Spirituele boeken tips!

Boeken over spiritualiteit spirituele boeken tips

Lezen is een van mijn favoriete manieren om even helemaal tot rust te komen. Ik kan ontzettend genieten van een boek waar je even helemaal in kan zitten. Even uit je hoofd en in een boek vol liefdevolle energie! Het liefst lees ik boeken met een boodschap, een betekenis en die gaan over mijn favoriete onderwerpen als engelen en spiritualiteit. Een tijdje geleden heb ik al eens mijn engelen boeken tips gedeeld en vandaag deel ik graag mijn spirituele boeken tips met je. Er zijn heel veel prachtige spirituele boeken geschreven hieronder deel ik boeken met je die me altijd zijn bijgebleven of me hebben geïnspireerd. 

Spirituele boeken tips:

Wellicht ken je ze al en misschien ook niet, maar hieronder een aantal spirituele boeken die ik zelf ook met veel plezier gelezen heb.

Heimwee naar het paradijs van Tijn Touber

Het boek Heimwee naar het paradijs vond ik heerlijk om te lezen. Het leest makkelijk weg en heeft een hele mooie boodschap. De boodschap dat er zoveel meer is dan we zien. Dat er altijd zoveel meer is geweest dan de meeste nu weten. Dit boek ben ik nu ook voor de 2e keer aan het lezen gewoon omdat ik alles wat er in stond nog eens wilde lezen en omdat het me een fijn gevoel van thuiskomen geeft. Je kunt het boek hier vinden.

De inwijding van Elisabeth Haich

Dit is een bijzonder boek over een vrouw die haar vorige leven herinnerd. Het verhaal grijpt je vast en neemt je mee langs het leven van deze bijzondere vrouw en staat ook vol waardevolle wijsheden. Het is een heel mooi inspirerend boek om te lezen! Je hier meer over het boek lezen.

De vierde dimensie van Hans Peter Roel

Dit is ook een boek wat ik heel leuk vond om te lezen. Ook dit boek leest makkelijker weg en heeft wederom weer een prachtige boodschap. De boodschap dat toeval vaak veel meer is dan alleen toeval en er zoveel meer om ons heen is dan we vaak zien en door hebben. Het boek laat voor mij zien hoe mooi alles verbonden is met elkaar. Je kunt het boek hier vinden.

The power of the heart van Baptist de Pape

Wederom weer een boek met een prachtige boodschap. Een boodschap die gaat over de kracht van je hart en leven vanuit je hart. Dit boek is zeker een bron van inspiratie wanneer je je hart wilt openen en je intuïtie de ruimte wilt geven. Je kunt het boek hier vinden.

♥ Big magic van Elisabeth Gilbert Het boek Big Magic gaat voor mij over creativiteit, spiritualiteit en doen waar je van droomt. Het is een fijn boek om te lezen. Een verhaal dat je inspireert je creative verlangens en dromen te omarmen. Een leuk boek om gelezen te hebben wanneer je graag creatief bezig bent of veel creatieve ideeën hebt. Lees hier meer over dit boek.

spirituele boeken tips

Heb jij nog meer spirituele boeken tips?

Al deze spirituele boeken heb ik met veel plezier en verwondering gelezen en wellicht mogen ze jou ook wat brengen. Heb jij nog een spirituele boeken tip die niet in dit rijtje staat? Laat dan gerust een reactie achter onderaan deze pagina. Vind je het leuk ook mijn engelen boeken tips te lezen? Neem dan ook hier een kijkje: Engelen boeken tips!

Veel lees plezier!

Lieve engelen groet,

Rosanne

Mag ik je nog wat vragen? Ik zou het leuk vinden van je te horen, laat gerust een reactie achter onderaan deze pagina! En voel je vrij dit artikel te delen via de social media knoppen hieronder. Ik ben je dankbaar voor je hulp!

Heb jij je al ingeschreven voor de gratis engelen nieuwsbrief? Regelmatig ontvang je dan engelen boodschappen in je postvak! Je kan je inschrijven via de button hieronder.

engelen tekens herkennen
,
Vorig bericht
Engelen boodschap voor augustus 2020
Volgend bericht
Engelen boodschap voor september 2020

Gerelateerde berichten

6 reacties. Reactie plaatsen

 • Hi, ‘Sprookje van de dood’ is ook erg mooi van Marie Claire vd Bruggen.

  Beantwoorden
 • Aafje Van Hoecke
  5 september 2020 13:41

  Hallo dag lieve Rosanne; Hartelijk dank voor jouw bijzonder lieve aanpak, lieve woorden en meer. Ik heb het boek “Engelen in mijn haar” van Lorna Byrne gelezen. Ik weet alleen niet of vele gebeurtenissen echt plaats hebben gevonden d.w.z. of het niet wat geromantiseerd is en uitvergroot. Anderzijds een heel mooi verhaal met véél diepgang en bewustwording dat wij hier niet alleen leven op ons aardbolletje. De zichtbare en onzichtbare wereld die ook zo mooi is en enorm verrijkend is. Een stralende groet voor jou, Aafje.

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   8 september 2020 18:07

   Hoi Aafje,
   Dankjewel voor je lieve berichtje en je mooie boeken tip! De boeken van Lorna zijn inderdaad erg mooi om te lezen ❤️

   Een warme groet,
   Rosanne

   Beantwoorden
 • Dank je voor de tips.

  De vloek van de tahiera. Een leuke roman met een boodschap over dromen en vorige levens

  Hartelijke groeten

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   16 november 2020 10:15

   Hoi Stephane,

   Bedankt voor de tip, deze kende ik nog niet! Ik ben gek om een romans met een boodschap en betekenis, voeg hem toe aan mijn lees ‘verlanglijstje’. ❤️

   Liefs Rosanne

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu