De engelen van creativiteit

engelen van creativiteitEngel van creativiteit

De engelen laten mij regelmatig weten dat wij mensen onze creativiteit mogen omarmen, omdat het een manier is waardoor onze ziel tot uitdrukking komt. Door creatief bezig te zijn komt er een stukje van de prachtige ziel binnen in jou naar buiten. Er zijn verschillende engelen die jouw kunnen helpen om creatieve inspiratie te krijgen en je graag begeleiden met jouw creaties. Je kunt de engelen van creativiteit altijd om hulp vragen.

Het nut van creatief bezig zijn

Creatief bezig zijn is leuk, fijn en vaak ontspannend. Wanneer we ontspannen zijn komen we bijna als vanzelf meer in contact met de engelen, ons hogere zelf en ons hart. Creatief bezig zijn is naast erg leuk en fijn ook een prachtige manier om dichter bij de engelen te komen en dichter bij je gevoel waardoor je makkelijker je intuïtie kan horen en ook de engelen om je heen. Maak af en toe tijd voor jezelf om aan de slag te gaan met iets wat jou blij maakt! En het mooie van creativiteit: alles mag en alles is goed!

De engelen van creativiteit

De eerste engel die zich direct kenbaar maakte toen het idee voor het schrijven van dit stukje over creativiteit naar boven kwam was aartsengel Jofiël. Aartsengel Jofiël liet mij direct weten dat ze ons hier heel graag bij helpt! Jofiël is een engel die je helpt schoonheid te zien en je graag helpt iets moois te maken. Ze helpt je graag met jouw creativiteit en ook de schoonheid achter jouw creativiteit en je creaties te zien. Wanneer je even vastloopt of even niet weet hoe je verder moet met een creatieve creatie denk dan ook aan aartsengel Gabriël.

Aartsengel Gabriël helpt je graag inspiratie te vinden en geeft je graag goddelijke ideeën. Gabriël helpt bijvoorbeeld ook schrijvers wanneer ze vast lopen en kan je ook om hulp vragen wanneer jij schrijft, of bijvoorbeeld tekent, schildert, fotografeert of wat voor creatieve bezigheid dan ook en je het gevoel hebt dat je vast loopt.

Een manier om de engelen om hulp te vragen:engelen van creativiteit

Hieronder vindt je 2 engelen gebeden die jou kunnen helpen tijdens jouw creatieve proces! Voel je vrij ze aan te passen naar jouw gevoel als je voelt dat het nodig is voor jou.

Aartsengel Gabriël

Lieve aartsengel Gabriël, help mij de flow in in het schrijven, tekenen of: jouw creatieve bezigheid weer te vinden. Help mij verbinding te maken met met hart en laat mijn energie weer stromen. Breng mij inspiratie en helpt mij de inspiratie om mij heen op te merken. Heel alstublieft de blokkade die mij nu tegenhoudt te schrijven, tekenen of: jouw creatieve bezigheid. Dankjewel!

Aartsengel Jofiël

Lieve aartsengel Jofiël, verfraai alstublieft mijn gedachten zodat ik zonder oordeel naar mijn eigen creaties kan kijken en onbevangen kan creëren. Help mij de stroom van liefdevolle energie te voelen die mij helpt mijn hart te volgen en mijn hart te laten spreken door mijn creatie. Dat mijn creatie helend mag werken voor iedereen die er mee in aanraking komt, dankjewel.

Creativiteit werkt helend

Creatief bezig zijn werkt helend! Het is ontspannend, rustgevend en vaak ook een goed middel om even uit je hoofd te komen. Wij mensen hebben allemaal creatieve eigenschappen mee gekregen. Laat je niet tegen houden door de gedachten dat je iets niet kan of niet creatief zou zijn. Laat die gedachten los en vraag ook hierbij gerust je engelen om hulp. Ga gewoon een keer aan de slag met iets wat jou aanspreekt en zie wat er gebeurt. Omarm de schepper in jou! Vertrouw op je intuïtie en vaar op je gevoel. Je zal zien dat je onderweg leiding krijgt van de engelen van creativiteit wanneer jij daar om vraagt en er voor openstaat. Het is een prachtige manier dichter bij jezelf en de engelen te komen!

 

Engelen schilderen engelen van creativiteit

Nadat ik inspiratie van de engelen mocht ontvangen over creativiteit en waarom creativiteit helend is voor onze ziel, ben ik zelf ook aan de slag gegaan! Ik schilder graag engeltjes en engelen vleugels voor mijn plezier en dit had ik nu al een hele tijd niet gedaan. Hier zie je de engelen vleugels die ik heb mogen schilderen. Wat voor creatieve dingen doe jij graag?

Liefs Rosanne

Mag ik je nog wat vragen? Ik zou het leuk vinden als je een reactie wilt achterlaten onderaan deze pagina. Ook zou ik het leuk vinden als je deze boodschap van de engelen wilt delen op social media via de knoppen hieronder, dankjewel! 

Heb jij je al ingeschreven voor de gratis engelen nieuwsbrief? Regelmatig ontvang je dan engelen boodschappen in je postvak! Je kan je inschrijven via de button hieronder.

engelen tekens herkennen
, , ,
Vorig bericht
Engelen boodschap
Volgend bericht
Je intentie, gedachten kracht en de engelen

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu