1. Home
  2. Het engelen ABC
  3. Edelstenen

Edelstenen ABC

Edelstenen en kristallen

Vind jij edelstenen ook zo mooi en voel jij je er ook altijd door aangetrokken? Edelstenen zijn prachtige stenen uit de natuur. Iedere edelsteen heeft zijn eigen werking en zijn eigen energie. Zo kunnen edelstenen je ondersteunen bij allerlei dingen denk aan: je energie behouden, rust in je lijf voelen of je helpen bij jezelf te blijven. De energie van edelstenen wordt vaak als helend en prettig ervaren wanneer je een passende steen hebt gevonden.

Hoe weet je welke edelsteen bij je past?

Voor iedereen is er een passende steen! Vaak word je onbewust aangetrokken door de steen die op dat moment bij jou past. Wanneer je opzoek gaat naar een steen en je oog valt op een mooie steen, voel even bij jezelf of je er blij van wordt. Pak de steen even vast en adem in keer diep in en uit. Wordt je er blij vaak, voel je de energie stromen en voelt het prettig de steen vast te houden? Wanneer het goed voelt, is het goed, vertrouw daar op!

Wanneer je jouw edelsteen gevonden hebt zal je merken dat wanneer je de steen bij je draagt dat je, je gesteund en gesterkt voelt. En dat je het prettig vindt de steen bij je te dragen.

Meer lezen over edelstenen en hun werking?

Op deze pagina vind je allerlei weetjes over verschillende edelstenen in de blog’s die ik tot nu toe over edelstenen heb geschreven. Denk aan de werking van edelstenen, de soorten edelstenen en hoe je ermee aan de slag kunt gaan. Er komen regelmatig nieuwe artikelen vol prachtige en fonkelende edelstenen energie bij!

Lees hier verder:

edelstenen
Menu