Munten vinden, de spirituele betekenis van munten op je pad!

Munten vinden betekenis munten vinden betekenis

Vind jij regelmatig munten en ben je benieuwd naar de spirituele betekenis hiervan? Wanneer je een munt vindt met een betekenis dan voel en weet je vanbinnen dat deze voor jou is. Dat deze munt niet voor niets jouw pad kruist. Vertrouw op de boodschap die op dat moment binnenkomt! Als je het voelt en weet in je hart, vertrouw er dan op dat het een liefdevol teken van hulp, liefde en steun op je pad is. Het vinden van munten kan dan ook een teken zijn van de engelen die je graag wat willen laten weten. Lees je mee?

De betekenis van het vinden van munten

Engelen laten graag tekens achter om te laten weten dat ze er zijn. Zo ook muntjes. Muntjes om je te laten weten dat ze er zijn en dat je gesteund en geliefd wordt en soms om een andere reden. Zo kunnen munten je een gevoel van overvloed te geven. Munten staan vaak ook symbool voor overvloed.

Je hebt vast wel eens zo’n prachtige afbeelding van een engel voorbij zien komen met een stroom energie van munten uit een soort kelk. Munten die symbool staan voor overvloed. Hoewel het munten zijn die deze boodschap kunnen brengen kan het overvloed op meerdere vlakken betekenen. Denk aan een overvloed aan liefde, financiële overvloed, overvloed aan hulp of bijvoorbeeld overvloed aan wijsheden op je pad.

Het vinden van een munten kan dan ook verschillende betekenissen hebben en voor ieder weer een andere boodschap in zich dragen. Wanneer de munt die je mag vinden een boodschap bevat ontvang je de boodschap vaak direct na het vinden van een munt. Je krijgt dan vaak een bevestiging, raad, een inzicht of een bepaald gevoel vanbinnen. Voor ieder zal dit weer iets anders zijn. Sta open voor de boodschap voor jou wanneer je een munt mag vinden. 

Vertrouw!

munten vinden betekenis Wanneer dit gevoel van herkenning, bevestiging en inzicht door een liefdevol teken van je engelen tot je mag komen bedank je engelen dan! En vertrouw op het gevoel wat je kreeg toen je het teken ontving. Vaak is je eerste gevoel juist en hoe meer tijd we krijgen na te denken over of het wel echt een teken was hoe meer je gaat twijfelen. Vanaf hier wil ik je meegeven: ‘Twijfel niet aan jezelf, maar vertrouw op jezelf, je gevoel en de liefde van de engelen om je heen!’

Wanneer je graag meer wilt lezen over engelen tekens en welke tekens engelen allemaal op je pad kunnen brengen? Neem dan ook hier eens een kijkje: Engelen tekens, hoe herken je tekens en signalen van je engelen?

Ik hoop dat je wat aan dit artikel hebt gehad.

Lieve engelen groet,

Rosanne

Mag ik je nog wat vragen? Ik zou het leuk vinden van je te horen, laat gerust een reactie achter onderaan deze pagina! En voel je vrij dit artikel te delen via de social media knoppen hieronder. Ik ben je dankbaar voor je hulp!

Heb jij je al ingeschreven voor de gratis engelen nieuwsbrief? Regelmatig ontvang je dan engelen boodschappen in je postvak! Je kan je inschrijven via de button hieronder.

engelen tekens herkennen

 

Menu