Herken jij de liefdevolle raad van je beschermengel?

Je ontvangt meer liefdevolle raad van je beschermengel dan je denkt!

liefdevolle raad van je beschermengel

Onze beschermengelen doen altijd hun best ons te helpen. Zo geven ze ons regelmatig liefdevolle raad. Raad die we niet altijd opmerken als hulp, raad of een boodschap van onze beschermengel. Wanneer we aan raad van onze engelen denken, denken we vaak aan hele heldere boodschappen van het licht en ja, dit gebeurt en komt regelmatig voor. Maar het komt veel vaker voor dat onze beschermengel ons liefdevolle raad geeft via ons gevoel, via onze intuïtie en onze binnenwereld. Ik denk dat je vast wel eens hebt meegemaakt dat je na iets te hebben gedaan of gezegd ineens een ongemakkelijk gevoel kreeg vanbinnen. Een gevoel dat het je bijvoorbeeld toch niet helemaal lekker zit. Wanneer dit zo is, is er een grote kans dat je beschermengel je wat wilde vertellen met dit gevoel. Je beschermengel communiceert dan ook heel vaak met je via je gevoel.

Een les in liefde en licht

Heb je bijvoorbeeld weleens eens een vervelend gevoel gehad vanbinnen door iets wat je tegen iemand gezegd hebt of misschien regelmatig tegen jezelf zegt? Weet dan dat je beschermengel je via dit gevoel iets probeert te vertellen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je beschermengel je wil meegeven soms begripvoller of milder te zijn, minder hard te reageren of met meer liefde te kijken naar een situatie. Of liefdevoller te handelen naar een ander of naar jezelf. Je kan zo’n gevoel zien als een liefdevolle les van je beschermengel. Een les in liefde en licht.

Een kans het volgende keer anders te doen

Maar naast een vervelend of ongemakkelijk gevoel nadat je bijvoorbeeld boos was op iemand zijn er natuurlijk nog veel meer van dit soort voorbeelden die we allemaal meemaken. We zijn tenslotte allemaal mensen die hier op aarde zijn om te leren, te ontwikkelen en om te groeien. En hoewel ik het hierboven heb over vervelende gevoelens, werkt dit natuurlijk ook zo met fijne gevoelens. Ook via een fijn gevoel, een gevoel dat deuren als vanzelf voor je opengaan of het gevoel dat je vanbinnen een vreugde sprong maakt geeft je aanwijzingen van je beschermengel. Via je gevoel helpt je beschermengel je altijd. Wanneer je ervoor openstaat zal het je altijd inzichten brengen.

herken hulp van je beschermengel

Zo kan het zijn dat jij een ongemakkelijk gevoel hebt nadat je bijvoorbeeld ergens hebt gesolliciteerd naar een nieuwe baan. Een baan waarvan je vindt dat het goed is om te doen maar je niet weet of je het ook wel wilt. Je beschermengel kan je wellicht duidelijk willen maken dat dit niet jouw weg is. Of een ander voorbeeld; dat je, je geduld even verliest tegenover een ander, een kind, dier of een ander leven wezen waarna je een ongemakkelijk gevoel ervaart. Weet dan dat het je beschermengel is die door jou heen werkt en je wat wilt laten weten. Het kan ook zijn dat je, je ongemakkelijk voelt tegenover de natuur wanneer je er niet zuinig op geweest bent. Zo kan het in iedere situatie voorkomen dat je beschermengel en de lichtwezens om je heen met je communiceren en je wat proberen mee te geven via je eigen gevoel en je binnenwereld.

Je beschermengel oordeelt niet

Wat ik via deze tekst vooral hoop mee te geven is dat engelen en lichtwezens om ons heen ons op zo veel verschillende manieren helpen en begeleiden. Ze geven ons zoveel meer raad dan we vaak denken en doorhebben. En ze communiceren op vele verschillende manieren met ons, zo ook via onze gevoelens. Maar weet en onthoud ook dat je beschermengel er altijd voor je is, altijd van je houd en je nooit zal veroordelen. Wees daar niet bang voor, je beschermengel ziet jouw ziel voorbij het menselijk ego en weet dat je in je kern liefde bent.

Veroordeel jezelf daarom ook niet voor iets waarvan je wellicht spijt hebt of liever anders had aangepakt. Zie het als een kans om iets anders te doen of de volgende keer juist anders te doen. En hoe mooi is het dat wanneer we dit zelf zo nu en dan vergeten, onze beschermengelen er zijn en ons hier liefdevol op wijzen! Volg je gevoel en de liefdevolle raad van je beschermengel. Het zal je helpen groeien. Het zal je ziel helpen ontwikkelen om met een liefdevollere blik te leven en te geven.

 

Ik hoop dat je wat aan dit artikel hebt gehad! Laat onder aan dit artikel gerust een berichtje achter, ik vind het altijd leuk van je te horen. 

Liefs Rosanne

Heb jij je al ingeschreven voor de gratis engelen nieuwsbrief? Regelmatig ontvang je dan engelen boodschappen in je postvak! Je kan je inschrijven via de button hieronder.

engelen tekens herkennen
, ,
Vorig bericht
Engelen boodschap voor september 2020
Volgend bericht
Engelen boodschap voor oktober 2020

Gerelateerde berichten

7 reacties. Reactie plaatsen

 • hoi ben op deze site terecht gekomen en ben rustiv aan t lezen met een kriebel in me buik ….
  Toen mijn oma op haar sterfbed lag zag ze haar moeder haar man maar ook iemand met een zoals ze dat zelf zei: een bandje op zijn of haar hoofd . Een rij met mensen stond er ook . Ze vroeg ons of al die mensen nog voor haar waren . Wie is de persoon met het bandje .
  Vriendelijke groet petra

  Beantwoorden
 • dankjewel lieve levende engel

  Beantwoorden
 • Lieve lieve engel, hoe kan ik jou bedanken voor de inzichten om de terug blik te zien wat haar uitkomsten zijn geworden. Ik wil vragen stellen waarom?; en begrijp dat niets of iets alles zijn reden heeft om ook geen oordeel en hard naar mijn zelf te zijn. In dit leven is alles dat leeft ademt in het nu van schoonheid, liefde en kracht goed genoeg is voor mij.
  Dankjewel lieve Engel voor je bemoediging in dit leven.
  dankjewel dankjewel

  Beantwoorden
 • Hi,
  Kan het dat je ze ook ziet?

  Groeten Mirelle

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   23 januari 2021 12:01

   Dat kan zeker Mirelle ♥ Engelen kunnen op verschillende manieren verschijnen, als puur licht, orbs en ook als engelen zoals we ze van plaatjes kennen.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu