Je intentie, gedachten kracht en de engelen

Intentie intentie

Intentie heeft een krachtige energie. Onze intentie wordt ook wel een voornemen genoemd om ‘iets’ te gaan doen. Wat is jouw intentie bij alles wat je doet? Op een liefdevolle en zachte manier naar de wereld kijken? Bij jezelf blijven of het goede zien in alles om ons heen? Je intentie kan ook veel concreter zijn dat dat. Denk maar aan het willen bereiken van een doel! Dagelijks doen, denken en handelen wij mensen hierop op aarde met een bepaalde gedachten over het gene wat we doen, zeggen en denken. Maar wat is de kracht van ons denken en onze intentie?

Krachtige energie

Je intentie is een krachtige energie, die wanneer het stroomt met jouw ziel recht vanuit je hart komt. Wanneer iets uit je hart, uit je ziel en je ware zelf komt kan het niet anders dan dat jouw intentie een liefdevolle energie bezit. Naar jezelf, anderen en de wereld om je heen. Intentie is een ontzettend krachtige manifestatie energie die onze gedachten kracht nog meer kracht bij zet.

Gedachten kracht en intentie

Dagelijks denken wij ontzettend veel, heel de dag door stroomt ons hoofd vol met gedachten. Gedachte zijn letterlijk energie. Energie die ons een bepaald gevoel geeft. Wanneer je denken negatief zal je ook een negatief gevoel ervaren. Wanneer je denken positief is zal je ook een positief gevoel ervaren. Dit klink zo heel makkelijk, ik weet dat het in de praktijk niet altijd zo makkelijk is, maar toch is het goed je bewust te zijn van de kracht van je gedachten.

Onze gedachten zijn scheppers van onze werkelijkheid en de realiteit waarin we leven. Op alle vlakken in je leven. Wanneer jij jezelf vooral bekritiseerd zal dit het vertrouwen in jezelf geen goed doen. Wanneer jij jezelf aanmoedigt zal je steeds meer in je kracht komen te staan. Wij mensen zijn geneigd onze aandacht vooral te richten op het negatieve in ons leven, op dat wat we anders willen en nu niet is zoals we zouden willen.

Wat je aandacht geeft groeit. Welke gedachten jij voed, zijn de gedachten die je laat groeien. Ga meer eens na bij jezelf, hoe meer jij iets aandacht geeft, hoe meer je het om je heen lijkt te zien.

Wees je eigen coach!

Wees lief voor jezelf, geloof in jezelf en moedig jezelf aan. Weet dat jij altijd het beste doet voor wat je op het moment kan. Je kan later in je leven iets op een andere manier aanpakken, maar je bent dan ook al later in je leven, dus gegroeid! Wees mild voor jezelf en weet dat het leven hier op aarde een leerweg is een proces. Een proces waarin je mag leren te houden van jezelf en jezelf te omarmen. Wees daarom niet die strenge leraar die jezelf vooral vertelt wat er niet goed is, maar wees die leraar die in je gelooft, het beste met je voor heeft en jouw kracht en talenten ziet. Wordt vrienden met jezelf en wees je eigen coach!  

Je kunt nou eenmaal niet veranderen wie je bent, je kan alleen groeien en dat kan alleen wanneer jij jezelf die ruimte geeft om te groeien.  

 

Belang van intentie intentie

Wat in jouw intentie? Wat zeg jij elke dag tegen jezelf en met wat voor gevoel stap jij uit bed in de ochtend? Sta eens stil bij je intentie en bij wat je vandaag wilt ervaren. Door op te staan met een positieve en krachtige intentie zoals bijvoorbeeld: ‘ik richt me vandaag op het positieve’ of ‘ik kijk vandaag met aandacht naar al het mooie om me heen’, kom je veel verder dan wanneer je denkt: ‘pfff weer een dag, daar gaan we weer..’.

Het is oké, je bent mens en niet elke dag hoeft en prachtige wonderlijke dag te zijn. Oké liever wel natuurlijk, maar bloemen bloeien ook niet heel het jaar en dat maakt het ook niet minder mooi! Verwacht niet te veel, laat los en begin je dag zonder al te veel te focussen met een positieve intentie en kijk eens wat het voor je doet!

Je verwachting los laten is belangrijk omdat je zo de energie de kans geeft om te stromen en je te verassen. En je ook jezelf minder snel zal bekritiseren doordat je geen torenhoge onrealistische verwachtingen hebt. Weet dat intentie ontzettend krachtig is, en dat het wanneer het uit je hart komt hele liefdevolle schepping energie is. Deze energie zal jouw helpen je dag positief vorm te geven, je vertrouwen te geven en je de kans geven de wonderen van het universum te zien waarin we leven.

De kracht van woorden

Woorden zijn energie, bezitten kracht en hebben een bepaalde vibratie en frequentie. Wanneer jij negatieve woorden gebruikt over jezelf, de wereld en jouw leven dan beïnvloed de energie van jouw worden je ervaring hier op aarde.

Woorden zijn een ontzettend krachtig middel om je leven positief te veranderen. Door positieve en liefdevolle gedachten te creëren beïnvloed je jouw leven met de positieve energie van jouw gedachten. De kracht van de woorden die je gebruikt kan je letterlijk voelen. Ga maar eens voor de spiegel staan en zeg tegen jezelf: ‘Je ziet moe uit’, grote kans dat je jezelf direct moe voelt en je de energie uit je lijf voelt stromen. Wanneer je tegen jezelf zegt: ‘je hebt een mooie glimlach’, voel je jezelf direct anders! Je voelt je energie meer stromen en het voelt vele malen prettiger om positief tegen jezelf te praten.

Soms is het niet makkelijk je woorden en gedachten in één keer om te gooien en aan te passen. Begin klein, elke sta is er één vooruit! Wees hierin aardig voor jezelf en geef jezelf wat tijd. Heb vertrouwen in jezelf. Je kan het want je bent een prachtig wezen van het goddelijke licht van de bron!

intentie

Het rijst experiment

Er is een prachtige onderzoek gedaan door Dr. Emoto naar de kracht van onze woorden en de kracht van gedachten. Een experiment dat je op een prachtige manier laat zien hoe krachtig je eigen woorden en gedachten zijn is het: rijst experiment.

Zelf heb ik dit experiment ook eens gedaan en het is heel krachtig te zien wat je eigen woorden kunnen doen met rijst. Waardoor je heel goed gaat beseffen wat woorden en intentie van je gedachten met jezelf en de wereld om je heen doen!

Wat er gebeurt tijdens dit experiment is dat er potjes met gekookte rijst gevuld worden en dan voor ongeveer een maand steeds tegen het ene potje liefdevol en positief wordt gesproken en tegen de andere potje precies het tegenovergestelde en dus negatief en niet liefdevol. Je ziet naar mate de dagen vorderen de rijst in het ‘liefdevolle’ potje helder blijft net zoals toen de rijst er in is gestopt. In het ‘negatieve’ potje ontstaat steeds meer schimmel op de rijst.

Het is jaren gelden dat ik dit experiment thuis zelf ook heb gedaan en toen verwachte ik er niet veel van, maar het resultaat was wonderbaarlijk! Voor mij op dat moment ook precies wat ik nodig had, de bevestiging dat wij krachtige scheppers zijn van onze werkelijkheid. Van dit experiment staan er vele filmpjes online op bijvoorbeeld Youtube en zijn zeker de moeite waard om op te zoeken en te bekijken. Of probeer het experiment zelf ook eens, het is echt heel bijzonder te zien wat de kracht is van je eigen woorden en gedachten!

Water kristallen experiment

Ook is er door Dr. Emoto een experiment/onderzoek gedaan naar de invloed van woorden op de kristallen van water. Hierbij zie je dat de structuur van water kristallen verandert naar de energie van geluiden en woorden. Je ziet dat negatieve woorden de structuur van het water niet ten goede komt. Wij mensen bestaat voor een groot deel uit water, wat zullen de woorden dan met ons doen? Dit onderzoek is weer een prachtige manier om te zien wat voor kracht onze gedachten hebben en wat de invloed is van de woorden de we gebruiken. Er staat hiervan ook vele filmpjes online op Youtube, zeker de moeite waard om eens op te zoeken!  

Acceptatie geeft rust, rust geeft ruimte en ruimte geeft mogelijkheden. De mogelijkheden om jezelf tot bloei te laten komen en te kunnen doen waarvoor je hier bent.

Wat de engelen zeggen over intentie en gedachte krachtgedachten kracht en intentie

De engelen geven mij regelmatig boodschappen over het belang van een zuivere intentie en gedachten. Ze laten me regelmatig weten dat een zuivere intentie ons meer in contact brengt met ons hart en ons levensdoel. De engelen geven ook regelmatig aan dat wanneer wij onze zuivere intentie volgen we onze frequentie en energie verhogen waardoor onze engelen ons makkelijker kunnen bereiken en kunnen begeleiden. Door onze verhoogde frequentie zijn we dan beter in staat engelen tekens en engelen liefde te zien en te ervaren. Engelen helpen je graag. De engelen kunnen je helpen stappen aan te reiken om je gedachten te verfraaien. Je kunt hierbij gerust je engelen of de aartsengelen om hulp vragen, je zal zien dat het dan een stuk makkelijker gaat of dat ze je stappen en tekens aanbieden die je hierbij helpen.

Wet van aantrekkingskracht

De spirituele wet, de wet van aantrekkingskracht is altijd aanwezig en geldt altijd. De wet van aantrekkingskracht vertelt ons dat, dat wat wij uitzenden via onze gedachten, via onze woorden, onze intentie en onze energie ook is wat we aantrekken. Wat je aandacht geeft groeit en wat je uitzend trek je aan. Door de bewust te zijn van de wet van aantrekkingskracht wordt je, je ook bewust van het belang van jouw woorden, je intentie en je gedachten. De gedachten over jezelf en over jouw leven. Ga eens na bij jezelf wat je gedurende een dag allemaal denkt en buig je negatieve en bekritiseerde gedachten om naar positieve en aanmoedigende gedachten! De wet van aantrekking kracht zal dan meer positiviteit en meer zelfvertrouwen op je pad brengen.

Manifestatie

Je zou kunnen zeggen dat wij mensen met onze gedachten en onze intentie heel de dag aan het manifesteren zijn. We manifesteren met onze binnenwereld onze buitenwereld. Hoewel een groot deel van onze gedachten via ons onderbewuste door ons hoofd gaan kan je jouw bewuste gedachten bewust inzetten om dat waarvan je meer wilt in je leven aan te trekken. Denk aan liefde voor jezelf, meer zelfvertrouwen en bijvoorbeeld beter contact met de engelen om je heen. Hoe bewuster jij positiviteit in je leven brengt door je gedachten kracht en je intentie positief in te zetten, hoe positiever je onderbewuste ook zal worden. Dit werkt allemaal door. Dit gaat niet van de één op andere dag en heeft soms wat tijd nodig. Gun jezelf die tijd en zet elke dag een kleine stap, je zal er veel voor terug krijgen!

Vraag je engelen om hulp intentie en gedachten kracht

Wanneer je jouw gedachten wilt verfraaien is aartsengel Jofiël de aartsengel die je hierbij om hulp kunt vragen. Ook kan je natuurlijk jouw beschermengelen en de engelen om je heen vragen. Of vragen of ze je engelen teken willen geven die je kan helpen en ondersteunen.

De engelen vertellen me vaak over het belang van onze gedachte en de kracht hiervan. Ze hebben me regelmatig aangegeven dat de wet van aantrekkingskracht een altijd geldende spirituele wet is waarvan we ons bewust mogen zijn. Vraag de engelen gerust of ze je willen helpen het positieve te zien en om met liefde te kijken naar jezelf en alles om je heen. Met hun liefdevolle energie helpen ze je hierbij heel graag!

Je kan je engelen op verschillende manieren om hulp vragen. Gewoon hard op of in gedachte. Zorg dat het vanuit je hart komt. Vraag om hulp met een zuivere intentie en voor jouw hoogste goed! Zo is je vraag en het gebed naar je engelen en naar god het aller krachtigst. De engelen staan altijd voor ons klaar, ook voor jou!

De kracht van jouw intentie

Voel met je hart. Voel wat jij graag wilt en wat de werkelijke intentie in van je hart. De werkelijke intentie van je ziel is altijd liefdevol en altijd om jou als mensen te helpen groeien en jou te begeleiden op je levenspad. De kracht van een intentie uit het hart is ontzettend groot omdat hier een sterk verlangen vanuit je ziel achter zit. Wil je jouw gedachten kracht inzetten om iets te manifesteren doe dit dan met een intentie vanuit je hart. Deze intentie is vele malen krachtiger dan iets willen op materialistisch niveau. Geloof in jezelf en vertrouw op je innerlijke kompas!

Je bent een schepper!

Wij mensen hebben allemaal een stukje van de prachtige en krachtige goddelijke vonk in ons! We zijn mede scheppers van ons leven en van de wereld om ons heen. Door positief in het leven te staan en jezelf te omarmen zoals je bent zoals je positiviteit aantrekken en om je heen creëren. Vertrouw op jezelf en je goddelijke vonk! Je bent een prachtig kind van god.

Liefs Rosanne

Mag ik je nog wat vragen? Ik zou het leuk vinden van je te horen, laat gerust een reactie achter onderaan deze pagina! En voel je vrij dit artikel te delen via de social media knoppen hieronder. Ik ben je dankbaar voor je hulp!

Heb jij je al ingeschreven voor de gratis engelen nieuwsbrief? Regelmatig ontvang je dan engelen boodschappen in je postvak! Je kan je inschrijven via de button hieronder.

engelen tekens herkennen
, , , , ,
Vorig bericht
De engelen van creativiteit
Volgend bericht
Een boodschap van de engelen voor april

Gerelateerde berichten

3 reacties. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu