Praten met engelen, maak contact met jouw engelen!

Praten met engelen, hoe doe je dat? praten met engelen

Je engelen zijn altijd bij je. Zo is je beschermengel altijd aan jouw zijde. Regelmatig krijg ik vragen over hoe je met je engelen in contact kunt komen. Praten met je engelen kan een mooie manier zijn om de band tussen jou en je engelen te versterken. Maar ook merk ik dat veel mensen bang zijn het verkeerd te doen. Dit is helemaal niet nodig en ik vertel je er graag meer over, want praten met engelen is makkelijker dan je denkt!

Tegen je engelen praten

Praten met engelen is voor iedereen mogelijk het is eigenlijk heel makkelijk, veel makkelijker dan de meeste mensen denken! Je kan namelijk gewoon tegen je engelen praten zoals je zou doen tegen een vriend, vriendin of ieder ander wezen. De engelen horen je altijd, ze zien je gedachten en verstaan je intentie. Je alles kwijt tegen je engelen en je beschermengel. Het kan ontzettend fijn zijn je hart te luchten bij je engelen en het kan je vele inzichten geven door de antwoorden die ze je kunnen brengen.

Wees niet bang het fout te doen. Weet dat de engelen je intentie opmerken en dat wanneer jouw vraag of je verhaal er wellicht niet zo soepel uitkomt de engelen nog steeds begrijpen wat je wilt zeggen. Het is dus helemaal niet erg dat wanneer je bijvoorbeeld een engelen affirmatie gebruikt of een engelen gebed je deze vraag op je eigen manier stelt. Er is namelijk geen goed of fout is praten tegen engelen. Je kan eigenlijk geen fouten maken. Zelf heb ik altijd als leidraad om open, eerlijk en liefdevol te zijn.

Contact met engelen praten met engelen

Praten tegen en met je engelen kan een mooie manier zijn om contact met engelen te maken. Wanneer je graag een betere band wilt hebben met je engelen en je engelen wilt leren kennen praat dan tegen ze. Zelf praat ik elke dag tegen mijn engelen. Ik stel ze dagelijks allerlei vragen en lucht ook vaak mijn hart. Zo vertel ik hun mijn zorgen en gedachten dit helpt me om helder te kunnen zien wat er achter mijn gedachten en zorgen licht. Maar ook vertel ik ze waar ik dankbaar voor ben en laat ik ze regelmatig gewoon even weten dat ik het fijn vind dat ze er zijn.

Weet dat je je engelen altijd om hulp kan en mag vragen. Ze horen je altijd, maar kunnen je wel pas helpen wanneer je hen hier toestemming voor geeft en vertelt wat je graag wilt. Dit betekent dat ze je altijd horen, maar pas helpen wanneer jij hier ook echt om vraagt. Meer over hoe de de engelen om hulp kunt vragen kun je hier lezen: Hoe vraag je de engelen om hulp?

Wanneer je graag hulp wilt ontvangen zal je hier dan ook om moeten vragen, verwacht niet dat de engelen jouw hulp vraag ontrafelen vanuit je verhaal. Dit kunnen ze wel, maar doen ze niet omdat ze jouw vrije wil respecteren. Lucht gerust je hart, deel je gedachten, stel vragen en sta open voor je engelen.

Ook jij kan met je engelen praten

Wanneer je tegen je engelen praat wees dan alert op je gevoel, je innerlijk weten en je intuïtie. De engelen geven vaak via deze kanalen inzichten en antwoorden op je vragen. Praten met engelen is voor iedereen mogelijk en het is gewoon een kwestie van doen.  Praat gerust hardop tegen je engelen maar ook wanneer tegen ze praat in gedachten kunnen engelen je verstaan. Doe wat fijn voelt voor jou. Weet dat ze je altijd horen. Misschien is het in begin een beetje gek of onwennig om te doen, maar het praten met je engelen zal al heel snel vertrouwt voelen. De gesprekken met je engelen kunnen je veel brengen en zullen hele fijne momenten worden wanneer je vertrouwt op je engelen en openstaat voor hun liefde en inzichten.  

Warme engelen groet,

Rosanne

Deel gerust jouw ervaring of gevoel hieronder deze blog, ik vind het altijd leuk om van je te horen! En voel je vrij dit artikel te delen via de social media knoppen hieronder. Ik ben je dankbaar voor je hulp!  

Wil je graag elke maand een engelen boodschap in je postvak ontvangen? Je kan je hieronder GRATIS inschrijven. Elke maand ontvang je dan een engelen boodschap in je postvak! ♥

engelen tekens herkennen
, , ,
Vorig bericht
Aura kleuren, ontdek de betekenis ervan!
Volgend bericht
Engelen boodschap voor april

Gerelateerde berichten

6 reacties. Reactie plaatsen

 • Rita Oude Nijhuis
  24 maart 2020 11:47

  Goedemorgen Roseanne,
  Ik ben dus nieuw hier, maar sta al langer open voor de engelen.
  Al een hele tijd lopen zoeken, ik geloof dat ik het nu gevonden heb.
  Heel veel dank daarvoor, ik ga mij is verder verdiepen in eerste instantie, de beschermengelen, ééntje gebruik ik al, althans probeer ik vaak te gebruiken, ik heb hem de naam van m’n overleden ouders gegeven, nu ik jouw site heb gevonden, kan mij laten inspireren.
  Kan ik altijd met vragen bij jouw aankloppen ❤️.
  Groetjes,
  Rita

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   26 maart 2020 12:15

   Hoi Rita,

   Wat mooi om te horen dat Het Engelen Dagboek je mag helpen en inspireren.
   Dankjewel voor je lieve reactie!

   Een warme engelen groet,
   Rosanne

   Beantwoorden
   • Hoi rosanne
    Ik ben er al heel lang mee bezig en inderdaad dacht ik altijd dat het toeval was
    Maar nou weet ik zeker dat het de engelen zijn
    Mij man was heel ziek
    En lag alleen nog maar op bed
    Een half jaar zag ik hem achteruit gaan
    De bewuste avond vroeg ik aan me overleden moeder
    Of ze hem kon halen omdat dit geen leven voor hem was
    De volgende ochtend hebben we goedenmorgen tegen elkaar gezegt
    En daarna is hij overleden
    Zo weet ik dat het goed is
    Groetjes

    Beantwoorden
 • Ongeveer 15 jaar geleden ging ik voor een healing door de engelen . Ik vroeg automatisch schrift en kreeg ik het ook. De healster had veelvuldig contact met Michael de aartsengel en ik daarna ook door horen en schrijven. Soms vond ik het echt beanstigend want het is een sterke engel. Het bracht mij in toestanden die helend waren maar ook zwaar. Er moest karma worden opgehelderd. Soms weet ik nog niet echt wat die karma inhield maar zonder die helpende hand van de engel Michael had ik dit nooit kunnen volbrengen. Ik wil dit met iemand helemaal eens doorpraten ook in verband met duidelijkheid. Ik heb nog veel vragen. Misschien na coranatijd ? Momenteel is alles minder heftig en ben ik gedurende 7 jaar al in een rustfase met aandacht voor engelenboodschappen vooral via droomanalyse en liedjes waar ik op attent gemaakt word.

  Beantwoorden
 • Beste Rosanne, geen toeval dat ik vandaag op jouw site terecht kom. Vraag me niet hoe dit kwam. Heel mooi hoe je alles bij elkaar brengt op jouw site.

  Vanochtend mijn vriendin een behandeling gegeven in mijn praktijk. En zij wees me er op dat ik best met mijn klanten mag delen wat ik voel en ervaar tijdens de massages. En ook mijn contact met de engelen. Ik hou dit namelijk altijd voor mezelf. Bang wat mensen wel niet zouden denken. Maar als je mijn praktijk binnen komt hangt er een super grote afbeelding van vleugels, dus kom je er al eigenlijk niet om heen dat ik in engelen geloof. Zelf niet zo bekeken. Daar wees mijn vriendin mij dus op en dat dit juist gehoord mag worden. Wat mensen wel niet van me denken. Dat is van hun.
  Ik ben dus ook zoekende in hoe ik mijn praktijk beter laat aansluiten bij wat ik diep in mijn hartje wil. Ik ben namelijk schoonheidsspecialiste, maar raak niet alleen de outer beauty. Maar ook tijdens mijn massages de inner beauty aan. En dat laatste vind ik nog het allerbelangrijkste en het mooiste van wat ik doe. En voel daar ook van alles bij. Maar ik verschuil me nog graag achter alleen de schoonheidsspecialiste.
  Waarom vertel ik dit allemaal. Wil je eigenlijk complimenteren met je prachtige website. En ga nog meer blogs van je lezen en blij dat ik niet de enige ben. Dank je wel voor je inspiratie.
  Ik wens je een mooie dag.

  X Sandra

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   4 juni 2020 16:45

   Lieve Sandra,

   Vanaf hier kan ik alleen maar zeggen, volg je hart en vertrouw je gevoel. Maar tegelijkertijd weet ik ook hoe moeilijk en eng dat soms is. Ik wens je vertrouwen, kracht en licht toe om jezelf en je hart de ruimte te geven ♥

   Bedankt voor je lieve compliment en vanaf hier een liefdevolle engelen knuffel en heel veel succes met jouw praktijk!

   Warme groet,
   Rosanne

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu