Een boodschap van de engelen voor mei!

engelen boodschap

Lieve Lezer,

Elke maand vraag ik de engelen om ons een boodschap mee te geven. Zo natuurlijk ook weer voor deze maand! Je kunt hieronder lezen wat de engelen je graag willen meegeven voor de maand mei.

De boodschap van de engelen:

De engelen willen je laten weten dat je goed bent zoals je bent. Je bent in dit leven gestapt om te zijn wie je nu bent, je hoeft jezelf dan ook niet te veranderen alleen maar te omarmen. Accepteer wie je bent en hoe je dingen doet. Het is jouw manier, jouw leven en jouw lijf. Wees je prachtige zelf, je bent precies zoals je bedoelt bent. De engelen sturen je graag hun liefde voor jou en willen je laten weten dat je geliefd bent. Geliefd om wie en wat je bent, een prachtige kind van god!

Blijf niet te lang zitten met dingen die niet zijn gegaan zoals je graag had gewild het kost je energie, energie die je kan gebruiken je te richten op dat wat voor je ligt. Hoe graag je alles ook wilt begrijpen, soms zijn dingen gewoon zoals ze zijn. Hoe graag je het ook had gewild of juist niet had gewild, laat het los en laat het achter je. Je mag verder. Wanneer je verder gaat zal je zien dat er vanzelf positieve energie op je pad komt die je helpt te leven vanuit het nu en jouw eigen kracht en je ook zal die positievete energie je helpen begrijpen waarom iets is gegaan zoals het is gegaan.

De tijd van het jaar waar we inzitten, de tijd waarin alles weer tot leven is gekomen, vraagt van je de liefde in jouw weer tot leven te laten komen. Geef de liefdes in jouw leven aandacht. Of het nu gaat om je geliefde, je kinderen, je dieren of dierbaren mensen in je leven. Je zal zien wanneer jij jouw liefde uit, je meer liefde zal gaan voelen. Geniet en waardeer van de liefde die je mag ontvangen en kan geven!

Liefs de engelen

 

De kaarten die ik voor deze boodschap gelegd heb zie je hieronder.

engelen boodschap mei

De engelen kaarten komen uit het carddeck van Doreen Virtue – Magische boodschappen van de elfen

 

Ik wens je een hele mooie maand mei toe, vol liefde en licht!

Liefs, Rosanne

Ik vind het leuk om van je te horen. Laat gerust een reactie achter onderaan deze pagina!

Heb jij je al ingeschreven voor de gratis engelen nieuwsbrief? Regelmatig ontvang je dan engelen boodschappen in je postvak! Je kan je inschrijven via de button hieronder.

engelen tekens herkennen
, ,
Vorig bericht
Engelen getallen, de betekenis van getallen van engelen
Volgend bericht
Welke soorten engelen zijn er allemaal?

Gerelateerde berichten

2 reacties. Reactie plaatsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu