Mijn persoonlijke december gedachten!

Een doorgeefluik..

Vorig jaar deelde ik in december mijn persoonlijke december gedachten, ik vertelde je wat over mijn jaar en waar ik naar uitkijk. Nu twijfelde ik heel even of ik dat dit jaar wat alweer bijna om is weer zou doen, op Het Engelen Dagboek vertel ik eigenlijk niet zo vaak iets over mezelf, het voelt voor mij op een of andere manier niet zo nodig. Ik wil graag dat het hier op Het Engelen Dagboek over engelen en de lichtwezens om ons heen gaat in plaats van over mij. Ik zie mezelf dan ook een beetje als een als doorgeefluik, toch merk ik dat lezers soms nieuwsgierig naar wie er achter Het Engelen Dagboek zit. Vandaar dat ik er ook dit jaar toch weer een ‘persoonlijke december gedachten blog’ wilde schrijven over de dingen die me bezig houden, lees je mee?

Het is alweer december

Ik kan me amper voorstellen dat we alweer richting het einde van 2020 gaan, het is zo snel gegaan… Hoewel December door de gezellige lichtjes overal één van mijn favoriete maanden is ben ik na de kerstdagen ook altijd weer blij als we het nieuwe jaar in gaan.

Vorig jaar schreef ik over het afscheid van mijn paardenvriend, hoewel de tijd verstrijkt mis ik hem nog elke dag. Ik ben een dierenmens en voor mij zijn de dieren waar ik voor mag zorgen mijn beste vrienden en misschien klinkt dit een beetje vreemd of misschien juist wel herkenbaar, maar ik ben niet echt een mensen mens.

Hoewel ik omgaan met mensen leuk kan vinden ben ik ook graag alleen. Door mijn gevoeligheid kost omgaan met mensen soms heel veel energie. Met dieren heb ik dit niet, ik vind het heerlijk om bij ze te zijn. Vroeger was ik dan ook een echt paardenmeisje, hele dagen bracht ik door tussen de paarden, het is dan ook nog steeds wennen dat ik nu helemaal geen paardenvriend meer om me heen heb. Loslaten en verandering, het hoort bij het leven al merk ik dat ik er nog niet altijd even goed in ben…

Leuk en eng tegelijk

Van mezelf ben ik altijd erg rustig en ook wel graag op mezelf. Ik houd mezelf graag op de achtergrond, misschien komt het ook wel hiervandaan dat ik dit ook op Het Engelen Dagboek graag doe. Begin 2019 ben ik begonnen met Het Engelen Dagboek, nooit had ik durven dromen dat zoveel mensen mijn schrijfsel zouden lezen. Ik ben er oprecht heel erg dankbaar voor al word ik er als ik er over na denk soms ook wel ergens een beetje nerveus van.

Zo ook bijvoorbeeld tijdens het versturen van de maandelijkse engelen boodschappen, elke maand zie ik dat er meer lezers bijkomen en wanneer ik dat getal van het aantal lezers laat doordringen durf ik waarschijnlijk niet meer op de verzendknop te drukken. Het blijft een eng idee dat zoveel mensen lezen wat ik schrijf, eng en leuk tegelijkertijd denk ik! Maar ondanks dat ik het eng en onwerkelijk blijf vinden ben ik er ook heel erg blij mee, wanneer ik jullie lieve reacties lees word ik er altijd weer aan herinnerd waar ik dit voor doe. Vanaf hier dankjewel daarvoor en dankjewel dat je Het Engelen Dagboek bezoekt!

Leuk nieuws!

In het nieuwe jaar komt er iets leuks aan! Hoewel ik het echt heel spannend vind om dit te delen ga ik het toch doen. Oké, hier komt het: Het Engelen Dagboek krijgt een kleine webshop in de loop van het nieuwe jaar! Jeejjj! Hoewel ik het erg spannend vind heb ik er ook heel veel zin in, op de achtergrond ben ik er al druk mee bezig.

Misschien heb je wel eens gelezen dat ik graag creatief bezig ben. Ik teken heel graag, schilder graag en maak ook graag creaties van klei. Ik krijg heel veel energie van mooie energetische dingen maken met een betekenis en boodschap. Daarnaast vind ik het heel erg leuk engelen oefeningen te creëren die anderen helpen te verbinden met de energie van de liefdevolle engelen om ons heen. Het zal een combi worden van online oefeningen die je er straks kan vinden en van creatieve creaties van mij. Ik hoop dat je het leuk gaat vinden!

Lichtjes in huis

Maar voordat het zo ver is staan eerst de feestdagen voor de deur, hoewel ze misschien een beetje anders zullen zijn dan voorgaande jaren door de periode waar we nu in zitten wil ik je toch liefdevolle en gezonde feestdagen wensen. Hier in huis heb ik het al gezellig gemaakt, de boom staat al en de lichtjes in huis vind ik altijd heel erg gezellig.

In het nieuwe jaar hoop ik je hier op Het Engelen Dagboek weer te zien! Zodra de webshop in de lucht is zal ik het laten weten, ik ben heel erg benieuwd wat je ervan gaat vinden. Verandering vind ik altijd spannend, nu noem ik het wel verandering maar misschien kan ik het beter toevoeging noemen want verder zal er hier op Het Engelen Dagboek niet veel veranderen en blijf ik volgend jaar hopelijk gewoon doorgaan zoals nu.

Vanaf hier een virtuele engelen knuffel! Ik wens je een hele fijne, gezonde en liefdevolle december maand toe en een prachtig en gezond 2021!

Liefs Rosanne

Wil je graag elke maand een engelen boodschap in je postvak ontvangen? Je kan je hieronder GRATIS inschrijven. Elke maand ontvang je dan een engelen boodschap in je postvak! ♥

 

engelen tekens herkennen
,
Vorig bericht
Engelen boodschap voor december 2020
Volgend bericht
Munten vinden, de spirituele betekenis van munten op je pad!

Gerelateerde berichten

32 reacties. Reactie plaatsen

 • Wat een leuke plannen voor het volgend jaar!!!

  Beantwoorden
 • Inge van Duuren Niekamp
  3 december 2020 20:13

  Lieve Rosanne,

  Dank je wel voor het delen, mooi dat je zo iets schrijft over jezelf!!

  Tot in het nieuwe jaar weer!
  Liefs
  Inge

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   3 december 2020 20:44

   Dankjewel voor je lieve reactie Inge ♥

   Tot in het nieuwe jaar, hele fijne dagen gewenst!
   Liefs Rosanne

   Beantwoorden
 • Lieve Rosanne .

  Dank je wel voor alle liefs wat je ons gegeven hebt door middel van jouw Engelen.
  Ik wens jou en je dierbaren een hele fijne feestdagen en een liefdevol 2021 .

  Hilda

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   3 december 2020 20:47

   Heel graag gedaan Hilda, dankjewel voor je lieve reactie!
   Ik wens jou en jouw dierbaren ook hele fijne en mooie dagen toe ♥

   Liefs Rosanne

   Beantwoorden
 • Regina Bijstra
  3 december 2020 20:21

  Ben benieuwd Rosanne over je plannen van volgend jaar
  Succes🍀🌻

  Beantwoorden
 • Ben benieuwd naar het nieuwe gebeuren in 2021. Ik wens jou ook gezellige dagen en een liefdevol nieuwjaar

  Beantwoorden
 • Wat een mooi begin wordt het weer, ik kijk er echt naar uit.
  Dat het ook meer rust en geduld brengt in mijn gedachten, mijn hoofd rust, zodat ik het ook krijg, geweldig 😍😍😍

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   3 december 2020 20:50

   Wat leuk om te horen Rita!
   Dat hoop ik ook voor jou ♥

   Vanaf hier veel liefde en licht gewenst!
   Liefs Rosanne

   Beantwoorden
 • Hetty VAN MEERHAEGE
  3 december 2020 21:15

  Lieve Rosanne, HARTELIJK Dank voor het delen! Heel veel succes met je webshopplannen… ik kijk er naar uit! Dank ook voor je lieve wensen en ik stuur jou mijn wensen voor warmte en gezelligheid tijdens de feestdagen en een Licht- en Liefdevol, maar ook een Creatief 2021!

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   4 december 2020 14:20

   Dankjewel lieve Hetty! Ik wens jou ook hele fijne en liefdevolle dagen toe en natuurlijk een heel mooi en gezond 2021 ♥️

   Beantwoorden
 • Rosanne dank je wel voor een jaarvan mooie engelen boodschappen.
  elke maand weer een feest om ze te lezen.
  fijne feestdagen en een mooi nieuwjaar.
  dikke kus

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   4 december 2020 14:23

   Heel graag gedaan Machteld ♥️
   Jij ook hele fijne feestdagen en een mooi en gezond nieuwjaar!

   Dikke kus terug ♥️♥️
   Liefs Rosanne

   Beantwoorden
 • Wat leuk:) ik ben super benieuwd naar je creaties.
  Dankjewel voor de liefdevolle, wat voor mij zeker van toepassende boodschap is;)
  Voor jou is de boodschap ook natuurlijk doorgegeven, durf steeds jezelf te zijn en jij gaat het waar maken:) ik voel dat gewoon;)
  lieve groetjes, Anita xxx

  Beantwoorden
 • Karin Delbressine
  3 december 2020 23:40

  Wat leuk dat je iets over jezelf met ons deelt.
  Ik kijk uit naar je creatie’s en ben reuze nieuwsgierig naar je Website.

  Dankjewel voor de mooie boodschappen van 2020 🙏🙌.

  Hartelijke groetjes Karin / Kaatje
  🌸

  Beantwoorden
 • Marlies Pleunis
  4 december 2020 08:50

  Ik wens je Fijne Feestdagen.En vind ut elke maand leuk om je boodschappen te lezen,ik kijk er na uit.
  Groetjes Marlies

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   4 december 2020 14:21

   Dat vind ik heel leuk om te horen Marlies ♥️
   Ik wens jou ook hele fijne en mooie dagen toe!

   Liefs Rosanne

   Beantwoorden
 • Wat een mooi nieuws. 2021 wordt vast een geweldig jaar ❤️🌲❤️

  Beantwoorden
 • Rosanna bedankt weer voor de mooie engelen boodschap ik wens je vanaf hier hele fijne kerstdagen en een inspirerend nieuw jaar.
  Hoop dat je blog een groot succes mag worden,maar daar ben ik niet bang voor want het licht gaat jou vooruit,liefs Nelly,

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   9 december 2020 10:23

   Dankjewel voor je lieve woorden Nelly ♥️♥️

   Ik wens jou ook hele fijne kerstdagen en een heel mooi en liefdevol nieuwjaar toe!
   Liefs Rosanne

   Beantwoorden
 • Hallo lieve rosanne.
  Dank je wel, voor deze leerweg mooi hoe u alles om schrijft, had ik nodig positieve gedachten.
  Ik vraag vaak de aartsengelen en engelen om hulp en zie het resultaat ervan wat ik heel mooi vind ik bedank ook de engelen hier voor.
  U schrijft een stukje over u zelf daar herken ik me zelf ook heel goed in ik heb 2 super lieve honden het zijn schatjes mijn partner is veel strenger dat komt ook door zijn beroep als politie agent nu is hij gepensioneerd ik leer heel van mijn partner lieve man .ik ga aan de slag met positieve intuïtie
  Lieve groetjes deborah

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   9 december 2020 10:30

   Heel graag gedaan Deborah, het doet me goed te lezen dat de boodschappen en de engelen je mogen helpen ♥️

   Veel liefs Rosanne

   Beantwoorden
 • Dankjewel lieve Rosanne, ik geniet er telkens weer van!
  Voor jou ook : fijne kerst- en eindejaartijd!
  liefs
  Martina

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   9 december 2020 10:34

   Wat mooi om te horen Martina ♥️
   Ik wens jou ook hele fijne dagen toe!

   Een liefdevolle engelen groet,
   Rosanne

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu