4 Leuke engelen weetjes!

engelen weetjesEngelen weetjes

Hieronder vindt je verschillend leuke weetjes over de engelen om ons heen. Wil jij graag meer weten over engelen lees dan verder!

Engelen weetje 1:

Iedere engel heeft zijn of haar eigen specialiteit. Zowel de aartsengelen, de ‘gewone’ engelen en onze beschermengelen.

Wanneer je meerdere beschermengelen om je heen hebt is het vaak zo dat je de specialiteit van beide engelen op jouw levenspad kunt gebruiken. Je beschermengel kent jouw levenspad en weet wat je hier op aarde komt leren.

De aartsengelen hebben ook ieder hun eigen specialiteit, denk maar aan aartsengel Azraël de aartsengel van troost, aartsengel Michaël die ons graag beschermt en ons helpt ons zelf veilig te voelen en aartsengel Rafaël, de aartsengel van heling en genezing, zo heeft iedere aartsengel zijn of haar eigen ding.

En ook de ‘gewone’ engelen hebben ieder hun eigen specialiteit, zo zijn er engelen die de natuur helpen, medewerkers in de zorg bijstaan, engelen van creativiteit en zo kan ik nog wel even doorgaan. Oja, ik noem de engelen hier wel ‘gewone engelen’, maar ze zijn natuurlijk alles behalve ‘gewoon’. Engelen zijn prachtige goddelijke lichtwezens, ook de ‘gewone’ engelen!

Engelen weetje 2:

De engelen kunnen allerlei vormen aannemen. Zo kunnen ze een boodschap overbrengen terwijl ze er uit zien als wij mensen. Maar ook kunnen engelen verschijnen als prachtige gevleugelde wezens zoals wij ze kennen. En kunnen de engelen zich kenbaar maken door energie in een bepaalde kleur of korte flitsjes van licht. De korte flitsjes van licht neem ik zelf altijd het meeste waar en ben altijd weer blij ze te zien! Engelen hoeven dus niet perse als gevleugelde wezens te verschijnen, vaak laten ze zich zien in een vorm die voor jou herkenbaar is als engel. Als jij altijd al een beeld in je hoofd hebt over hoe een engel er uit ziet, dan is de kans groot dat wanneer er een engel aan je verschijnt jij die op jouw manier waarneemt. Ook al is die heel anders dan het beeld van een engel met vleugels.

Engelen weetje 3:

Iedereen heeft engelen om zich heen. Ook als je niet in engelen gelooft en ook als je ze ( nog ) niet ziet of voelt. Engelen zijn er altijd! Ze zijn er voor mensen, dieren en natuurlijk ook moedernatuur! Alles wat leeft heeft engelen om zich heen. Er zijn dan ook meer engelen dan dat wij mensen ons kunnen voorstellen.

Engelen weetje 4:

Engelen spreken alle talen! Wanneer een engel een boodschap voor je heeft en die via woorden kenbaar maakt dan spreekt een engel altijd jouw taal. De taal die jij spreekt en begrijpt. Wanneer diezelfde engel verschijnt aan iemand aan de andere kan van de wereld, dan zal de engel zijn of haar taal weer aan die persoon aanpassen. Zo kunnen wij ze altijd begrijpen. Voor engelen zijn tijd, ruimte en dingen zoals taal geen obstakels. Engelen kunnen heen in weer in alle vormen van tijd en ruimte en passen zich aan ons bewustzijn.

Liefs Rosanne

Mag ik je nog wat vragen? Ik zou het leuk vinden als je een reactie wilt achterlaten onderaan deze pagina. Ook zou ik het leuk vinden als je deze engelen weetjes wilt delen op social media via de knoppen hieronder, dankjewel! 

Heb jij je al ingeschreven voor de gratis engelen nieuwsbrief? Regelmatig ontvang je dan engelen boodschappen in je postvak! Je kan je inschrijven via de button hieronder.

engelen tekens herkennen
Menu