Engelen energie, voel jij je aangetrokken en thuis bij deze energie?

Engelen energie is groot, liefdevol en licht engelen energie

Wanneer je hier op Het engelen dagboek bent is de kans groot dat je hier bent omdat je je aangetrokken voelt tot engelen energie. Engelen energie is een energie die bijna niet in woorden is uit te drukken. De woorden die er voor mijn gevoel het dichtstbij komen de energie van de engelen te beschrijven zijn; pure onvoorwaardelijke liefde, groot, immens, licht, helder, puur, vervuld, harmonie, overgave en thuiskomen.

Thuiskomen

Ik kan mijn eerste keer dat ik aanraking kwam met engelen en hun prachtige liefdevolle energie nog heel goed herinneren. Nog nooit eerder had ik me zo geliefd, geaccepteerd, in harmonie en ergens thuis gevoeld als op dat moment. Direct wist ik dat er een wereld voor me open ging, alsof ik had gevonden wat ik zocht. Een gevoel dat er hier op aarde toch een energie aanwezig is waar ik me bij thuis mag en kan voelen.

Engelen energie een prachtige specifieke energie

Engelen energie is een specifieke energie. De energie van engelen voelt voor mij bijvoorbeeld heel anders dan van gidsen, verlichte meesters, natuurwezens of van overleden dierbare. Logisch ook want het zijn ook andere wezens. Net heb ik al in woorden proberen uit te drukken hoe engelen energie voor mij voelt voor zover dat kan. Zo voelt de energie van een gids voor mij bijvoorbeeld op iets meer afstand, meer aards. Meer als een begeleider, maar dit kan natuurlijk ook persoonlijk zijn. Ik denk dat dit gevoel voortkomt uit de overweldigde onvoorwaardelijke liefde van onze beschermengel. Al snel voelt een andere energie dan op iets meer afstand. Ik wil de energie van bijvoorbeeld gidsen zeker niet als minder krachtig of minder liefdevol neerzetten, het is alleen gewoon een andere energie. Vaak merk ik dat ieder zijn eigen voorkeur heeft voor een bepaalde energie waar je graag mee wilt werken.

Je aangetrokken voelen tot engelen energieenergie voelen van engelen

Wanneer je jezelf aangetrokken voelt tot engelen of jezelf er heel prettig bij voelt, kan het zijn dat je net als ik een ‘engelen mens’ bent. Met ‘engelen mens’ bedoel ik dat je prettig voelt bij engelen energie en je graag met engelen verbindt. Met ‘engelen mens’ bedoel ik dan ook geen menselijke engel of aarde engel. Daarover komt nog wel een keer een aparte blog online, want dat is weer een ander leuk onderwerp.

Volg je gevoel

Bij wat voor energie jij je ook fijn voelt, volg je hart en je intuïtie! Wat ik met dit stukje over engelen energie vooral wil zeggen is dat het prachtig is als jij de liefdevolle energie van je engelen mag ervaren. En als je jezelf er prettig bij voelt en er thuis bij voelt omarm het dan gerust als je dat wilt. In begin vond ik dit ook eng. Want, wat vinden andere er van als je contact maakt met engelen?

Wanneer je het herkent dat je je aangetrokken voelt tot engelen en je jezelf er prettig en thuis bij voelt laat je dan niet tegen houden door wat anderen er van kunnen vinden, maar volg je hart! Ook ik merk en ondervind soms dat het met alle meningen, ideeën en oordelen van anderen (en ook van mezelf) soms best lastig kan zijn. Lastig om je hart te volgen en te doen waar je je prettig bij voelt.

Het is wie je bent

Ik weet nog heel goed toen ik met engelen begon te werken, ik het heel eng vond te vertellen dat ik graag met engelen praat. Nog steeds vertel ik dit niet zomaar tegen iedereen, maar voel ik altijd aan of er ruimte is dit te vertellen. Ik wil er ook geen geheim van maken want het is een heel groot onderdeel van mijn leven, maar als ik voel dat er geen ruimte voor is houd ik het meestal toch wel voor me en inmiddels vind ik dat oké.

Niet iedereen hoeft te voelen wat ik voel en te geloven wat ik geloof. Zo probeer ik het te zien, iedereen doet en leeft op zijn eigen manier. Leven met engelen energie om me heen is mijn manier. Dit doen hoort bij me en is een onderdeel van wie ik ben. Het volgen van mijn gevoel en me openstellen voor de liefdevolle energie van de engelen heeft mij veel gebracht. Het heeft mijn leven enorm verrijkt!

Doe waar jij je prettig bij voelt engelen energie

Nog steeds ervaar ik dan regelmatig dat overweldigende gevoel van immense liefde, wanneer ik me verbind met mijn beschermengel en de engelen om ons heen. Ook geniet ik nog steeds van elk engelen gesprek wat ik mag voeren. Inmiddels weet ik dan ook na al die jaren dat ik me geen leven zonder engelen contact wil voorstellen. Het heeft mij heel veel vreugde en verbondenheid mogen brengen. En ik wil je niet overhalen jezelf net als ik met engelen te verbinden, helemaal niet zelfs. Dat is nooit mijn intentie. Ik wil je alleen inspireren om jezelf te zijn, je hart te volgen en te doen waar jij je prettig bij voelt.

Ontdekken dat ik een ‘engelen energie mens’ was opende voor mij een wereld. En als je net als ik een ‘engelen energie mens’ bent (en ook als je dit niet bent), weet dat het oké is, je mag er zijn! Volg je hart, voel je thuis bij dat wat jij prettig vindt en weet dat engelen er altijd voor je zijn. De intentie je hart voor deze prachtige liefdevolle energie te openen is al genoeg om de liefde van je engelen te kunnen ervaren en toe te laten in je leven.

Warme engelen groet,

Rosanne

Deel gerust jouw ervaring of gevoel hieronder deze blog, ik vind het altijd leuk om van je te horen! En voel je vrij dit artikel te delen via de social media knoppen hieronder. Ik ben je dankbaar voor je hulp!

Wil je graag elke maand een engelen boodschap in je postvak ontvangen? Je kan je hieronder GRATIS inschrijven. Elke maand ontvang je dan een engelen boodschap in je postvak! ♥

engelen tekens herkennen
, ,
Vorig bericht
Engelen boodschap voor november 2020
Volgend bericht
Engelen boodschap voor december 2020

Gerelateerde berichten

7 reacties. Reactie plaatsen

 • Ik geniet ook enorm van de engelen en hun liefdevolle energie en aanwezigheid! Ik heb ook al twee keer een engel in mensengedaante ontmoet. De eerste keer een meisje van een jaar of zeven en de tweede keer een man met niet aangeboren hersenletsel.
  Dit weten is voor mij waar, omdat ik me na hun ontmoeting totaal anders voelde dan daarvoor. Ik zat beide keren heel erg in de zorgen en kwam er zelf niet meer uit. Na de ontmoeting was het gevoel totaal omgekeerd. Ik voelde me licht en maakte me helemaal geen zorgen meer. Heel fijn om me zo gesteund te voelen in moeilijke tijden. En net zo veel in de goede tijden 🙂
  Fijn en dank je wel dat je jouw boodschappen van , je kennis en ervaring met engelen deelt!
  Liefs Hannah

  Beantwoorden
 • Hi hi hi, Rosanne, zolang ben ik er nog niet mee bezig, maar deze prachtige gedachte had ik nog niet gelezen, maar hij klopt weer helemaal, het bijzondere gevoel, wat ik sinds ik bezig ben met jouw engelendagboek, echt het onderbuikgevoel, krijg ik ook steeds vaker, zo dankbaar dat ik er van word 😍😍, ik hoop dat ik er m’n hele leven mee door mag gaan, dank dank dank

  Beantwoorden
 • Beschermd door een Engel

  02-06-2020-Ik zal een jaar of vijftien zijn geweest, toen mijn moeder mij tussen neus en lippen vertelde dat ik eigenlijk niet het oudste kind was. Ik keek haar vragend aan en zij vertelde dat ik een tweeling was met een meisje…..

  Ik was met stomheid geslagen. Diep van binnen was er opeens zo’n gevoel van. Oooooh? …alsof er opeens een verklaring was voor bepaalde gevoelens en emoties die ik mijn hele leven al met enige regelmaat ervaarde.

  Mijn moeder huilde …Ze mocht er nooit over spreken maar nu kwam het er dan toch uit. Toch vermande ze zich en zo plotseling dat de mededeling eruit kwam, zo snel hervatte ze de stilte. Petra heette ze vertelde ze wel nog en zij is een kwartier eerder geboren dan jij. Ze heeft maar veertien dagen mogen blijven in het kille ziekenhuis waarna zij overleed.( Wij waren beide veel te vroeg geboren)

  Het is heel bijzonder om met deze wetenschap verder te mogen leven. Toch blijft het gemis….

  Halverwege vorig jaar kreeg ik een boek te leen van een lieve kennis van mij. “Engelen in mijn haar” van Lorna Byrne. Met grote interesse las ik in het boek dat vertelde over de hoofdpersoon die al vanaf haar prille jeugd (bescherm)engelen kan waarnemen bij iedereen niet wetende dat haar ‘gave’ min of meer uniek is.

  In gesprek met haar begeleidende engel komt ze te weten dat niet iedereen de engelen kan ien en dat zij zich vooralsnog een beetje gereserveerd naar de buitenwereld moet opstellen.

  Hoe dan ook…..iedereen heeft dus tenminste één beschermengel. Eentje die aan jouw is toegewezen om je tijdens je aardse leven bij te staan en te steunen waar mogelijk.

  Dagen later, ik was al ver gevorderd in het boek, moet ik voor mijn werk naar de bouwmarkt enkele kilometers verderop. Ik rijd in mijn autootje, genietend van het zonnetje, naar de bouwmarkt. Al mijmerend kijk ik naast mij naar een lege bijrijdersstoel en ik denk…” Zou daar daar nu mijn beschermengel zitten?”

  Hardop vraag ik mij dan af…” Ik zou best eens willen weten wat je naam is…wel zo handig als ik eens iets wil vragen…” Ik arriveer bij de bouwmarkt en loop naar binnen.

  Ik pak snel de spulletjes die ik nodig heb en loop naar de kassa. Eenmaal aan de beurt valt mijn oog op de naamtag die de kassière op haar shirt heeft vastgemaakt en ik word overmand door emotie en mijn mond valt open van verbazing…

  “PETRA”

  Edit: inmiddels begrijp ik dat mijn tweelingzus niet mijn beschermengel kan zijn maar dat zij wel mijn gids is.

  Beantwoorden
 • Hallo.ik ben pas begonnen..nog aan het ontwaken..maar elke keer als ik naar engelen kijk op een video of er hoor over praten ..lopen de tranen uit mijn ogen …een gevoel van eindelijk thuis komen …is dat normaal ? Mvg Peggy

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   10 februari 2021 13:36

   Hoi Peggy,

   Maak je geen zorgen of iets normaal is, jouw gevoel is jouw gevoel en mag er zijn ♡
   Ik herken wat je schrijft, voor mij voelde mijn eerste engelen contacten ook als echt ‘thuiskomen’. Vanaf hier een liefdevolle engelen knuffel!

   Liefs Rosanne

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu