Engelen getallen, de betekenis van getallen van engelen

Engelen getallen en hun betekenis engelen getallen

Engelen geven ons graag tekens en boodschappen via engelen getallen. Kom jij vaak dubbele getallen tegen? Of zie je steeds weer dezelfde getallen wanneer je op jouw wekker kijkt? Grote kans dat de engelen je dan iets willen meegeven of iets duidelijk willen maken. Hoe engelen getallen werken en wat ze betekenen kan je hieronder lezen!

Engelen cijfers en getallen

Engelen getallen en cijfers zijn tekens van de engelen om je heen. Je zou kunnen zeggen dat engelen getallen eigenlijk boodschappen van je engelen zijn. Wanneer je regelmatig dezelfde cijfers ziet of steeds midden in de nacht om dezelfde tijd wakker wordt en het zelfde tijdstip op de wekker ziet staan, dan willen de engelen je wat vertellen! Engelen getallen hebben dan ook allemaal een betekenis. Een betekenis waarmee de engelen jou hier op aarde een handje willen helpen! Via engelen getallen geven ze je dan ook graag wat mee. Ben je benieuwd wat de getallen van de engelen betekenen?

Betekenis engelen getallen engelen getallen

Ieder getal heeft een boodschap in zich en heeft een eigen betekenis. Doreen Virtue heeft een heel boek gewijd aan engelen getallen waarin ze alle getallen bespreekt. Dit boek heet: Getallen van de engelen, klik hier om dit boek te bekijken. In dit blogartikel vindt je dan ook de betekenis deels volgens Doreen Virtue en ook vanuit mijn eigen ervaringen met de engelen. Hieronder vindt je een overzicht met de betekenis van engelen nummers, dubbele getallen en van tijden.

De betekenis van engelen getallen 0 tot en met 10

0 Betekenis

Het getal nul laat je weten dat het licht met je communiceert. En ook dat je meer in verbinding staat met god en de engelen.

1 Betekenis

Let op je gedachten en wat je denkt. Denk niet in angsten en zorgen, maar denk positief en heb vertrouwen. Waar je aandacht aan geeft groeit.

2 Betekenis

Weet dat de engelen en god je gebeden altijd horen. Houd dan ook geloof, moed en vertrouwen ook wanneer het nu lijkt alsof dit niet zo is. Kortom heb vertrouwen in het goddelijke en de engelen!

3 Betekenis

Je bent omringt door verlichte meesters die je graag willen helpen. Sta hen toe je te helpen.

4 Betekenis

Je kan en mag je engelen altijd om hulp vragen, ze zijn er altijd voor je. Ze geven je graag raad, vertrouwen en een gevoel van veiligheid.

5 Betekenis

Er staat een positieve verandering of ontwikkeling voor je klaar.

6 Betekenis

Houd spiritualiteit en materialistische zaken in balans. Houd in de gaten waar het echt om gaat. Maak verbinding met jezelf en je hart om te voelen wat echt belangrijk voor je is.

7 Betekenis

Ga zo door je zit op het goede spoor!

8 Betekenis

Er staat overvloed op financieel vlak voor je klaar, sta er voor open! Ook kan het getal 8 betekenen dat je een nieuwe levensfase in gaat.

9 Betekenis

Weet dat wat jij leuk vindt en een passie voor hebt niet voor niets zo is. Vertrouw dat jouw hart je op die manier de weg wijst naar jouw levensdoel. Jouw talenten en passies hebben hier dan ook mee te maken. Wat kun jij delen, brengen met jouw talenten en passie?

10 Betekenis

Vertrouw op je intuitie en je ingevingen en ook op de tekens die je ontvangt. Dat is de manier waarop het goddelijke met je communiceert! God en de engelen geven je via die weg dan ook boodschappen en aanwijzingen die jou kunnen helpen.

 

Dubbele getallen van de engelen

dubbele getallen

Dubbele getallen worden ook wel meester getallen genoemd. Een dubbele 4 of een dubbele 1 heeft dan ook meer kracht dan een enkele 1 of een enkele 4. Wanneer je dubbele getallen ziet, weet dan er er nog meer kracht achter en in die boodschap zit! De betekenis van dubbele getallen vindt je hieronder.

De betekenis van dubbele cijfers

00 Betekenis

De engelen willen je laten weten dat je open mag staan voor tekens en boodschappen van het licht. Durf te luisteren naar je intuitie en deze te volgen.

11 Betekenis

Weet dat je verlangens, dromen en ideeën niet voor niets hebt. Durf je dromen een kans te geven!

22 Betekenis

Jouw overtuigingen manifesteren zich snel! Blijf vertrouwen op je wensen en sta open voor de kansen die je krijgt aangereikt.

33 Betekenis

Je wordt geholpen door de lichtwezens en jouw engelen. Werk met hen samen en vraag hen gerust om hulp en raad, ze zijn er immers om je te helpen!

44 Betekenis

Weet dat je jouw engelen altijd om hulp kunt vragen wanneer je ergens een oplossing of een uitkomst voor wilt vinden. Vertrouw op de leiding en de tekens die je ontvangt. Gun jezelf en andere rust. 

55 Betekenis

Je mag iets loslaten en je voorbereiden op een positieve verandering. Onthoud dat iets loslaten niet altijd iets verliezen betekent. Loslaten is ook de deur openzetten voor iets nieuws. Kijk naar mogelijkheden en denk niet in beperkingen. 

66 Betekenis

Probeer je focus op het materialistische wat los te laten en breng je aandacht naar binnen daar kan je voelen wat echt belangrijk is. Open je ogen voor de onzichtbare wereld die er voor je is en je altijd steunt en helpt als je daar voor openstaat.

77 Betekenis

Blijf trouw aan jezelf! Je doet het goed en blijf zo doorgaan! Heb vertrouwen in je pad.

88 Betekenis

Sta open voor de overvloed die jou kant op komt, geniet ervan en durf het te delen met de wereld om je heen en degene die het nodig hebben.

99 Betekenis

Vertrouw op je intuïtieve kracht, je bent hebt heel veel licht te delen. Hoe meer je kunt vertrouwen op jouw eigen krachten hoe meer je dienstbaar kunt zijn naar de wereld.  

Betekenis tijden digitale klok meestergetallen

Zie jij steeds dezelfde cijfers op je digitale klok of wekker? Wanneer steeds dezelfde tijd terug blijft komen negeer dit signaal van de engelen dan niet en sta open voor hun raad.

11:11 Betekenis

Je gedachten worden manifestaties. Houd dat in je achterhoofd en richt je aandacht op het positieve oftewel dat wat je wilt in leven. Laat negatieve en angstige gedachten los. Vraag gerust hulp aan de engelen om je hierbij te helpen.

12:12 Betekenis

Houd vertrouwen in je gebeden. Ze worden gehoord! Blijf je aandacht en gedachten richten op het positieve en heb geloof en vertrouwen in het goddelijke en de engelen en de uitkomst van je gebeden.

13:13 Betekenis

Weet dat je omringt bent met en door engelen en lichtwezens. Ook zijn er verlichte meesters bij je in de buurt die je graag helpen en raad geven. Houd je gedachten gericht op je wensen en laat je zorgen los.

14:14 Betekenis

De engelen zijn bij je er staan voor je klaar. Heb vertrouwen in de kracht van de engelen en blijf je bewust van je gedachten en hun manifestatie kracht.

15:15 Betekenis

Er komt een positieve verandering op je pad. Heb vertrouwen in het positieve en de kansen die het je zal brengen. Kijk wat voor positiefs het je kan brengen en laat je zorgen en negatieve gedachten los.

16:16 Betekenis

Wat is echt van betekenis? Houd materialistische verlangens en spiritualiteit in balans. Durf voorbij materieel bezit te kijken. Oftewel focus je op wat er toe doet en dat wat jou echt blij maakt.

17:17 Betekenis

Houd je gedachten vol liefde en positief. Zo zal je positieve energie in je leven manifesteren. Je bent op de goede weg!

18:18 Betekenis

Je gedachten zijn krachtig en manifesteren zich in je leven. Daarom is het goed je gedachten positief te houden en je te richten op liefdevolle en positieve gedachten die je overvloed kunnen brengen.

19:19 Betekenis

Jouw passies en dat waar je blij van wordt heeft te maken met je wat je kan geven en brengen hier op aarde. Richt je op dienstbaarheid en volg het verlangen van je hart. Durf creatief te zijn en omarm je ideeën!

20:20 Betekenis

De engelen zijn bij je en het goddelijke communiceert met je. Volg de goddelijke leiding die je krijgt op! Je kunt via meditatie contact maken met de bron en natuurlijk ook via een gebed. Vertrouw erop dat je gebeden worden gehoord, ook wanneer dit nog niet zichtbaar is.

21:21 Betekenis

Alles is met elkaar verbonden. Zo staat ook jij energetische in verbinding met de bron en het goddelijke. Omarm deze verbinding! Je gedachten zijn energetische vormen van communicatie. Houd daarom je gedachten liefdevol, zuiver en positief. Zo zal het goddelijke je helpen liefdevolle energie en positiviteit te manifesteren.

22:22 Betekenis

Heb vertrouwen in het goddelijke en in de situatie. Weet dat het goed komt en alles op zijn plek zal vallen. Houd geloof en vertrouwen!

23:23 Betekenis

Geloof en vertrouwen heb je nodig om dat wat je wilt te kunnen manifesteren. Je bent omringt door verlichte meesters en engelen die je graag helpen om jouw angstige, onzekere en negatieve gedachten los te laten en te helen. Maak ruimte voor vertrouwen en liefde!  

De betekenis van engelen getallen met 3 of meer cijfers

Wanneer je steeds een getal tegenkomt wat niet staat voor een meestergetal of een tijdstip en waarvan je graag wilt weten wat het betekent, dan kan je het volgende doen: Zoek van elk cijfers eerst los te de betekenis op. Wanneer je dit hebt gedaan dan leg de betekenissen van de getallen bij elkaar. Wellicht is de boodschap je al direct duidelijk wanneer je de betekenissen bij elkaar ziet liggen, maar wanneer dit niet zo is vraag dan je engelen om hulp. Hoe je dit kunt doen vertel ik je hieronder.

De engelen vragen om een betekenis van een getallen reeks

Wanneer een betekenis nog niet duidelijk is weet dan dat de engelen je hierbij graag helpen! Het waren immers hun eigen tekens. Tekens die ze je graag kenbaar maken om je verder te helpen. Je kunt de engelen vragen hun engelen getallen uit te leggen of om je de boodschap erachter te vertellen.

Zo vraag je de engelen om hun boodschap: engelen getallen

Voor je begint vraag aartsengel Michael om je te beschermen en vraag hem alleen zuivere engelen energie door te laten. Wanneer je dit doet dan weet je zeker dat de boodschap en de uitleg van de getallen die je intuïtief zult ontvangen ook echt van je engelen komt.

Wanneer je Aartsengel Michael hebt gevraagd je te beschermen vraag je of de engelen je willen laten voelen en willen laten weten wat ze met de cijfers die aan je verschijnen bedoelen. Dit kan je doen door ze het te vragen in jouw eigen woorden of je kunt het volgende aan de engelen vragen:

Lieve engelen, wat willen jullie mij duidelijk maken met het getal ( vul het getal in wat steeds aan je verschijnt )? Laat mij dit nu alstublieft van binnen voelen en weten via mijn intuitie. Dankjewel.

Voel wat er binnen komt engelen getallen

Kijk dan nog eens naar de getallen waarvan je de betekenis wilt weten en schrijf ze eventueel op. Voel wat er dan bij je binnen komt wanneer je de getallen op schrijft of er nog eens naar kijkt. Sta er voor open, het kan van alles zijn. Engelen komen soms met de meest onverwachte dingen en de meest onverwachte boodschappen. Laat je hoofd en je gedachten die er een oordeel over hebben zoveel mogelijk gaan en voel. Ook kan het zijn dat er via een ingeving of een inzicht een boodschap bij je wordt gebracht.

Soms helpt het ook alles wat je voelt en binnen krijgt op te schrijven. Schrijf alles op wat je voelt en wat er in je opkomt. Wanneer daarna de informatie stroom van je engelen stopt dan lees je alles wat je opgeschreven hebt nog eens rustig door. Soms is de boodschap gelijk duidelijk en soms niet, laat het dan even landen. Bedank je engelen voor hun boodschap en neem dan even afstand. Ga even iets anders doen en pak je aantekeningen er later weer bij. Lees je aantekeningen dan nog eens rustig door, vaak komt de boodschap dan alsnog binnen.

Raak vertrouwt met de engelen engelen getallen

Wees niet teleurgesteld wanneer het niet in één keer duidelijk wordt wat de engelen je nu willen vertellen of wanneer het niet gelijk lukt de boodschap door te krijgen. De engelen geven hun boodschappen vaak meerdere keren net zo lang totdat wij ze hebben opgemerkt en begrijpen. En het helpt echt om te oefenen met het communiceren met engelen door hen vaker te vragen je iets te vertellen of te laten voelen wat ze je willen vertellen.

Engelen communiceren op een hele subtiele manier waardoor het vaak in begin lastig kan zijn hun manier van communiceren op te merken of onder de knie te krijgen. Wanneer je de manier van jouw engelen eenmaal gevonden hebt dan zal je zien dat het steeds makkelijk gaat! Je raakt zo vanzelf vertrouwt met de manier waarop de engelen tegen je praten en met jou communiceren.

Engelen getallen

 

Engelen getallen kunnen op allerlei manieren aan je verschijnen. Zo kunnen ze niet alleen op je telefoon of je wekker verschijnen, maar denk ook eens aan kentekens, verkeersborden, tijdschriften en allerlei anderen teksten en plaatjes. De engelen zijn creatief en laten dan ook vaak op meerdere plekken hun tekens en getallen zien zodat wij ze beter kunnen opmerken en er bewust van kunnen worden.

Wil je meer lezen over engelen getallen? Dan raad ik je dan ook zeker het boek Getallen van de engelen van Doreen Virtue aan! Hierin kun je de betekenis van alle getallen vinden en nog eens rustig opzoeken. Het is altijd handig de betekenis van getallen te kunnen opzoeken.

Engelen tekens betekenis cijfers

Engelen getallen zijn tekens en signalen van de engelen. Naast engelen getallen zijn er dan ook nog veel meer tekens die de engelen je kunnen geven. Engelen geven tekens om te laten weten dat ze bij je zijn en er voor je zijn. Of omdat ze je graag iets willen laten weten. Wanneer je engelen om hulp vraagt is de kans dat ook groot dat een antwoord te krijgen via tekens of getallen.

Welke engelen tekens zijn er nog meer? 

Wat voor tekens geven de engelen nog meer? Engelen zijn creatieve wezens die zich op vele manieren kenbaar maken en jou iets kenbaar willen maken wanneer je voor ze open staat. Ik heb al eens een blog geschreven waarin ik alle engelen tekens uitleg. Hieronder vind je een korte uitleg van alle andere engelen tekens. Als je er meer over wilt lezen, lees dan ook: engelen tekens.

Veertjes op je pad

Vindt jij regelmatig witte veertjes? Via veertjes laten engelen weten dat ze bij je zijn en je graag willen helpen. Weet dan dat er engelen om je heen zijn wanneer je veertjes vind! En vertrouw op het gevoel wat een veertje je geeft wanneer je blik er op valt. Dit gevoel is je intuïtie. Via je intuitie komt er dan vaak een boodschap binnen wanneer je een veertje vindt. Dit kan een vertrouwt gevoel zijn, een bevestiging of een boodschap kortom vertrouw op je eigen gevoel.

Muntjes

Wanneer je regelmatig muntjes vindt en muntjes tegenkomt op de meest onverwachte plekken bedank je engelen dan voor hun aanwezigheid en hun teken. Engelen laten via muntjes weten dat ze er voor je zijn. Vertrouw dan ook op je engelen en weet dat ze voor je klaar staan en je ze altijd om hulp kan en mag vragen.

Regenbogen

Engelen laten ook via regenbogen weten dat ze er zijn! Kom jij op een onverwachte plek een regenboog tegen of voelt het alsof een regenboog voor jou lijkt te zijn en voor jou bedoelt was, vertrouw daar dan op! Luister dan naar je intuïtie en je gevoel wanneer je de regenboog ziet. De engelen willen je dan wat laten weten. 

Boodschappers

engelen getallen

Engelen geven ons hier op aarde regelmatig boodschappen via menselijke boodschappers. Dit kan zijn via iemand die je al heel lang kent en die precies de woorden zegt die je op dat moment nodig had of het kan een engel in mensengedaante zijn die je wat komt meegeven.

Dromen

Engelen communiceren graag met ons wanneer we slapen. Wanneer we slapen is ons hoofd rustig en kunnen de engelen ons dan ook beter bereiken. Dit komt doordat onze gedachten dan niet in de weg zit en we volledig in contact staan met ons hart. Wanneer je een engelen droom mag ervaren waarin een engel je iets vertelt, neem de boodschap dan in ontvangst!

 

Er zijn nog meer engelen tekens, de tekens waarover je hierboven kon lezen zijn de tekens die het meeste voorkomen en het meest betekent zijn. Wil je meer lezen over de signalen die de engelen je kunnen geven? Lees dan ook: engelen tekens. Meer informatie over het door Doreen Virtue geschreven boek: Getallen van de engelen kun je hier vinden. ♥

 

 

Bron van dit artikel: Getallen van de engelen – Doreen Virtue

 

 
, , , , , ,
Vorig bericht
Amethist, de werking en betekenis van deze edelsteen!
Volgend bericht
Een boodschap van de engelen voor mei!

Gerelateerde berichten

47 reacties. Reactie plaatsen

 • Mooi geschreven en een duidelijke uitleg, dankjewel.

  Beantwoorden
 • Ik zie vaak het getal 54. (1k ben geboren in 1954)Op mijn wekker,in mijn mobiel,op de gekste momenten. Ook met letters heb ik dat. Kom vaak de letters PH tegen op kentekens van nummerplaten..het lijkt wel of ik er op gefocust ben maar het gebeurt onbewust

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   6 juni 2019 13:08

   Wat mooi Annelies! ♡

   Het getal 54 staat voor verandering. Een verandering die gesteund wordt door je engelen. Weet dat je hen altijd om raad, leiding en duidelijkheid kan en mag vragen.

   Vertrouw op je intuitie, diep in je hart weet je vaak dat wat je ziet tekens zijn van je engelen ♡

   Liefs Rosanne

   Beantwoorden
  • Ik vind het erg gaaf dat soort interessante dingen worden uitgelegd. Ik heb een periode gehad waarin ik vaak het getal 15 en 16 zag. Ik vond het zelf ook raar. Ik wil graag weten wat kan betekenen. Maar ook wil ik weten hoe u hier achter komt.

   Beantwoorden
 • Heel interessant! Geloof er heel sterk in. Ik hoop op een boodschap.

  Beantwoorden
 • Mooi om te lezen
  Ik kijk altijd op de klok om 12.03 uur.
  Mn moeder was jarig op 12 maart, ik vraag me altijd af of het een teken is van haar..

  Beantwoorden
 • Dit bevestigd een vermoeden dank.

  Beantwoorden
 • Ik kom heel vaak de tijd 22:01 tegen.
  Als ik opeens op de klok kijk zie ik die tijd dagelijks. Mijn geboorte datum is 22-01
  Kunnen jullie mij hier iets over vertellen of verklaren?

  Groetjes Linda

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   12 juli 2019 13:30

   Hoi Linda,

   Het getal 22 staat voor een sterke overtuiging die zich positief in je leven manifesteert. De betekenis van 0 en 1 kun je hierboven lezen. Leg de betekenissen is bij elkaar en voel wat er binnenkomt. ?

   Heb je de oefening die ik hierboven deel om achter de betekenis van 3 of meer cijfers te komen gelezen? Die kan je ook gebruiken om achter de boodschap van jouw engelen te komen!

   Liefs Rosanne

   Beantwoorden
 • Ik kom vaak de cijfers 3 6 8 9 tegen in verschillende combinaties of alleenstaand. Kun je me dit uitleggen. Bedankt!

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   26 juli 2019 09:15

   Hoi Angie,

   Je kunt hierboven een oefening vinden om je engelen om een betekenis te vragen voor de getallen op je pad.

   Love & Light
   Rosanne

   Beantwoorden
 • Hoi ik zie telkens op mijn telefoon wekker etc 11:48 kan iemand mij uitleggen wat het betekend?

  Beantwoorden
 • Heel mooi en duidelijk geschreven, ik ga hier echt iets mee doen. Bedankt….!!!!

  Beantwoorden
 • Je uitleg is subliem en mooi geschreven. En wist eigenlijk niet dat ik om begeleiding en invulling kon vragen m.n met 22:22 en 08:08. De laatste tijden praat ik veel niet meer in mijn zelf maar hard genoeg dat ik mijn zelf hoort praten. Echt een discussie gesprek. Tips en trixs in gesprek met engelen. Bedankt

  Beantwoorden
 • Im heb sen vraag ik zie elke dag o.oo-02.20-20.20-04.40-03.30 17.17 22.22 23.23 wat heeft dit allemaal te betekennen en precies op het moment dat ie erop slaat ut zijn echt heel veel cijfers m.v.g donny scheepstra

  Beantwoorden
 • Goedendag,
  Ik zie vaak op de klok 10:10 uur staan.
  Jammer genoeg kan ik nergens een duidelijk antwoord vinden,wat mij verder kan helpen.

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   8 november 2019 20:55

   Hoi Anne,

   Het getal 10 heeft te maken met vertrouwen op ingevingen die je ontvangt via je intuïtie. Vaak willen de engelen je dan laten weten dat je hierop mag vertouwen net als op anderen tekens die je op je pad tegenkomt. Je kan de engelen altijd zelf om meer duidelijkheid vragen over de betekenis van de boodschap aan jou via het getal 10:10 hiervoor kan je eventueel de oefening die ik deel in de tekst voor gebruiken.

   Liefs Rosanne

   Beantwoorden
 • De initialen van mij en van mijn stille geliefde zijn symmetrisch, zoals een V en een T en het cijfer 88 betekend in de marconistentaal love en kississ Toen de auto’s nog twee cijfers in het midden hadden steeds uitgekeken naar dat kenteken, ook in spiegelbeeld komt de combinatie voor.
  Nooit gezien. Wat nu.

  Beantwoorden
 • Lieve ROSANNE, ik wordt elke nacht om de 2 uur wakker, gisteren om 02.06 04.06 06.06 08.08
  zit daar een betekenis achter?

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   25 november 2019 14:00

   Hoi Niek,

   Bedankt voor je reactie!

   Wanneer je benieuwd bent naar de betekenis van engelen getallen die je ziet, kan je het volgende doen: leg betekenis van elk getal wat je hebt gezien eens bij elkaar. ( je vind de betekenissen hierboven in de tekst ) Bijvoorbeeld 0,2 en 6 van 02:06, wanneer je de betekenissen van de getallen bij elkaar ziet kan je intuïtief al binnen krijgen wat de engelen je duidelijk willen maken. Wanneer dit niet zo is kan je de engelen gerust om verduidelijking vragen. Ik leg hierboven in de tekst uit onder het kopje ‘ De engelen vragen om een betekenis van een getallen reeks’ hoe je dit kunt doen.

   Lieve Engelen groet,
   Rosanne ♡

   Beantwoorden
 • Zie vaak symmetrische getallen; vaak 14.41 (uur). Als ik die gemist heb, zie ik even later 14.44

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   2 december 2019 20:21

   Hoi Janneke,

   Wat een mooie engelen getallen! De 1 staat voor een herinnering van de engelen dat je bewust mag zijn van de gedachtenkracht en dat je je mag richten op positiviteit. De 4 laat weten dat de engelen bij je zijn je je ze altijd om hulp mag vragen ♡

   Liefs Rosanne

   Beantwoorden
 • Hoi Rosanne,
  In mijn beleving zie ik heel vaak nummer 41, 44 en 14 Als ik kijk op iets waar nummers op te zien zijn. Verder zie ik op de klok ook elke keer 11, 21, 31, 51. Het lijkt erop alsof nummer 1 dus heel vaak dominant.
  Op dit moment vraag ik vaak om advies aan mijn engelen maar raak er soms ook van in de war.
  Heb jij tips?

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   22 december 2019 21:09

   Als ik naar de steeds terugkerende 1 en 4 kijk in de getallen 44, 41 en 14 denk ik dat de engelen je willen laten weten dat ze er zijn en dat je ze om hulp mag vragen, waarbij je de ‘hoe’ laat voor wat het is. Deel waar je hulp bij nodig heb en laat de manier waarop over aan de engelen. Ook staan de getallen voor een herinnering aan de scheppingskracht van gedachten. De engelen willen je eraan herinneren dat je je mag richten op positiviteit en het belang hiervan.

   Soms kan het helpen de betekenissen van getallen bij elkaar op te schrijven en dan je hoofd leeg te maken door bijvoorbeeld meditatie. Lees dan de engelen getallen nog eens door en kijk wat er als eerste in je opkomt over de betekenissen van de getallen. Sta open voor wat er binnenkomt en voel en luister.

   Ik hoop dat je hier iets aan hebt! ♡

   Liefs
   Rosanne

   Beantwoorden
 • Nieuwsgierig

  Beantwoorden
 • Sjan Scheffers
  18 februari 2020 12:43

  Ik heb een vraag waarom zijn mijn vader en zwager overleden op 18 februari mijn verjaardag en mijn moeder op 15 februari

  Beantwoorden
 • Ik zie vaak Engelennummers, zoals 33,44,55,88,66,77,111,888,555etc..men zegt dat je ze moet interpreteren aan wat je op dat moment bezig houdt, of waar je aan denkt. Soms zie ik achtereenvolgens constant Engelennummers en raak ik er niet meer uit de wijs wat ze betekenen. Ik raak er zelfs wat bedolven door omdat ik niet weet wat ze bedoelen, en ik zoek dan wat me bezig houdt of waar ik aan denk… Het is zo verwarrend voor mij soms….

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   6 maart 2020 10:49

   Hoi Joeri,

   Wanneer je de engelen getallen die je ziet verwarrend vind kan je de oefening die ik hierboven in de tekst deel ook gebruiken om duidelijkheid te vragen aan je engelen. In plaats van te vragen wat een specifiek getal betekent vraag je dan wat ze willen zeggen met de getallen die je ziet.

   Wat je ook altijd mag doen is dit aangeven bij je engelen. Vertel ze gewoon net zo als je het ieder ander zou vertellen dat je alle getallen verwarrend vind en vraag of ze hun boodschappen duidelijker en begrijpelijker willen geven aan je.

   Ik hoop dat je hier iets aan hebt!

   Liefs Rosanne

   Beantwoorden
 • Wat een mooie uitleg! Ik zie vaak de cijfers 11:11 staan op mijn telefoon en 13:33 (op dit tijdstip is mijn oudste dochter geboren) wat betekent deze getallen?
  Groetjes Roos

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   13 maart 2020 14:32

   Hoi Roos,

   Dankjewel voor je reactie! Het cijfer 1 betekend vaak dat je je mag richten op het positieve, maar ook dat je mag vertrouwen en je angsten mag los laten. Het cijfers 3 is vaak een teken dat je omringt wordt door verlichte meester en lichtwezens. Het is ook een teken dat je hen gerust om hulp vragen!

   Wil je de boodschap van de cijfers als cijfers reeks weten in combinatie met het geboorte tijdstip van je dochter gebruik dan de oefening die ik hierboven deel om hierover vragen te stellen aan je engelen ♡

   Warme engelen groet,
   Rosanne

   Beantwoorden
  • Hoihoi,

   Ik bezoek je site regelmatig omdat ik vaak dubbele getallen zie. Van 11:11 tot 20:20 snachts 04:04 wat overigens mijn verjaardag is. En tijdens mn werk overdag. 33 44 77 op de raarste momenten als je het niet verwacht. En ook meerdere mooie veertjes tegengekomen die je daar niet verwacht. Neem ze dan ook mee. Kortom ik sta in nou contact met engelen. Fijn om te weten dat er meer is dan wij weten. Groetjes,

   Beantwoorden
 • 1-7-2020 tijd 3.28 werd ik wakker ben heel veel getallen gaan opschrijven maar kon er niets mee ik kan er nu wel wat mee voor mij is het getal 19 heel belangrijk. Bij mijn man zijn 2 jaar achter elkaar iemand overleden op zijn geboorte datum.

  Beantwoorden
 • Vind het zo leuk om te lezen over engelen getallen.

  Ik heb kort geleden een periode gehad dat ik iedere dag wel het getal 476 zag. Dit is het huisnummer van m’n oude ouderlijke huis.
  Ik heb wel geprobeerd om te vragen en te voelen wat de betekenis ervan is, maar ik voel/krijg niets door.
  . Weten jullie of hier een betekenis achter zit?

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   10 juli 2020 14:38

   Hoi Nolly,

   Het getal 476 staat voor hulp van de engelen nu en in te toekomst. Ook willen engelen met dit getal laten weten dat je op het goede spoor zit. Je mag je zorgen loslaten je wordt geholpen, nu en ook in de toekomst ♡

   Ik hoop dat je hier wat mee kan.

   Liefs Rosanne

   Beantwoorden
 • Hallo Rosanne, ik zie vaak het getal 38 in de tijd voorbijkomen. 09:38 etc.

  Welke boodschap zit hierin verborgen?

  Dank en liefs, Nicollet

  Beantwoorden
  • Ah dit heb ik ook, sinds m’n laatste zwangerschap.. Dacht dat ik met week 38 ging bevallen maar dat was ‘t helaas niet haha. Erg benieuwd naar de betekenis!

   Beantwoorden
 • Weet u wat de betekenis is 03.30?

  Beantwoorden
 • Wat is de betekenis van
  0001

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   15 december 2020 15:09

   Hoi Joke,

   De betekenis van 0 en van 1 kan je hierboven vinden. Ook kan je de oefening die ik hierboven deel om de betekenis voor jou van de getallen die je ziet aan de engelen te vragen gebruiken.

   Ik hoop dat je hier iets aan hebt ♥️

   Liefs Rosanne

   Beantwoorden
 • Beste Rosanne,

  Heel vaak kwam/kom ik dubbele getallen tegen 14:14,15:15,…
  Ik ervaarde het vroeger als een negatief teken tot ik op uw blog terecht kwam.
  Het heeft dus helemaal niets negatiefs en dat stelt me wel gerust.
  Alvast bedankt.

  Beantwoorden
 • Beste Rosanne

  ik kom zo vaak het cijfer 111 tegen, kan je me wat uitleg geven aub?
  alvast bedankt

  Beantwoorden
 • Ik zie telkens dubbele getallen op telefoon of kentekens maar niet een bepaald getal maar wel altijd dubbele of zelfs 3 gelijke getallen. Weet niet welke boodschap dit is.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu