Engelen boodschap februari

Engelen boodschap voor februari engelen boodschap

Lieve lezer,

Zo als elke maand weer een liefdevolle boodschap van de engelen om ons heen. Voel je vrij de boodschap te lezen. Je vind de boodschap van de engelen voor februari 2020 hieronder:

 

Soms wil je zo graag in actie komen maar lukt het niet. Aan de ene kant is daar het verlangen, de intentie en de goede wil en ander andere kant de zware energie die je tegenhoud te doen wat je wilt. De engelen willen je toch aanmoedigen over te gaan tot actie. Ze supporten je idee, je droom of het project waar je mee bezig bent of graag mee bezig wilt.

Wellicht is de energie waar je nu in zit de reis die je mag maken om daadwerkelijk bij de energie te komen die je tot actie overgaan brengt. Wees bereid de reis te maken. Door tijd door te brengen in de natuur zal je innerlijke stem je leiden naar de stappen die je mag zetten. Door in je hoofd te blijven hangen en te blijven denken zal het je, je energie weghalen die je zo graag wilt gebruiken om tot actie over te gaan. Weet ook dat wanneer je echt voelt dat je eerst moet rusten dat het ook oké is. Mediteer, wandel of ga er even tussen uit, maar stel je plannen en dromen niet te lang uit, het zou zonde zijn omdat je dromen en je verlangen er zijn om iets mee te doen hier op aarde. Vertrouw op de heldere momenten vol energie die er zo nu en dan zijn.

Wees trots op jezelf. De engelen willen je laten weten dat ze blij zijn met de hulp, de glimlach, de liefde en de zorg die je anderen afgelopen tijd geboden hebt. Jouw liefde en zorg hebben anderen comfort gegeven. De engelen zouden je willen aanmoedigen jezelf hiervoor te bedanken. Maar gun jezelf ook de tijd om zelf ook te genieten van die verbondenheid en die momenten van eenheid. Dat gevoel van overvloed, het gezegende gevoel, geniet ervan!

Dankjewel engelen ♥

 

Ik hoop dat deze engelen boodschap je liefde, licht en heling mag brengen! Wil je graag elke maand een gratis engelen boodschap ontvangen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse engelen boodschap. Inschrijven kan je HIER doen ♥

Warme engelen groet,

Rosanne

,
Vorig bericht
Hooggevoelig en overprikkeld? Komt tot rust met hulp van de engelen!
Volgend bericht
Overvloed, weet dat je al een rijk mens bent!

Gerelateerde berichten

9 reacties. Reactie plaatsen

 • Suzan van der Bijll
  1 februari 2020 20:27

  Lieve Engelen,
  Dank voor jullie lieve boodschap. Heeft me goed gedaan die te lezen.
  Ga er zeker mee aan de slag,
  Lieve groet van Suzan.
  Zou graag willen weten hoe ik aan de engelen kaarten kan komen.

  Beantwoorden
 • Ik ben aan mijn reis kortgeleden begonnen, op zoek naar mijn Ware Zelf. De engelenboods hap is een ondersteuning……Dankjewel!

  Beantwoorden
 • Dankjewel voor deze prachtige boodschap.

  Beantwoorden
 • Marjo lemmens
  1 februari 2020 21:53

  Dank je wel voor de mooie boodschap ❤

  Beantwoorden
 • Ria van Opdorp Roozen
  1 februari 2020 23:40

  Hallo met Ria,

  De teksten geven me weer de kracht om door te gaan. Bedankt hiervoor liefs Ria

  Beantwoorden
 • Dank jullie wel lieve Engelen voor deze boodschap een proces waar ik inderdaad midden in zit.. ??

  Beantwoorden
 • Dank je Rosanne en lieve engelen.

  Deze prachtige boodschap geeft me de moed voor hetgeen ik moet doen in mijn situatie!

  Lieve groet, Elisabeth

  Beantwoorden
 • Prachtige boodschap! Herkenbaar dat het vaak moeilijk voelt om tot actie over te gaan .mooie kijk hierop dat het misschien juist die reis is… waar het om gaat. Ik heb al vaak gemerkt dat in de natuur zijn me helpt, maar toch weet ik het niet altijd te kiezen als ik het juist zo nodig heb, misschien is eerst die bewustwording daarin belangrijk. Deze andere kijk helpt me weer verder en maakt me er ook weer attent op om te genieten van de momenten dat het wel lukt

  Beantwoorden
 • Dank je wel, dit doet mij goed dit te lezen. Dank je wel lieve Engelen?

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu