Over Het engelen dagboek

Wat leuk dat je meer wilt weten over ‘Het engelen dagboek’! Mijn naam is Rosanne en ik ben het gezicht achter ‘Het engelen dagboek’. Al een aantal jaar werk ik met heel veel verwondering en plezier met de Engelen. Iets waar ik erg dankbaar voor ben en waar ik je graag meer over vertel, lees je mee?

Het idee om met ‘Het engelen dagboek’ te beginnen is mij ingefluisterd door de engelen. De engelen gaven mij het idee voor Het engelen dagboek toen ik mijn werk met de engelen op een lager pitje had gezet. Ik zat toen der tijd niet lekker in mijn vel en was eigenlijk helemaal niet bezig met engelen. Eerlijk gezegd was ik door alles wat er in mijn leven was gebeurd het vertrouwen in de engelen een beetje kwijt…

Ik zat er eigenlijk een beetje doorheen en het was een doolhof in mijn hoofd waar ik maar niet uit leek te komen… Tot ik s’nachts bezoek kreeg van mijn engel. Compleet onverwacht, omdat ik al lange tijd geen contact meer had gezocht met mijn engelen. Ze vertelde me dat ik weer mocht gaan schrijven, bloggen en creëren. Iets wat ik in het verleden altijd met heel veel plezier had gedaan, maar toen helemaal niet meer deed.

Mijn engel gaf me een compleet idee. Zo kreeg ik direct een naam voor mijn website, een plaatje over hoe het eruit mocht zien en een dosis inspiratie voor het schrijven van artikelen en blog berichten. Ik had gelijk een hoofd vol ideeën. Hoewel de inspiratie stroomde weet ik ook nog heel goed dat ik best een beetje schrok van deze mededeling. Ik vroeg me ook af waar dit zo ineens vandaag kwam. En toch voelde het tegelijkertijd het ook gewoon heel goed en vertrouwt.

De volgende ochtend was ik dan ook best wel in de war. ‘Hoe kon ik nou weer gaan schrijven over engelen ‘, waren mijn gedachte. Ondanks dat ik er op een bepaald niveau flink door van slag was, leek het idee op een of andere manier al geland te zijn in mijn hoofd en in mijn lijf. Dit was wat ik ging doen en dit was wat ik al die tijd kwijt was… Ik wist precies wat ik wilde en hoe ik het wilde. Het duurde dan ook niet lang voordat mijn vingers weer als een gek over het toetsenbord van mijn laptop gingen en mijn eerste blog over engelen weer een feit was.

Mijn vertrouwen in de engelen kwam weer terug doordat het bezoek en en de boodschap van mijn engel mij uit mijn negatieve spiraal hadden getrokken. Ik had weer plezier, ervoer weer flow en was voor het eerst sinds tijden weer opgewekt en vol energie.

Sinds ik de engelen weer heb toe gelaten in mijn leven, hun raad en inspiratie volg ben ik ook gaan begrijpen waardoor het voor mij een hele vervelende tijd is geweest. Niet makkelijk om onder ogen te zien, maar wel heel helend. Ik ben de engelen dan ook elke dag dankbaar dat ze me hebben geholpen door mij weer mijn ware pad aan te reiken. Het pad waar ik even van af was gedwaald.

Met heel veel plezier geef ik nu via ‘hetengelendagboek.nl’ boodschappen van de engelen door die ik mag ontvangen. In de hoop dat ze de lezers mogen helpen tijdens hun levensreis hier op aarde. En ook vertel en deel ik mijn ervaringen over hoe je engelen hulp kunt toelaten in je leven.

Zie ik je op de blog pagina?

Liefs Rosanne

over het engelen dagboek
Menu