Overvloed, weet dat je al een rijk mens bent!

Wat is overvloed?

Is overvloed enkel financiële rijkdom of is het veel meer? Volgens het woordenboek betekent overvloed: ‘Een hoeveelheid die groter is dan nodig.’

Je bent rijk geboren!

Weet dat je rijk ben geboren. Rijk kan betekenen dat je een hoop geld om de bank hebt staan, maar rijk zijn kan je ook heel anders zien. Begrijp me niet verkeerd, ik begrijp dat geld het leven makkelijker kan maken, maar ik geloof dat rijkdom gaat om ervaringen, om veel meer dan geld..

Je bent als mens rijk geboren! Rijk door de mogelijkheden die ervoor je open liggen. Rijk door je familie, door de vrienden, de liefde, de dieren, de natuur en de engelen om je heen. Je hebt als mens zoveel mogelijkheden die we vaak door onze vaste gewoontes niet kunnen zien of door onze angsten niet durven te benutten. Weet dat je echte rijkdom gaat ervaren door angsten los te laten, door jezelf te omarmen en je mogelijkheden te benutten. Je gaat het ervaren door in jezelf te geloven, te geloven in je eigen kunnen en in wie je bent. En vergeet ook niet dat je het ervaart wanneer je jezelf toestaat met liefde te kijken naar alles en iedereen om je heen. Er is zoveel meer overvloed om ons heen, veel meer dan we vaak op het eerste gezicht denken!

Je bent liefde en licht

Weet dat je rijkdom in je hebt. In je ervaringen, je talenten, je dromen en de liefde om je heen. Weet dat er altijd heel veel liefde om je heen is. Ook wanneer je het even niet kunt voelen. Je bent liefde, je bent licht en er wordt door de engelen, door je dierbaren en door het goddelijke zo ontzettend veel van je gehouden. Dat is ook een vorm van overvloed toch?

Leven in overvloed overvloed

Leven in overvloed in veel meer dan leven in financiële rijkdom. Het is leven vanuit liefde, vanuit verbinding en vanuit liefde voor jezelf en je omgeving. Ik ben van mening dat dat echte overvloed is. Jouw ervaringen maken je rijk. Al jouw fijne en mooie momenten die je tot nu toe hebt mogen ervaren maken je rijk! Om de overvloed op je pad te zien zal je jezelf en je hart ervoor moeten openstellen. Openstellen voor de liefde op je pad. Voor de innerlijke leiding die er altijd is en moeten vertrouwen op jezelf.

Manifestatie kracht van gedachten

Ik begrijp dat meer geld en financiële overvloed dingen vaak zoveel makkelijker kan maken. Tuurlijk is het dan makkelijker alleen te doen wat je leuk vindt en tuurlijk neemt het vaak een hoop zorgen en gedoe weg. Weet dan dat financiële overvloed net zo goed liefde kan zijn en eigenlijk ook is. Dat wanneer jij vanuit liefde gaat denken, oftewel vanuit overvloed in plaats vanuit tekorten en frustratie zal je automatische meer financiële overvloed aan trekken. Wat je aandacht geeft groeit. En je gedachten bezitten veel meer creatie kracht dan we vaak door hebben.

Door te leven vanuit liefde en overvloed zal het ook meer liefde en overvloed op je pad brengen. En waarschijnlijk niet in de vorm van in één keer een groot bedrag op je bank, dit kan maar is vaak niet hoe het gaat, maar in anderen vormen. Denk eens aan de kansen die je voor jezelf creëert en deuren die er voor je open gaan. Kansen op een nieuwe en of leukere baan, onverwachte meevallers of een leuke betaalde opdracht. Maar ook onverwachte hulp of via liefde van anderen. Heb vertrouwen in de kleine vormen van overvloed en je zult er meer van aantrekken.

De engelen en overvloed

De engelen herinneren mij er vaak aan dat onze gedachten manifestatie kracht bezitten. Ze vertellen me vaak dat het belangrijk is me te richten op vertrouwen, liefde en vrede. Dat wanneer we vrede voelen in onszelf en liefde voelen voor alles wat is  en we vertrouwen hebben in ons pad, we de deur voor het gevoel en de ervaring van overvloed openzetten.

De engelen helpen en ondersteunen je graag om bij het gevoel van liefde, vrede en overvloed in jezelf te komen. Je kan de engelen altijd om hulp vragen je gedachten te zuiveren en om inspiratie op je pad te brengen. Denk bijvoorbeeld aan inspiratie voor het zetten van stappen om vanuit overvloed te leven. Vraag gerust om wat je nodig hebt op je pad en houd je ogen open voor aanwijzen en engelen tekens die je een boodschap hierover geven.

Overvloed aantrekken overvloed

Gedachten creëren je werkelijkheid je hebt er vast wel eens van gehoord. Denk aan de wet van de aantrekkingskracht bijvoorbeeld. In het kort vertelt deze wet eigenlijk het volgende: ‘Dat wat je aandacht geeft groeit.’ Dat wat jij in overvloed in je gedachten aanwezig laat zijn zal je manifesteren in je fysieke leven.

Nu weet ik dat gedachten soms lastig zijn en dat ze vaak vasthoudend zijn. Weet dan dat je gedachten je proberen te beschermen, kijk met liefde naar ze. Zo kan je ze helen. Vaak proberen ze je te beschermen voor nieuwe dingen omdat we dat vaak spannend en eng vinden. Vecht dan ook niet tegen je gedachten en laat ze zoveel mogelijk gaan zonder er al te veel in mee te gaan. Geef ze enkel een liefdevolle blik en laat ze los. Kijk en denk positief en kijk met je hart. Zo zal je meer positiviteit en liefde aantrekken!

Vergeet niet te genieten in het nu!

Vaak zijn we zo bezig met waar we meer van willen in de toekomst dat we vergeten te genieten in het nu. Er is op dit moment niets anders dan NU. Voel dat alles wat er nu voor je is al een hele rijkdom is. Tuurlijk mag je dromen, fantaseren en is het goed doelen te hebben en daar ook aan te werken. Maar sta ook regelmatig stil bij alles wat je nu al hebt en bij alles wat je al hebt bereikt. Laat je niet te veel afleiden door anderen en blijf bij jezelf. Heb vertrouwen in jezelf en in jouw eigen pad! Heb vertrouwen in liefde en in het licht

 

Ik wens je heel veel liefde en licht toe!

Liefs Rosanne

Mag ik je nog wat vragen? Ik zou het leuk vinden van je te horen, laat gerust een reactie achter onderaan deze pagina! En voel je vrij dit artikel te delen via de social media knoppen hieronder. Ik ben je dankbaar voor je hulp!

Heb jij je al ingeschreven voor de gratis engelen nieuwsbrief? Regelmatig ontvang je dan engelen boodschappen in je postvak! Je kan je inschrijven via de button hieronder.

engelen tekens herkennen
Menu