Engelenkaart trekken voor jezelf

Engelenkaart trekken, hoe doe je dat? engelenkaart

Een engelenkaart trekken voor jezelf hoe werkt dat? Hoe trek je een engelenkaart voor jezelf en hoe zorg je dat je een zuivere boodschap van jouw engelen ontvangt? Ben je benieuwd hoe je engelenkaarten gebruikt? In dit artikel neem ik je mee langs de stappen om een engelenkaart voor jezelf te trekken.

Een engelenkaart trekken, we gaan een boodschap ontvangen van je engelen!

Ben je er klaar voor om een boodschap te ontvangen van je engelen? Heb je raad, leiding of steun nodig? Pak dan je kaarten set erbij en lees mee. Iedereen kan boodschappen van engelen ontvangen, ook jij! Iedereen heeft engelen om zich heen, engelen die ons graag helpen en ons graag boodschappen meegeven. Het is aan jouw hen om boodschappen te vragen en deze in ontvangst te nemen.

Engelen dagkaart trekken engelen dagkaart trekken

Iedereen kan boodschappen ontvangen van de engelen via engelenkaarten. De engelen communiceren graag met je en geven je dan ook graag een boodschap mee! Een engelenkaart trekken is een fijne manier om te communiceren met de engelen om je heen en om een boodschap van hen te ontvangen. Om een boodschap te ontvangen hoef je alleen maar open te staan voor de engelen en te luisteren naar wat ze je vertellen via jouw intuitie, je gevoel, via helderzien of helderhoren. Hoe je een engelenkaart trekt voor jezelf lees je hieronder!

Engelenkaarten

Dus geen twijfel meer, iedereen kan met engelenkaarten werken, jij ook! Wellicht heb je het al vaker gedaan en vind je het nog lastig een boodschap te ontvangen of misschien heb je nog nooit gewerkt met engelenkaarten en ga je er net mee aan de slag. Wat je nodig hebt is zijn dan natuurlijk ook engelenkaarten, hiervan zijn er vele prachtige te koop. En natuurlijk jezelf, want jij mag de boodschap in ontvangst nemen!

Voordat je begint

Wanneer je een engelen dagkaart wilt trekken voor jezelf neem hier dan even de tijd voor, maak er een fijn momentje van. Steek bijvoorbeeld een kaarsje aan en zorg voor een rustige ruimte zonder al te veel afleiding. Dit maakt het makkelijker de engelenboodschap via een engelenkaart te ontvangen.

Een engelenkaart trekken voor jezelf doe je zo:

engelenkaart Laten we beginnen! Pak je kaarten set erbij en ga lekker zitten. Communiceren met engelen is fijn, vergeet dan ook niet van dit fijne moment te genieten!

Reinigen van je engelenkaarten

Voor je begint is het belangrijk je engelenkaarten te reinigen en in te zegenen samen met de engelen. Dit doe je door een flinke klop op je stapel kaarten te geven en ze daarna allemaal even aan te raken.

Door je kaarten aan te raken stop je als het waren een beetje van jouw energie in de kaarten, waardoor de engelen de kaarten kunnen verbinden met jouw energie en zo met je kunnen communiceren. Wanneer je de kaarten allemaal hebt aangeraakt gaan we ze inzegenen met hulp van de engelen. Dit doe je door de kaarten allemaal als een waaier voor je hart te houden en het volgende te zeggen ( hardop of in gedachte):

Lieve engelen, willen jullie alstublieft deze kaarten zegenen en doordrenken met jullie liefde. Dat iedereen die in aanraking mag komen met boodschappen via deze kaarten een een heldere liefdevolle en helende boodschap mag ontvangen. Help mij alstublieft een accurate boodschap te kunnen ontvangen en deze te begrijpen, dankjewel!

Maak contact met de engelen

Leg nu je kaarten weer terug in het bakje of op tafel en vraag de engelen om je een boodschap door te geven via een engelen dagkaart. Dit kan je doen door het volgende te vragen: Lieve engelen, willen jullie mij beschermen, omringen en sturen. Willen jullie mij een duidelijke boodschap meegeven voor vandaag via een engelenkaart en help mij alstublieft deze boodschap te begrijpen, dankjewel.

Schud je kaarten

Wanneer je de kaarten hebt gereinigd en ingezegend en contact hebt gemaakt met de engelen, schud dan jouw engelenkaarten door. Vraag je engelen wat ze je vandaag willen meegeven. Wanneer je een gevoel krijgt dat je mag stoppen, stop dan! Vertrouw op dit gevoel. Je voelt wanneer je bij je kaart bent die de engelen je willen meegeven. Je voelt dit door het gevoel dat je mag stoppen of dat je het gevoelt heb dat je blijft ‘hangen’ tijdens het schudden. Ook kan het gebeuren dat er een kaart uit je set valt tijdens het schudden, pak die kaart er dan ook bij. Pak de kaart waarvan je voelt dat deze voor jou is, van de kaarten set en draai deze om. Leg de kaart eventueel voor je neer of houd de kaart tussen je handen.

Een boodschap ontvangen engelenkaart trekken

Wat was je eerste indruk? Wat was je eerste gevoel? En wat kwam er in je op en wat ging er door je heen toen je de kaart omdraaide. Was er een O ja, moment of een inzicht? Wat er door je heen gaat voordat je bewust na denkt of leest wat er op de kaart staat, dat is je intuitie waardoor de engelen met je communiceren. Oftewel de boodschap van je engelen! Wellicht zag je een beeld of hoorde je een stem, alles is goed. Ieder ontvangt een boodschap van de engelen op zijn of haar eigen manier. Vertrouw op wat je voelt!

Maak contact met de engelenkaart

Komt er niets binnen, leg dan je hand op de engelenkaart, vraag in gedachten de engelen om je te helpen de boodschap te begrijpen en de eventueel de boodschap te herhalen. Vertrouwen dan hier ook weer op je eerste indrukken en gevoelens. Wanneer je de eerste indrukken ontvangen hebt, lees dan rustig de tekst op de kaart door en bekijk de kleuren en de plaatjes van de kaart. Wat wilt de engelenkaart je meegeven? Wat zegt het voor jou? Neem je boodschap in ontvangst en geniet ervan! En vergeet natuurlijk je engelen na afloop niet te bedanken.

Tips:

Soms kan het helpen alles wat je voelt en binnen krijgt nadat je de kaart hebt omgedraaid op te schrijven, zo schrijf je het uit je gedachten en maak je ruimte in je hoofd voor eventuele andere inzichten die de engelen je willen meegeven.

Oefen!

Oefenen met de kaarten en vertrouwt raken met de manier waarop de engelen met je communiceren via de kaarten is belangrijk. Je zal zien dat het je dan steeds makkelijker af gaat een engelen dagkaart voor jezelf te trekken en een boodschap voor die dag te ontvangen naarmate je het vaker doet. Geef dan ook niet op als het niet gelijk gemakkelijk gaat.

Vertrouw op je engelen engelenkaarten

Soms krijg je een boodschap die direct herkenbaar voelt en heel passend is. Soms zal je een boodschap ontvangen die je wellicht niet direct kan plaatsen, maar de engelen je toch graag willen meegeven. Weet het is nog altijd jouw vrije wil te doen met een boodschap wat voor jou goed voelt! Maar vertrouw op je engelen en geef boodschappen de tijd om te landen wanneer ze dit niet direct doen. Vaak zul je later denken: O, dit is wat de engelen bedoelden! 

Geniet van elke engelenkaart

Elke engelenkaart is een boodschap van jouw engelen, geniet van jullie communicatie. Engelen zijn liefdevolle krachtige wezens die je heel graag willen helpen. Sta open voor hun hulp en gun jezelf regelmatig een engelen momentje en begin je dag regelmatig met een engelen dagkaart wanneer je voelt dat je het nodig hebt. Veel plezier!

Liefs Rosanne

Mag ik je nog wat vragen? Ik zou het leuk vinden van je te horen, laat gerust een reactie achter onderaan deze pagina! En voel je vrij dit artikel te delen via de social media knoppen hieronder. Ik ben je dankbaar voor je hulp!

Heb jij je al ingeschreven voor de gratis engelen nieuwsbrief? Regelmatig ontvang je dan engelen boodschappen in je postvak! Je kan je inschrijven via de button hieronder.

engelen tekens herkennen
, , , , ,
Vorig bericht
Verbinding maken met jezelf, hoe doe je dat?
Volgend bericht
Beschermengel, leer je persoonlijke engel kennen!

Gerelateerde berichten

18 reacties. Reactie plaatsen

 • Hoi Rosanne

  Hoe kom ik aan (de juiste) engelenkaarten?

  groetjes Jac

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   20 juli 2019 16:40

   Hoi Jac,

   Zelf vind ik het altijd het prettigst om mijn engelenkaarten te kopen bij een fysieke winkel. Grote boeken winkels hebben er meestal een paar, maar bij spirituele winkels vind je vele soorten. Ik laat me dan leiden door mijn intuïtie, door te kijken op welk set mijn oog als eerste valt en te voelen welke kaarten prettig voelen. Dit werkt voor mij het beste wanneer ik ze even kan vasthouden, vandaar dat een fysieke winkel mijn voorkeur heeft. En online vindt je er ook een heleboel!

   Het is altijd persoonlijk welk set past. Voel welke kaarten jou roepen. En kijk welke je aanspreken qua kleuren en uitstraling. Een tip die ik je nog wil meegeven is begin met een algemene kaartenset. Je zal zien dat er ook sets zijn gericht op een specifieker onderwerp denk aan levensdoel of bijvoorbeeld de liefde. Orakelkaarten met boodschappen van de engelen, leiding van de engelen enz. zijn vaak kaarten voor elk moment en prettig om mee te beginnen, althans dat is in ieder geval mijn eigen ervaring.

   Ik hoop dat je hier wat aan hebt!

   Liefs Rosanne

   Beantwoorden
   • Dank je wel!
    Steeds een moment van liefdevolle bezinning.
    Welke turbulentie je ook hebt op dit moment in het leven. Even voel je weer die arm om je heen!
    En engelenkaarten kunnen dit blijkbaar geven als jij t heel graag wilt of nodig hebt.
    Liefs!

    Beantwoorden
 • Hoi
  Dank je wel voor je reactie , ik ga op zoek……
  Ik had het gegoogeld maar er waren zoveel resultaten dat ik ff vastliep
  Veel liefs Jac x

  Beantwoorden
 • Jacqueline
  24 juli 2019 20:42

  Dank je wel om dit met iederen te delen

  Beantwoorden
 • Goedemorgen Rosanne,

  Ik kom nog wel eens op een paranormale beurs dus daar zou ik ook engelenkaarten kunnen kopen?

  Groetjes Marcel en een heel fijn weekend gewenst.

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   5 augustus 2019 18:14

   Hoi Marcel,

   Vaak staan er wel wat kraampjes die engelen kaarten verkopen, maar ik weet niet of dit overal zo is 🙂

   Liefs Rosanne

   Beantwoorden
 • Hoi Rosanne,

  Wat mooi om te lezen, dat je dit zo liefdevol doet.
  En voor mij precies op tijd. Ook ik twijfelde de laatste tijd aan veel dingen, waaronder het contact met mijn gids. Na een drukke periode voelde ik hem minder en dacht dat ik me er niet meer mee bezig moest houden. Wat een opluchting dit allemaal te lezen. Heel erg dankbaar!

  Vriendelijke groetjes,

  Carola.

  Beantwoorden
 • Hoi Rosanne. Wat ben ik blij om deze site tegen te komen. Hele boeiende blogs heb je geschreven en de uitleg over engelenorakelkaarten kwam op het juiste moment. Dank daarvoor.
  Ik heb nog niet alles gelezen maar ga dat zeker doen. Ik wens je veel schrijfplezier en inspiratie. ❤️

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   2 maart 2020 13:52

   Bedankt voor je lieve reactie Hjannie! En wat mooi om te horen dat je de blog voor jou op het juiste moment vond ♡

   Liefs Rosanne

   Beantwoorden
 • Saskia van de Bilt
  8 maart 2020 22:39

  Lieve Roseanne ?? Een engel geschenk ben je, ik ben al geruime tijd bezig om met engelen te communiceren en zie ze regelmatig in de wolken ?
  Dankzij jou hele mooie duidelijke site en informatie kom ik elke keer een stukje dichterbij ❤️?? Dank je wel daarvoor lieve Rosanne

  Beantwoorden
 • Nicole Massant
  4 juli 2020 16:18

  Wat ben ik blij ik ben aan Engelenkaarten geraakt. Rosanne je beschrijving hoe we de Engelenkaarten moeten gebruiken geeft me kippenvel terwijl ik ze leest. Dank je wel Rosanne dat je dit alles met ons deel., liefs

  Beantwoorden
 • Lieve Rosanne,
  Wat straalt jouw site een liefde uit. En ook je gechannelde boodschappen zijn 1 en al liefde.
  Ik was op zoek naar info over aardsengelen en dat zij frequenties of updates hiervan kunnen doorgeven. Ik kon er niets over vinden? Wat kan jij hierover zeggen?

  Ik zag wel dat er 15! Aardsengelen zijn. En ik las voor het eerst over Raziel (regenboog) die ik al vaker heb gezien in kleur maar nu pas kan plaatsen.
  En Sandalfon kende ik ook niet maar ik las dat er via muziek en geluid boodschappen doorgegeven worden.. en toen viel het kwartje bij mij. En Turqoise is helemaal mijn kleur. Zo bijzonder.
  Dankjewel dat je naar je roeping hebt geluisterd.
  Liefs Susanne

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   10 november 2020 11:48

   Hoi Susanne,

   Dankjewel voor je lieve woorden en complimenten! Ik denk dat je vraag een leuk onderwerp is voor in een blog bericht. Aartsengelen geven met hun boodschappen, helende energie en aanwezigheid veel licht en frequenties door. Ik zal er binnenkort wat ik weet delen op Het Engelen Dagboek.

   Een liefdevolle groet,
   Rosanne

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu