Intuïtief engelenkaarten kopen die bij je passen, hoe doe je dat?

Engelenkaarten kopen, hoe kies je intuïtief een card deck uit?

engelenkaarten kopen

Er zijn heel veel prachtige engelen kaarten sets te koop, hoe kies je intuïtief een kaarten set uit die bij je past? Wil je graag een engelenkaarten kopen en vind je het lastig de juiste kaarten set te kiezen voor jou? Lees dan mee, ik help je op weg!

Waar kan je engelenkaarten kopen?

Regelmatig krijg ik vragen over waar je engelenkaarten kunt kopen. Hoewel ik persoonlijk zelf graag de kaarten voel en dan ook in een fysieke winkel koop zijn ze natuurlijk ook online te koop. Doe vooral waar jij je prettig bij voelt. Online vind je ontzettend veel webshops die ze aanbieden. Als je liever naar een fysieke winkel gaat, neem dan een kijkje bij een spirituele winkel. Vaak hebben deze winkels een mooi aanbod engelenkaarten en zijn er ook inkijkexemplaren waardoor je de kaarten even kunt voelen en kunt zien. Ook bij grote boekhandels kom ik vaak engelenkaarten sets tegen. Mijn ervaring is wel dat boekhandels vaak een kleiner aanbod kaarten sets hebben dan de meeste spirituele winkels.

Hoe kies je je een engelenkaarten set uit die bij je past?

Wanneer je rond kijkt voor een mooi en fijn kaarten set om mee te werken zul je al snel zien dat er veel sets zijn. Wanneer je het ook lastig vind om te kiezen, laat je dan leiden door je intuïtie! Je intuïtie zal je leiden naar de kaarten set die bij je past. Om dit te kunnen doen deel ik hieronder een aantal tips met je. Wel wil ik voor we naar de tips gaan meegeven dat ik schrijf vanuit mijn eigen ervaring en wat ik fijn vind, volg vooral wat goed voelt voor jou!

Een kaarten set kiezen intuïtief engelenkaarten kopen

Wanneer je net begint met het werken met engelenkaarten is het fijn een wat algemener card deck te kiezen. Er zijn bijvoorbeeld decks  en sets die specifiek gericht zijn op bijvoorbeeld je levensdoel of het ontvangen van boodschappen van overleden dierbaren. Toen ik zelf mijn eerste kaarten set kocht vond ik een algemener kaarten set erg fijn om mee te beginnen.

Vaak hebben de algemenere kaarten set prachtige boodschappen voor bijvoorbeeld elke dag en ook kan je er prachtige engelenkaart leggingen mee doen. Wat ik met algemener vooral probeer te zeggen is dat ze voor meerdere doelen gebruikt kunnen worden. Denk aan een dagkaart voor jezelf trekken, een vraag stellen via de kaarten aan de engelen en ook engelen reading geven. Je kan er van alles mee, daarom vond ik het fijn er mee te beginnen en er nog steeds mee te werken. Zo kon ik kijken wat ik een fijne manier vond om ze te gebruiken. En nog steeds zijn dit soort decks mijn favoriet om mee te werken. Vaak hebben ze titels als orakel, engelen boodschappen en ook zijn er van aartsengelen energie prachtige kaarten set te koop.

Wat wil je van de kaarten?

Wanneer je een kaarten set koopt om regelmatig een engelenkaart voor jezelf te trekken dan is een card deck met boodschappen over allerlei onderwerpen meer geschikt dan bijvoorbeeld een deck gericht om je levensdoel. Bepaal vooraf wat je wil van je kaarten. Zo vallen er waarschijnlijk al een paar af die voor jou op dat moment wellicht wat minder geschikt zijn.

Intuïtief kiezen

Wanneer je een kaarten set koopt is het belangrijk dat je er een goed gevoel bij hebt. Wanneer je het gevoel hebt dat de kaarten niet bij je passen vertrouw daar dan op. Vaak worden we onbewust al naar je juiste kaarten getrokken door. Denk aan kleuren die je aanspreken, de plaatjes die je aanspreken of een fijn gevoel wanneer je de kaarten vasthoud.

Vragen die jezelf kunt stellen die je op weg kunnen helpen:

engelenkaarten kopenVind je het lastig om intuïtief te kiezen? De vragen hieronder kunnen je op weg helpen. Je kunt deze vragen aan jezelf stellen om erachter te komen wat goed voelt en naar welke engelenkaarten je intuïtieve voorkeur gaan.

Op welke kaarten set viel mijn oog als eerste?

Spreken de kleuren je aan?

Hoe voelen de kaarten wanneer je ze vasthoud?

Spreken de plaatjes je aan?

Laat de antwoorden tot je komen. Adem een rustig in en uit en voel. Wat komt er als eerste in je op? Vertrouw op je eerste indruk! Vaak is dit je intuïtie en je gevoel voordat je gedachten aanbod komen als je erover na gaat denken. Belangrijk is te vertrouwen op je eerste gevoel en indruk, vaak is dit juist! Dit is denk ik de belangrijkste tip die ik je kan meegeven. Vertrouw op je gevoel. En wat was je eerste indruk van de engelenkaarten toen je ze zag of vasthield. Laat los wat je denkt te moeten, vertrouw op dat wat past en goed voelt bij jou.

Vraag de engelen gerust om hulp!

Vind je het toch nog lastig af te gaan op je intuïtie? Vraag dan gerust de engelen of je beschermengel om hulp. Een voorbeeld voor hoe je je beschermengel om hulp kunt vragen om je te leiden naar een passend kaarten set voor jou deel ik hieronder met je. Pas de affirmatie gerust aan als dit beter voelt voor jou. Doe altijd wat voor jou goed voelt!  

 

Lieve beschermegel, help en leid mij alstublieft naar een kaarten set die bij mij past en goed is voor mij op dit moment in mijn leven. Help me alstublieft op te merken wanneer ik het juiste card deck zie of laat me voelen wanneer een card deck bij me past. Dankjewel! 

 

Heb je een mooi set engelenkaarten aangeschaft en ben je benieuwd hoe je een engelen kaart voor jezelf kunt trekken? Neem dan hier eens een kijkje: Engelenkaart voor jezelf trekken. Ik leg je uit hoe je een engelenkaart voor jezelf kunt trekken en hoe je je kaarten energetisch kunt reiningen voor gebruik. Ik hoop dat dit je mag helpen bij het vinden van engelenkaarten!

Warme engelen groet,

Rosanne

Deel gerust jouw ervaring of gevoel hieronder deze blog, ik vind het altijd leuk om van je te horen! En voel je vrij dit artikel te delen via de social media knoppen hieronder. Ik ben je dankbaar voor je hulp!  

Wil je graag elke maand een engelen boodschap in je postvak ontvangen? Je kan je hieronder GRATIS inschrijven. Elke maand ontvang je dan een engelen boodschap in je postvak! ♥

engelen tekens herkennen
Menu