Witte veertjes op je pad, wat betekent het?

Witte veertjes vinden witte veertjes betekenis

Vind jij regelmatig witte veertjes op je pad? Valt je oog er regelmatig op een wit veertje of dwarrelen ze vaak uit de lucht bij je in de buurt? Weet dan dat een witte veer een engelen teken is. De engelen laten via veren op ons pad weten dat ze bij ons zijn. Wil jij meer weten over de betekenis van een witte veer? Lees dan verder!

De betekenis van een veer

Een veer op je pad kan meerdere dingen betekenen. Zo staat een veer voor vooruitgang. Denk aan vooruitgang op jouw levenspad. Ook mag je aannemen dat wanneer je veertje vindt, je bewustzijn is verhoogd, je merkt het veertje niet voor niets op! De engelen en het universum willen je laten weten dat je spirituele bewustzijn is verhoogd en je vooruitgang boekt op jouw spirituele pad. Iedereen bewandeld zijn of haar eigen pad en voor ieder is de betekenis en de boodschap van de engelen en het universum dan ook weer anders. Hoe je weet wat een veer voor jou betekent, vind je verderop in dit artikel.

Engelen signaal

Engelen geven ons regelmatig tekens, tekens die we vaak niet opmerken door de drukte van alle dag. Je kon net al lezen dat een veer symbool staat voor een verhoogd bewustzijn en stappen verder op jouw spirituele pad. Wanneer je stappen hebt gezet, je in een hogere frequentie zit en een fijne energie om je heen hebt, is het voor ons vaak makkelijker ons de teken van de engelen op te merken. Zo kan je daardoor ook de veertjes die je tegenkomt op jouw pad beter opmerken. Een mooie bevestiging van de engelen dat ze bij je zijn en dat je zelf ook hoger in je energie zit. Je ziet de tekens van je engelen een heel mooi cadeau!

Een witte veertjes betekenis witte veertjes

Een witte veer staat voor pure energie. Voor reinheid en zachtheid. Veertjes zijn typische engelen tekens, de energie van engelen is ook puur en zacht. Voor mij persoonlijk betekent een veer op mijn pad vaak bevestiging. Bevestiging dat ik op de goede weg zit en dat de engelen bij me zijn. Ook gebeurt het regelmatig dat wanneer ik een minder moment heb, onzeker bent of flink in mijn hoofd zit de engelen me via veertjes willen laten weten dat ze er zijn. De engelen halen me daarmee uit mijn gedachtestroom. Wanneer je voelt en weet dat de engelen bij je zijn voelt je, je direct gesterkt!

Engelen teken

Engelen geven ons graag tekens en laat ons graag weten dat ze er zijn. Het is aan ons mensen om ze op te merken en ervoor open te staan. Zachte en pure veertjes op jouw pad zijn dan ook signalen van jouw engelen dat ze bij je zijn. Engelen geven ons nog veel meer signalen en tekens dan veertjes. Wil je hier meer over lezen lees dan ook: engelen tekens.

Wat betekent het wanneer je een witte veer vindt?

Je kon net al lezen dat wanneer je een witte veer vindt, de engelen laten weten dat ze bij je zijn en wat veertjes op voor mij persoonlijk beteken. Veertjes helpen ons mensen hier op aarde door ons troost te bieden. Ook kan een veertje een aanmoediging zijn van je engelen. Zo kan het beteken dat je op de goede weg bent! Dat je de juiste stappen zet en je goddelijke leiding ontvangt. Veel mensen ervaren witte veertjes als goddelijke leiding waardoor ze weten wat ze moeten doen of hun te doen staat. Maar ook kan een witte veer je verlichting brengen, doordat je merkt dat de engelen bij je zijn.

Witte veertjes van je engelen

Wanneer je merkt en bevestigt krijgt van je engelen en je beschermengel dat ze bij je zijn, voel je je vaak direct beter. Gesterkt en geeft het vertrouwen, het biedt letterlijk verlichting door de zorgen in je hoofd te verlichten, ruimte in je hoofd te creëren door de bevestiging die je krijgt van je engelen of door de troost die de veertjes je brengen. Voor ieder is de betekenis van een veer anders en persoonlijk. Ieder bewandelt immers zijn eigen pad!

Hoe weet wat de veer die je vindt betekent? witte veer vinden

Wanneer je een veer vindt, of wanneer er witte veertjes aan je voorbij dwarrelen vertelt je intuitie bijna altijd direct aan je wat dit betekent. Net als met engelen tekens in het algemeen, geldt ook voor onze intuitie, we moeten het wel opmerken! Intuïtief weten wat de boodschap van de engelen die ze ons willen meegeven via hun veertjes al. Alleen fluistert onze intuitie heel zacht en heel subtiel tegen ons waardoor vele van ons de boodschappen nauwelijks horen of niet opmerken.

Wanneer je een engelen teken ontvangt

Wanneer je een teken ontvangt of een wit veertje vindt, dan vindt ons hoofd daar altijd wel wat van. Gedachten als: ‘het is gewoon toevallig’ of ‘ik wil dat gewoon graag zien’ gaan al snel door ons hoofd. Wanneer dat gebeurt probeer die gedachten dan los te laten, ga terug naar het allereerste gevoel wat je binnen kreeg toen je het witte veertje of het engelen teken zag. Je allereerste indruk en je eerste gevoel dat is je intuitie! Dat is de boodschap van de veertjes op jouw pad. Het is er maar heel even, voordat je gedachten het alweer overnemen. Sta daarom even stil wanneer je een teken krijgt en ga terug naar het gevoel wat het in je opriep, pak de boodschap aan! Vertrouw jezelf en de engelen om je heen!

Liefs Rosanne

Mag ik je nog wat vragen? Ik zou het leuk vinden van je te horen, laat gerust een reactie achter onderaan deze pagina! En voel je vrij dit artikel te delen via de social media knoppen hieronder. Ik ben je dankbaar voor je hulp!

Heb jij je al ingeschreven voor de gratis engelen nieuwsbrief? Regelmatig ontvang je dan engelen boodschappen in je postvak! Je kan je inschrijven via de button hieronder.

engelen tekens herkennen
, , , , ,
Vorig bericht
Beschermengel, leer je persoonlijke engel kennen!
Volgend bericht
Engelen boodschap voor Augustus!

Gerelateerde berichten

29 reacties. Reactie plaatsen

 • Ik kom al een paar dagen witte veertjes tegen. En 2 grijze veren. Vanochtend weer heel veel witte veertjes en een veer die rechtop in het gras stond onder lichtgrijs een witte streep en een donkere bovenkant
  Mijn eerste gedachte waren ook gelijk ,een boodschap van de engelen.
  Vrijdag zoon van mijn broer 1 jaar overleden. Morgen mijn moeder 1 jaar overleden. En morgen ook de asuitstrooing van mijn vader die eind juni is overleden.
  Vraag regelmatig hulp aan de engelen. En zie dit als een teken dat ik de goede weg bewandel.

  Beantwoorden
  • Vandaag wit veertje gezien , was juist een dag dat ik me zorgen maakte en wat denk je
   paar uur erna krijg ik een verlangend telefoontje en was mijn zorg voorbij.
   Ga ik ervan uit dat ik hulp kreeg van een engel.

   Beantwoorden
 • De foto van het veertje in het gras, heb ik net ook gevonden in mijn tuin. Ik wist dat het iets te betekenen had en ben aan het googlen gegaan en kom op deze site terecht….gemaakt op 30 juli……de geboortedag van mijn pas overleden vader. Gisteren bij mijn zus geweest die jarig was en heb haar een laatste roos in knop gegeven vanuit de struik van onze ouders. Het 1e wat ze vroeg, komt die van de struik ……. vanmorgen kreeg ik een foto, de roos staat er prachtig bij, het moest zo zijn appten we elkaar. Ik heb haar net een foto van het veertje gestuurd, jij de prachtige roos, ik het veertje…..

  Beantwoorden
 • Ik ben sinds kort begonnen met mediteren. Ook ben ik mij de laatste tijd veel bewuster van mijn hooggevoeligheid en verdiep ik mij wat meer in het spirituele. Twee dagen geleden heb ik aan de engelen gevraagd of ze mij een teken konden geven, om te laten zien dat ze er voor mij zijn. Nu ben ik sinds gister al een aantal keer witte veertjes op mijn pad tegengekomen! Heel bijzonder. Ik zit momenteel niet heel geweldig in mijn vel en weet niet waar ik heen wil met mijn leven, maar die veertjes geven mij wel het gevoel dat ik iets goed doe en dat er meer goeds komen gaat, de engelen zijn bij me. 🙂

  Beantwoorden
 • Bedankt voor de duidelijke omschrijving. Ik vond namelijk vanavond nadat ik samen met onze zoon thuis kwam van het kerstdiner. ( We waren uit eten met de schoonfamilie en onze zoon werd moe dus ik ben eerder met hem naar huis gegaan) Een wit veertje achterhuis en ik kreeg gelijk door dat het veertje van mijn overleden moeder is. Ze wou even laten weten dat ze bij ons was. En dat bevestigt deze uitleg dus ook. Bedankt daarvoor.

  Beantwoorden
 • Rosanne,
  Gisteren sprak ik met een vriend over de witte veertjes.
  Ik vertelde hem dat ik ze op de meest onverwachte plaatsen tegenkom.
  Jouw tekst geeft mijn gevoel weer.
  De druk die ik ervaar kan hoog zijn.
  Het is echter goed; er is niets dat ik niet aankan.
  Mijn vriend geeft mij ‘bidles’. Bidden of mediteren is bekend.
  Vanuit een gevoel van nederigheid meldt ik mezelf dat ik niet mag bidden.
  God is voor iedereen, geen uitzonderingen.

  Beantwoorden
 • Er viel vandaag tijdens mijn wandeling met de honden een klein wit veertje voor mijn voeten, het ontroerde mij, ik was op dat moment met mijn gedachten bij een vriend, een vriend die ik graag terug wil als liefde in mijn leven, de tranen rolden over mijn wangen. Bij het thuis komen heb ik hem opgebeld, zondag gaan we misschien samen iets doen…ik hoop dat de liefde ons terug zal verbinden op termijn. Het kleine witte veertje… ✨

  Beantwoorden
 • Lieve Rosanne.
  Ik zit nu in een moeilijke periode.
  Maar ik maak nu toch zulke mooie dingen mee.
  Zo zat ik op mijn fiets toen was er een meeuw die vloog zo bijna mijn fiets mandje in.
  De volgende de dag liep ik met mijn hond buiten en echt waar er bleef een wit veertje naast mij zweven.
  Ik stak mijn hand uit en het veertje lande zo in mijn hand.
  Het was zo mooi.
  Ik hou zielsveel veel van mijn engelen,het zijn voor mij mijn broers en zussen.
  Ik wilde dit zo graag met je delen.

  Liefs en dikke?‍♀️ Sandra

  Beantwoorden
 • Het waaide heel erg maar er lag een heel klein wit veertje en dacht gelijk een groet van een dierbare die is overleden. Dacht gelijk aan haar!

  Beantwoorden
 • Vandaag liep ik door het bos na een conflict te hebben gehad met mijn vriend. Na een lange tijd gewandeld te hebben en uiteindelijk toe te geven aan mijn tranen die ik niet meer kon binnen houden ondanks dat sommige andere wandelaars het vast hadden opgemerkt, stond ik alleen en stil mijn tranen te drogen. Helaas weet ik niet meer precies wat ik op dat moment dacht, maar op dat moment dwarrelde er een piepklein heel zacht en spierwit veertje voor mijn gezicht en lande daarna voor mijn voeten op de grond.. Ik voelde mij gelijk niet meer alleen en werd wel nog emotioneler..
  Ik wist wel dat het een speciale betekenis kan hebben en vond ook heel frappant..

  Graag zou ik precies willen weten wat het betekend… maar misschien is het ook alleen een teken dat er altijd iemand voor en bij je is.. Dat is best gerustellend en heel bijzonder..

  Beantwoorden
 • Ik heb 2 dagen geleden wat meegemaakt in de nacht. Toen ik in slaap viel, werd ik ineens (zomaar) schrokkend wakker en ik zag boven mij in de lucht witte veertjes naar boven zweven. Het zelfde soort gebeurtenis had ik eerder ook meegemaakt, maar toen zag ik geen veertjes zweven, maar witte rook. En dacht even wat het kon zijn, ik dacht ergens wel aan engelen.

  Beantwoorden
 • Rosanne - Het engelen dagboek
  1 april 2020 19:29

  Bedankt voor het delen van jouw bijzondere engelen ervaring Elanur! ♡

  Warme groet,
  Rosanne

  Beantwoorden
 • Ik heb gisteren 3 keer na korte tijd witte veren gezien wat zou dat kunnen betekend.

  Beantwoorden
 • Ik had ergens anders ook gelezen dat een wit veertje een teken kan zijn dat een overledene veilig is aangekomen. Kan dit kloppen ?

  Beantwoorden
  • Rosanne - Het engelen dagboek
   25 mei 2020 14:06

   Hoi Birgit,

   Dat kan, het komt regelmatig voor dat er zo een soort bevestiging hier naar aarde wordt gestuurd ♡

   Liefs Rosanne

   Beantwoorden
 • Er lag gister oppeens een grote witte veer op mijn telefoon (zomaar ineens ). Sindsdien zie ik overal witte veren (groot en klein). Ik kan niet plaatsen waarvoor dit een teken zou kunnen zijn. En kan het niet plaatsen. Wat moet ik hiermee?

  Beantwoorden
 • Patricia Ftita
  22 juli 2020 13:10

  2dagen geleden kwam er een witte vlinder ronde dwarrelen en daarjuist op onze wandeling met onze puppy vloog een wiite vlindertje in mijn schoot gevallen kon hem net vangen. Zalig gevoel kreeg ik binnen. Leuk om dit artikel dan te lezen. Groetjes patricia.

  Beantwoorden
 • Ik heb op 1 dag 2 kraakheldere witte veertjes zien dwarrelen. Als ik ging kijken om ze te rapen want zo mooi wit puur en helder heb ik ze nog nooit gezien… lagen ze er niet, terwijl ik ze toch echt zag zweven!

  Wat heeft dit te betekenen?
  Ik ben toch niet aan het gek worden he?

  Beantwoorden
 • In mijn winkel dwarrelen er de laatste tijd veel veertjes binnen, sommige wit en sommige wit met grijze streepjes, ik heb het over in totaal een tientallen op verschillendeweken, heb mijn winkel nu al 10 jaar,alsook zie ik veel lieveheersbeestjes, wat betekent dit dan?

  Beantwoorden
 • Ik heb een keer een geel veertje gevonden in mijn tuin. Heel zacht en klein. Ik heb m bewaard. Heeft de kleur een andere betekenis?

  Beantwoorden
 • Hoi, ik heb deze middag de eer gehad een donzig veertje binnen te krijgen. Kwam gewoon binnen dwarrelen. Nu heb ik de uitleg gelezen, en voel me gezegend dat de engelen bij me zijn. Ook had ik direct dat gevoel van de engelen maar er viel ook een heel andere rust over me dat ik nog niet kende. Dank u, en de Engelen om bij mij te zijn tijdens deze zware periode. Amen. 🕯️🙏💖

  Beantwoorden
 • kunnen witte veren ook een signaal zijn van verloren dierbare die je willen laten weten dat je op de goede weg bent.

  Beantwoorden
 • Hallo , ik zag 14 februari een veer uit de lucht vallen in de tuin, tijdens het ontbijt. Vandaag tijdens het ontbijt zag ik weer een veer uit de lucht vallen. De vogel kon ik al de 2 keren niet zien. Ze zijn donzig en bruin, op einde wat wit. Wat wilt dit als boodschap zeggen ?

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu