat het uitdagingen zijn om jouw essentie, jouw ziel te helpen groeien. Blijf altijd verbinden met de liefde in jou en je hart. Ga altijd weer terug naar een plek in jezelf waarin je de rust en acceptatie kunt vinden om te kunnen houden van jezelf. Want zo klinkt het houden van jezelf als onoverkomelijkheden moeten accepteren van jezelf, maar weet dat dat dit eigenlijk geen onoverkomelijkheden of tekortkomingen zijn. Ieder deel van jouw is perfect, uniek en is geboren vanuit liefde. Kijk er met liefde naar en je zult zien dat alles is zoals het mag zijn en perfect is op zijn eigen unieke manier. Ook jij!

Wanneer je voelt dat er over je gewaakt wordt, dat je niet alleen bent en gesteund wordt vertrouw daar op. Doe het niet af als dromen en vertrouw op het zachte gevoel binnen in jou, dat gevoel kent de waarheid.

Je bent een uniek, mooi en liefdevol mens. Sta jezelf toe dit te voelen, te zien en vooral te geloven! Je zal zien dat je innerlijke kracht gaat groeien en dat je innerlijke licht helderder gaat stralen. Weet dat dit licht en jouw kracht altijd in je aanwezig is en wacht met stralen tot jij het, het vertrouwen geeft naar buiten te komen. Geloof in je eigen kracht, je eigen pad en in de liefde in jou. 

Liefs de engelen

Dankjewel engelen ♥

Ik hoop dat deze engelen boodschap je liefde, licht en heling mag brengen! Wil je graag elke maand een gratis engelen boodschap ontvangen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse engelen boodschap. Inschrijven kan je HIER doen ♥

Love & Light Rosanne

 

Deel of bewaar deze engelen boodschappen via de social media knoppen hieronder

Vorig bericht
Aartsengel Gabriël haar betekenis en kracht!
Volgend bericht
Verbinding maken met jezelf, hoe doe je dat?

Gerelateerde berichten

11 reacties. Reactie plaatsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu