Engelen kunnen tegelijk mannelijk en vrouwelijk zijn, hoe zit het?

Zijn engelen mannelijk of vrouwelijk? Engelen kunnen mannelijk en vrouwelijk

Aartsengelen, beschermengelen en engelen worden vaak zowel mannelijk als vrouwelijk ervaren qua energie. Hoe zit het nou? En zijn engelen mannelijk of vrouwelijk? Engelen zijn liefdevolle lichtwezens die niet vastzitten aan een bepaalde vorm of een lichaam zoals wij mensen. Het kan dan ook zijn dat jij een engel ervaart als vrouwelijk terwijl iemand anders dezelfde engel ervaart als mannelijk.

Androgyn

Je zou ook wel kunnen zeggen dat engelen androgyn zijn. Androgyn wil ook wel zeggen zowel mannelijk als vrouwelijk tegelijkertijd. Bij de mens kan zich dit uiten door jezelf zowel mannelijk als vrouwelijk te voelen en zowel mannelijk als vrouwelijk te uiten. Bij engelen ligt dit iets anders. Ik zei net al dat engelen lichtwezens zijn, pure liefde en goddelijke energie. Engelen kunnen zich op allerlei manieren manifesteren. Daardoor dus zowel als man en ook als vrouw. Ook kan een engel aan je verschijnen zonder dat je daarbij duidelijk kan zien of deze verschijnt als mannelijke engel of als vrouwelijke engel.

Engelen kunnen mannelijk en vrouwelijk zijn

Engelen kunnen dus zowel een mannelijke als vrouwelijke energie aannemen. Vaak verschijnen engelen aan ons op een manier waaraan wij deze prachtige liefdevolle lichtwezens als engelen herkennen. Het beeld wat we hebben van een engel kan verschillen. Daardoor kunnen de waarnemingen van engelen verschillen ook qua mannelijke of vrouwelijke engelen energie. Ook kan een waarneming van een engel qua uiterlijk verschillen doordat ze aan je verschijnen op een manier die voor jou herkenbaar is.

Persoonlijk zijn engelen mannelijk of vrouwelijk

Het is dan ook heel persoonlijk hoe je de energie van een engel, een aartsengel of je beschermengel ervaart. Vertrouw erop dat hoe jij een engel voelt of waarneemt goed is voor jou. De engelen weten wat je nodig hebt en zullen dan ook op die manier aan je verschijnen.

De mannelijke energie van aartsengel Michael

Toch is er een engel die bekent staat om zijn mannelijke energie en dat is aartsengel Michael. Ik ben nog niet tegen gekomen dat Michael als een vrouwelijke engel worden gezien of gevoeld. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat het niet kan. Maar van de andere aartsengelen weet ik dat deze vaker zowel mannelijk als vrouwelijk worden ervaren. De energie van aartsengel Michael is sterk, beschermend en duidelijk. Naast sterk en duidelijk ook heel liefdevol en veilig.

Engelen energie

Engelen zijn geen mensen die vastzitten aan een lichaam, aan een vaste vorm of aan tijd en ruimte. De engelen zijn liefde, licht en pure goddelijke energie. Vertrouw altijd op je eigen ervaring en op je intuitie. Vertrouw erop dat de engelen aan je verschijnen en voor jou voelen precies zoals het mag zijn voor jou.

Liefs Rosanne

Ik zou het leuk vinden van je te horen, laat gerust een reactie achter onder aan deze pagina!

Heb jij je al ingeschreven voor de gratis engelen nieuwsbrief? Regelmatig ontvang je dan engelen boodschappen in je postvak! Je kan je inschrijven via de button hieronder.

engelen tekens herkennen
Menu