Het is even wat rustiger..

Lieve lezer van Het engelen dagboek,

Misschien was het je al een beetje opgevallen en misschien ook niet maar het is even wat rustiger op Het engelen dagboek. Komende tijd komen er iets minder nieuwe blog berichten online. Dit omdat het een hoop tijd en energie kost om te schrijven en e-mails en reacties te beantwoorden. Begrijp me niet verkeerd, ik doe het met heel veel liefde en plezier, maar ik merkte dat het me even wat minder makkelijker af ging afgelopen tijd. Voor mij een teken dat het tijd is even rustiger aan te doen.

Het vertrouwen in het leven kwijt

Het zal daarom komende tijd wat rustiger zijn op de social media kanalen van Het engelen dagboek en op de blog. Er komen komende tijd nog wel gewoon nieuwe berichten online alleen iets minder 🙂

Liefs Rosanne

Vorig bericht
Engelen zijn liefdevolle goddelijke lichtwezens!
Volgend bericht
Engelen boodschap voor oktober

Gerelateerde berichten

1 reactie. Reactie plaatsen

 • Nicole Lintermans-van der Loo
  2 oktober 2019 16:33

  Lieve engelen
  Ik kom ook net uit een heel erg zwaar onderzoek uit het ziekenhuis van een hele week lang.dus doe ik het ook wat rustiger aan om weer helemaal in mezelf terug te komen met jullie.maar toch zeker mijn complimenten.
  Liefs nicole

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu