Een boodschap van de engelen voor april

Lieve lezer,

Onlangs mocht ik weer een boodschap ontvangen van de engelen. Het is een liefdevolle boodschap die ik graag met je deel. Je kunt de engelen boodschap voor april 2019 hieronder lezen.

De boodschap van de engelen voor april:

Weet dat je goed bent zoals je bent. Stop met het verlangen naar acceptatie van anderen. Begin met het accepteren van jezelf. Het gevoel wat je zoekt kan alleen jij jezelf geven. Je bent een volmaakt kind van god, je bent precies zoals je hier mag zijn om jouw ziel de kans geeft om te leren van alles hier op aarde. Door jezelf te accepteren sta je open voor liefdevolle groei van je ziel. Veroordeel jezelf niet en laat je zorgen los. Geef je zorgen aan ons de engelen, door ons te vragen ze te transformeren naar liefde en licht. Wanneer jij jezelf accepteert precies zoals je bent, zal je de acceptie van anderen niet meer nodig hebben en zal je meer liefde, rust en vrede ervaren in jezelf.

Wanneer je iets verwacht van een ander, ga dan na wat je veracht van jezelf. Vaak zoeken wij de dingen die we nodig hebben in anderen. Geef dat wat je nodig hebt aan jezelf. Het is oké om jezelf liefde te geven. Het is oké om te nemen en het is oké om te geven. Laat het in balans zijn. Verwacht niet van anderen jouw behoefte te vervullen, verwacht dit van jezelf. Hoe meer liefde jij jezelf geeft hoe meer liefde je zult voelen en ervaren en ook hoe meer liefde je met de wereld en de mensen om je heen kan delen. Wees daarom niet bang dat het egoïstisch is om jezelf iets te geven. Wanneer jij blij bent met jezelf en alles om je heen, hoe meer je anderen te geven hebt, hoe meer licht je laat schijnen en hoe meer je kunt geven vanuit je hart! 

Wanneer je het gevoel hebt dat je wel wat energie kunt gebruiken of je een zware last met je mee draagt waarvan je niet precies weet hoe dit komt, breng dan een bezoekje aan de zee. Laat je zorgen mee stromen met het water en laat moedernatuur het voor je transformeren. Weet ook dat de zee een plek is waar je makkelijker contact met ons kunt maken door de zuivere energie van de oceaan. Sta open voor ons en laat ons je helpen je energie te zuiveren en je last over te nemen. Je mag het los laten.  

Liefs de engelen

De engelen kaarten

De engelen kaarten die ik heb getrokken bij deze boodschap zie je hieronder op de foto.

engelen boodschap april 2019

De kaarten zijn afkomstig uit het kaarten deck – Dagelijkse leiding van je engelen- Doreen Virtue

 

Love & Light, Rosanne

Mag ik je nog wat vragen? Ik zou het leuk vinden als je een reactie wilt achterlaten onderaan deze pagina wanneer je iets aan deze engelen boodschap hebt gehad. Ook zou ik het leuk vinden als je deze boodschap van de engelen wilt delen op social media via de knoppen hieronder, dankjewel! 

Heb jij je al ingeschreven voor de gratis engelen nieuwsbrief? Regelmatig ontvang je dan engelen boodschappen in je postvak! Je kan je inschrijven via de button hieronder.

engelen tekens herkennen

 

, ,
Vorig bericht
Je intentie, gedachten kracht en de engelen
Volgend bericht
Aartsengel Rafaël

Gerelateerde berichten

6 reacties. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu