Engelen boodschap voor november

Lieve lezer, engelen reading

We zijn weer een nieuwe maand ingegaan. Tijd voor weer een liefdevolle boodschap van de engelen om ons heen. Voel je vrij de boodschap te lezen. Je vind de boodschap van de engelen voor november 2019 hieronder:

Engelen boodschap

Jouw gevoelens zijn jouw gevoelens. Het mag er zijn. Ze zijn een onderdeel van jou. Ze zijn niet altijd prettig en leuk, maar weet dat ze je iets willen vertellen en er in gevoelens nuttige informatie zit. Wanneer jij voorbij gedachte en angsten kan en durft te kijken dan zul je zien dat de boodschap en de informatie van je gevoelens of eigenlijk van jezelf naar boven komt en duidelijk wordt. 

Soms mag je een stapje terug doen. Even kijken waar je al bent gekomen en waar je nu heen wilt. Je zal zien dat door rust te nemen en te kijken naar wat is je dit veel liefde en wijsheid zal geven en brengen. Weet dat een stapje terug doen geen achteruitgang is en hoeft te zijn. Het kan je juist de stap voorruit aanreiken. 

Wanneer je jouw waarheid, jouw gevoelens en ideeën de ruimte geeft en erkent zal je zien dat je beter de balans weet te bewaren. Dat je daardoor meer in je kracht kan komen te staan en meer je eigen kracht kan ervaren. Wanneer je dit moeilijk vind, vraag dan rustig aartsengel Gabriel om hulp. Deze liefdevolle aartsengel helpt je graag jouw waarheid te spreken en deze de ruimte te geven.

Voel wat je voelt en geef jezelf te ruimte. En weet een balans heeft twee kanten. Positief en negatief, beide zijn nodig om een evenwichtige balans te bewaren. 

Dankjewel engelen ♥

Ik hoop dat deze engelen boodschap je liefde, licht en heling mag brengen! Wil je graag elke maand een gratis engelen boodschap ontvangen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse engelen boodschap. Inschrijven kan je HIER doen ♥

Love & Light Rosanne

,
Vorig bericht
Engelen kunnen tegelijk mannelijk en vrouwelijk zijn, hoe zit het?
Volgend bericht
Wat als je het vertrouwen in de Engelen even kwijt bent..

Gerelateerde berichten

7 reacties. Reactie plaatsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu